24.05.12, 23:08
Mam pytanie do robiących zakupy w H&M: czy mała, niebieska, okragła "plakietka" z napisem 2x oznacza, że daną rzecz możemy kupić 2 w cenie 1? Często kupuję w H&M, ale taka plakietka kojarzy mi się z rzeczami w 2-packu (najczęściej spodnie dresowe i body). No i wtedy są ometkowane wspólnie. Natomiast dziś widziałam z taką zawieszką, ale wisiały wszystkie oddzielnie, z oddzielnymi metkami i na każdej ta zawieszka niebieska. Niestety rozmiar który mnie interesował była tylko jedna sztuka, więc nie zagłębiłam sie w temacie. Nie miałam już czasu biegać do kasy i pytać, bo byłam tuż przed zamknieciem galerii a jeszcze musiałam do smyka wpaść, ale w sobotę będę odbierać zamówienie w empiku, więc może warto będzie zajrzeć i poszukać np. dresów na jesień.
Obserwuj wątek
    • kasiol81 Re: H&M 2x 25.05.12, 00:17
      Nie, nie oznacza dwa w cenie jednego, 2 x oznacza że biorąc dwie sztuki możesz kupić taniej...np bodziaki koszt jednego 22,90 kupując dwa płacisz za dwie sztuki 39,90.
    • kappala1 Re: H&M 2x 25.05.12, 00:23
      oznacza to ze biorąc dwa produkty z takim symbolem płaci się bodajże 39,90, czyli oszczędza się na tym koło 5-6 zł.
      Jeżeli jest się zdecydowanym na jedną rzecz, rabatu nie ma.
      Tak przynajmniej jest w dziale ciuszków dla niemowląt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka