Dodaj do ulubionych

Ecco Urban safari_ co innego?

29.05.12, 21:17
moj 10 latek od zawse w lecie te buty miał ale w tym roku niestety sa jakieś szerokie na maksa....albo on ma jeszcze węższą stopę. Idealne na niego są Ecco biom i te nosi cały czas teraz ale sandały jakieś musi przecieć mieć. Polećcie coś innego, bo safari jutro muszę zwrócić uncertain. Ach, rozmiar 35/36 ( noga 22.5 cm)

iza
Obserwuj wątek
    • kappala1 Re: Ecco Urban safari_ co innego? 30.05.12, 00:58
      a mierzyłaś mu ecco signal, te do chodzenia również po wodzie?
      Ja kupiłam córce właśnie Signal bo w Safari właśnie mam wrażenie że cały sandał jej latał na nodze, stanowczo za szerokie. Te Signal są właśnie trochę na szczuplejszą nogę, choć powiem szczerze że córka ma raczej standardową nogę w szerokości, ani szeroką ani wąską.
      My mamy rozmiar 32.
      • szmytka1 Re: Ecco Urban safari_ co innego? 30.05.12, 13:39
        Rozważ timberlandy power play. Ja kupiłam natchniona wątkiem o nich, dziecwczyny doskonale pomogły mi dobrać rozmiar iw przyszłym roku też będę szukać tego modelu, bo są świetne. Wyściółka łatwa do czyszczenia, syn chodził około tygodnia i jeszcze śladu nie ma że noszone, faktycznie ta pianka (Eva czy jak jej tam) w podeszwie miękka, podeszwa elastyczna. Kosztowały 89 zł, przesyłka gratis, teraz są tylko w dużych rozmiarach i ten model z jaśniejszymi wstawkami jest po 99 zl. w sklepach tumberland, sizeer, 50 style i jeszcze gdzies w sieci je widziałam w 2 czy 3 sklepach, ale nie pamiętam teraz nazwy. Ten rozmiar podany w cm to max długość stopy bo sama wkładka jest większa.
        • hugo43 Re: Ecco Urban safari_ co innego? 30.05.12, 13:57
          my tez mamy timberlandy i sa super.
        • iberka timberlandy 30.05.12, 14:29
          widzę max do 21.5 cm stopy a Kuba ma już 22.5 uncertain

iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka