Dodaj do ulubionych

strój dzieci na ślubie i weselu

19.06.12, 21:45
Dziewczyny ratujcie
Syn i córka (5 i 3 latka) maja nieść obraczki w kościele na ślubie siostry ,nie mam kompletnie pojęcia w co mam ich ubrać, chciałabym modnie i elegancko!!! na Was pewnie moge liczyć!!!!!!!!!!! Z góry dziękuje!!!!
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: strój dzieci na ślubie i weselu 19.06.12, 21:48
      Dziewczynkę bym ubrała w jakąś fajną sukienkę z TKMAxxa, takie własnie dla druhen, no ale ja z tych niespełnionych matek synów smile
      • angie07 Re: strój dzieci na ślubie i weselu 19.06.12, 22:24
        Właśnie wróciłam z wesela, na którym moja 6 letnia córka niosła obrączki.
        Miała na sobie sukienkę w kolorze ecru, taką uroczystą z tkmaxa, choć dawno ich u nas nie widziałam, białe butki takie typowo ślubne z atłasu z perełkami, lekko wyższy obcas, taka kostka, oraz bolerko i opaskę z piórek, mogą też być z perełkami lub kwiatkami.
        Na allegro jest jeden sprzedawca co ma piękne suknie dla dziewczynek z różami w granicach 200 zł.
        Można też dziecku zrobić koczka są specjalne gąbki do tego, aby wyszedł równy.
        Chłopczyk, który niósł z moją córcią obrączki miał białą koszulę, czarne spodnie i krawat, ale są fajne małe garniturki, ja kupiłam kiedyś synowi taki fajny czarny z nexta używany na allegro. Miał wtedy 6 lat.

Nikola Laura 07.07.06
    • czarna.perla halka 20.06.12, 23:38
      Halka, podaj adres mailowy- chciałam do Ciebie napisać a mail gazetowy nie działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka