Dodaj do ulubionych

Tesco- 75% wyprzedaż

20.06.12, 10:41
W gazetce widziałam koniki (zamek) Pony za 29,99- są tam dwa koniki, jeden ma świecący rożek i akcesoria do przyjęcia, jest też balon Pony też za 29,99 zł. Mają być od czwartku.
Obserwuj wątek
    • karolina77_2006 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 20.06.12, 10:53
      Tez widziałam te promocje. A czy ktoś orientuje się czy w przypadku sklepu całodobowego promocje z gazetki są już o północy czy dopiero rano? Jak to wygląda w praktyce?
      • natalek79 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 20.06.12, 11:00
        Bywa, że już w środe wieczorem/późnym popołudniem są te ceny co niby od czwartku. Nie raz biegałam na czytnik sprawdzać z zaskoczeniem.
    • justyszda Re: Tesco- 75% wyprzedaż 20.06.12, 11:22
      Też się zastanawiałam od kiedy sa te promocje. Warto wcześniej pójśc, bo obniżka duża (choć tych zamków np. u nas było dośc dużo, już na dzien dziecka były za 59,99 zł.). Ale i tak się opłaca, sam konik pojedyńczy kosztuje 30,00 zł.
      • kasikrj Re: Tesco- 75% wyprzedaż 20.06.12, 11:47
        Podajcie linka do gazetki, co w niej jeszcze jest -75%
        • ciocia_rada Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 11:03
          www.tesco.pl/produkty/wyprzedaz/
    • kasiaaug Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 11:41
      byłam sobie rano po 8smej nie było ani jednej zabawki -przypuszczam że wykupione po północy- bo wczoraj były na półce-albo pochowane tongue_out
      • malpa513 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 12:07
        w gdyni tez nie bylo, przypuszczam ze pracownicy przechwycili
      • alexalexa Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 12:09
        w R.Śl ogromne traktorki na pedały przecenione z 400zł na 99, były tez gazetkowe kucyki, dużo innych zabawek, jakieś pralki, wypiekacze chleba, frytkownice, ale też dużo ludzi w wieku 70+, więc szybko się zwinęliśmy, niemniej młody zarobił traktor
    • pelasia_0 Re: Tesco- 75% Szczecin 21.06.12, 12:26
      Byłam w sklepie przed północą i po kucykach śladu już nie było... Pytałam panie, które wykładają towar na zapleczu żadnych zapasów nie było. Także ogólnie lipa.
    • aurinko Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 13:12
      W Gdańsku było bardzo mało, rozeszły się w mig.
      • syka7 Re: alexalexa 21.06.12, 15:32
        Było dużo traktorów?
        Myślisz że się załapie dziś?
        • alexalexa Re: alexalexa 21.06.12, 15:41
          oprócz naszego były jeszcze 3, były też 2 z innego modelu przecenione z 250 na 130 bodajże. zadzwoń na sklep najlepiej, może Ci odłożą, a jak nie to zapytaj czy są
          • syka7 Re: alexalexa 21.06.12, 15:47
            A kiedy kupowałąś dziś?
            Dzwwonie i tylko unkt obslugi mi sie odzywa przelamcza na dzial i echo
            • pucaluta do syka7 21.06.12, 16:05
              Hej,
              a czy będąc u siebie mogłabyś zerknąć na kucyki i gdyby były jeszcze kupić mi jeden? Pokryję wszelkie koszty. Będę wdzięczna, bo u nas w ogóle ich (podobno) nie było... a dziecię mi płacze sad Jakby co to daj znać (pucaluta@gmail.com).
              • alexalexa Re: do syka7 21.06.12, 17:49
                byliśmy o 9.30 i to właściwie przypadkiem, bo do kantoru jechałam
              • syka7 Re; pucaluta 21.06.12, 20:13
                Podaj dane do wysyłki postaram się jutro wysłać jak mi sie uda dotrzeć do poczty, a najpóźniej w poniedziałek na 100%
                pozdrawiam.
                • pucaluta Re: Re; pucaluta 21.06.12, 23:01
                  Syka,
                  już odpisuję. Wieeeeeeeeeeeelkieeeeeeeeee Ci dzięki! Zwłaszcza, że tego, co Ty chciałaś nie było sad
    • syka7 Re: Pucaluta 21.06.12, 16:24
      A jak to dokładnie wygląda bo nie wiem ?
    • syka7 Re: koniki 21.06.12, 16:34
      chodzi ci o zestaw ten 29,90 ?
      Wychodze jak cos napisz mi es na 607037222 dokladnie co to jest ok
    • syka7 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 20:15
      W Tesco w Rudzie traktory po 399 zadnej znizki, a w Gliwicach z przyczepa po 179,00 sad
      • alexalexa Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 20:39
        coś TY! ale świnie, ja Ci zeskanuje paragon! chyba, że inny model, te nasze były wystawione nie na zabawkach, a w części wyprzedażowej
        • syka7 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 21.06.12, 21:43
          Wyślij mi zdjecie jak on wyglada mozesz?
          Te były na boku koło zabawek FALK- PLASTIQUES FALQUET & CIE -Francja po 399 zł najlepsze ze w tesco gliwice były innej firmy te po 179 a tu- Ruda w czesci wyprzedazowej pasaż nie było ich kurcze jakbys sie natchneła na taką promocję jeszcze koparka, traktor to jestem chetna namiar podalam 3 posty temu smile
      • samanta25 Re: Tesco- 75% wyprzedaż 22.06.12, 09:30
        W tyskim tesco traktory z przyczepą po 249 zł więc każde tesco ma inne ceny big_grin
    • syka7 Re: Pucaluta 22.06.12, 08:42
      Pędzą konie po betonie ......
      do Warszawy smile
      Wysłałam wiadomość na pocztę z danymi.
      Pozdrawiam.

syka7 Zabrze
      • pucaluta Re: Pucaluta 22.06.12, 09:38
        Syka,
        jesteś nie-sa-mo-wi-ta!!! Wielkie dzięki i za pomoc, o wizycie na poczcie to już normalnie nie wspomnę smile Odpisuję zaraz na wiadomość of kors i przesyłam kasę.

Co do traktorków - u mnie w 2 tescach w ogóle nie było po nich śladu i pracownicy twierdzili, że nie mieli, możliwe toto? Hm, w sumie nie widziałam ich w gazetkach moich, więc może to fakt.

• syka7 Re: alexalexa 22.06.12, 08:48
      Dzwoniłam do Silesi Tesco i facet twierdzi że te traktory były przez 2 tyg w sprzedaży po tych cenach promocyjnych ciekawesmile bo ty kupiłaś rano a ja popołudniu poszłam i były już po 400 to promocją do połowy dnia w tesco obowiązuje. Jakbyś się czasami nadziała na jakiś to daj ZNAĆ
      607037222 pozdrawiam.
      • nika1310 Re: alexalexa 22.06.12, 08:58
        w Łodzi o 8 rano już prawie niczego nie było, po kucykach puste polki tylko zatrzesienie tych koszmarnych gumowych krów. Lipa
        • alexalexa Re: alexalexa 22.06.12, 09:03
          Syka, zapisałam sobie nr, z ciekawości może pojadę do tesco dzisiaj zobaczyć, jakby co będę dzwonić, nasz jest czerwony, koła ma czarne, zdjęcia nie zrobię - najwcześniej w sobotę, bo mamy go już w domu, do którego będziemy się przeprowadzać, przy mieszkaniu w bloku nie wiem gdzie miałabym go trzymać.
          Nika, mój młodzian uwielbia te gumowe ohydztwa, podobno kicz w wydaniu dziecka jest słodki (tego się trzymam)
          • kora711 Re: alexalexa 22.06.12, 22:18
            ja kupiłam taką zabawke -latarkę Little tikes za 11 zł

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=latarka+little
            • karolina77_2006 Re: alexalexa 22.06.12, 22:46
              Ja pojechała do Tesco wczoraj o 8:30. Był zamek i w nim jakiś świecący kucyk po 30zł. Były też domki Piny Pon duże z akcesoriami po 37zł - kupiłam udało mi się bo były tylko 3 sztuki. Pytałam czy będą dokładać zabawki i powiedzieli mi, że tak. Pojechałam jeszcze raz o godz. 16. Akurat przywieźli paletę zabawek. Chora cheerilee - 70zł i Pinkie Pie - 120zł czyli średnie te przeceny. Był jeszcze jakiś mały zestaw po 30zł i świecący balon też po 30zł. Balony rozeszły się w kilka minut. Ja nie kupiłam bo moja córka chce na urodziny dużo kucyków, ale nie przepada za domkami i akcesoriami. Upatrzyła sobie zestaw 16 kucyków za 99zł. Nie są oryginalne, ale jej to nie przeszkadza. Kupiłam je dzisiaj bo pani w sklepie stwierdziła, że ich przeceniać nie będą. A urodziny już w poniedziałek.
              • pelasia_0 Re: alexalexa 23.06.12, 13:39
                To mam urodziny w tym samym dniu co Twoja córka smile Dzięki za info, w takim razie spróbuję może jeszcze dzisiaj podjechać do Tesco, może dołożyli te balony. Chyba, że ktoś by widział u siebie, to bardzo bym prosiła o zakup. Moja córcia bardzo się nakręciła, a jak byłam w nocy, to niestety się rozeszły wcześniej uncertain
                • syka7 Re: dobra duszyczko z Rudy Sląskiej :) 23.06.12, 13:47
                  Serdecznie dziękuję za informację i pomoc (Traktor w Tesco ).
                  Jest super, mały już o 19,30h miał 1 jazdę jest mega zachwycony smile
                  Dziękuję, jakbyś jeszcze coś ogrodowego widziała to daj znać na trampoline teraz czatujemy smile w atrakcyjnej cenie smile
                  Pozdrawiam.
                  • alexalexa SYKA:) 23.06.12, 18:28
                    polecam się na przyszłośćsmile też się czaję na trampolinę, póki co nic ciekawego w super cenie. Młody zarobił za to huśtawkę równoważną, zjeżdżalnię i zamek dmuchany (wszystko z wyprzedaży z biedronki, kocha mnie ten sklep).
                    • syka7 Re: alexalexa 23.06.12, 22:38
                      No to daj cynk
                      tel. maszsmile
                      jak się TRAMPOLINA nadarzy smile
                      kurde ta równoważnia była w Zabrzu w Biedronce po 99 za ile kupiłaś? w tej cenie?
                      zastanawiałam się ale wydawało mi się ze za mala i za licha na 5 latkę 16kg i 2,2m 15kg smile
                      Teraz mi klina wbiłaś smile
                      I mam wahania czy nie pojechać i kupić jak jeszcze będą oczywiście.
                    • syka7 Re: alexalexa:) 23.06.12, 22:49
                      A zjeżdzalnię mam ale nie z biedronki smile ,
                      basen z biedronki smile
                      foczki bujaczki ze 4 lata nam służą z Reala,
                      domek smoby z Reala duży ze 2 lat smile
                      właśnie bym chciała smoby równoważnie wydaje mi sie mocniejsza
                      www.brykacze.pl/product,smoby_maxiwood_hustawka_rownowazna_duo_swing,965.html
                      może ktoś widzial w fajnej cenie ok.220zł dam.
                      • merci77 syka 23.06.12, 23:43
                        czy Ty bedziesz jeszcze w tesco u siebie? moze bys mi luknela te pony obojetnie jaki zestaw, bo zagapilam sie z tesco w gdnsad
                        chociaz szanse marne jak sadze zeby były jeszcze i u Ciebie
                        • syka7 Re: merci77 24.06.12, 22:45
                          Niestety nie będę w Tesco tam gdzie kupowałam te pony bo to było w Gliwicach a to 35km ode mnie. Jeżdzę do Tesco do Rudy śląskiej bo mam bliżejok 14km a tam ich nie było przykro mi.
                          Może jest ktoś z Gliwic napisz posta do Gliwiczanek.
                          syka7 Zabrze
                          • syka7 Re: alexalexa:) 24.06.12, 22:49
                            To do mnie te zaproszenie smile
                            Aniele, mój mały by Cię po piętach całował za ten traktor, ledwo dosięga pedałów dziś mu dałam sznurek z przodu i ciągne go jak na sankach wink ale nóżki kładzie tak powoli pedałuje, za to córka też pod wrażeniem i sobie pożycza. Kurcze jak jade po osiedlu to rzeczywiście hałas jak prawdziwy traktor smile
                            syka7 Zabrze
                            • alexalexa Re: alexalexa:) 25.06.12, 07:27
                              do Ciebie, do Ciebie moja Droga, a właściwie do Twojego Kawalera, nasi panowie w jednym wieku, mój Cud z marca

aniołem mnie nie nazywaj, bo mi do tego dalekosmile
                      • alanus0 Re: alexalexa:) 24.06.12, 00:15
                        Mam taką równoważnie, kupiłam w zeszłym roku Auchan za 80 złotych, Huśtawkę ze zjeżdżalnią i dwoma huśtawkami kupiłam też w Auchan za 199 zł. taką jak ta
                        www.nomi.pl/pl-PL/produkt/431366/13820/Hustawka/Hustawka__podwojna_Apart_Plus_ze_zjezdzalnia
                        A równoważnia naprawdę super. Korzystają z niej wszyscy. Większość rzeczy do ogrodu kupiłam w Auchan, bo ceny na wyprzedażach mają super.
                        • alexalexa Re: alexalexa:) 24.06.12, 18:22
                          nie polecam równoważnej dla 5,5 latki, z pewnością ta jej nie zainteresuje, bo jest raczej dla maluchów - zapraszam z Młodym do nas jak już się przeprowadzimy
                          • niki36712 tory drewniane 28.06.12, 08:26
                            Na wyprzedaży są tory drewniane (łuki i proste), pakowane po 4 szt, Tesco Little Steps za 2,50 oraz rozjazdy, pakowane po 2 szt, za 11,19.
                            Tory w nowszych pudełkach (Carousel) są w regularnej cenie 9,99.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka