Dodaj do ulubionych

Pościel z kory

24.07.12, 17:33
Witam,
Ja z pytaniem z serii "gdzie kupić". Wiecie wszystko, więc na pewno mi pomożecie wink . W żłobku, do którego będzie chodziła moja córka zażyczyli sobie w wyprawce min. poszewki z kory na kołdrę o wymiarach 100x150. Kopię i kopię w internecie i za diabła nie mogę znaleźć. Takich wymiarów pościeli chyba w ogóle nie ma? Na allegro wyszukałam kilka modeli o wymiarach 140x100 i 135x100, ale nie z kory. W sklepach internetowych same ekskluzywne, piękne, bajkowe i drogie komplety. A ja potrzebuję dwóch zwykłych, jak najtańszych poszewek z kory w jakieś kwiatki czy misie. Mogą być w komplecie z poszewką na poduszkę - poszewka zawsze przyda się w domu. Gdzie mogę je kupić?
Obserwuj wątek
    • natalek79 Re: Pościel z kory 24.07.12, 18:10
      Oj, kochana chyba problem z kupieniem...Niegdyś moim dzieciom potrzeba było takowe do przedszkola (do środka szedł złożony koc). Nigdzie nie szło kupić, więc zakupiłam korę na metry w sklepie z materiałami i dałam do szycia. W sumie szycie grosze mnie kosztowało. To chyba jedyne wyjście.
      • my-lola Re: Pościel z kory 24.07.12, 18:54
        Ale mnie pocieszyłaś sad . Kurczę, jak ja nie lubię potrzebować czegoś czego nie ma. Ale dziękuję za poradę. Nie będę się łudzić, że kupię tą pościel w sklepie. Zrobię tak jak mi radzisz. Dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka