amelkalive 31.07.12, 06:32 szukam ładnego tanikini najlepiej stacjonarnie czy calzedonia albo inne maja cos takiego w ofercie? Poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Tankini szukam 31.07.12, 18:23 stacjonarnie nie polece ale zamawiałam tu z darmowa i błyskawiczna przesyłką. tankini cudo www.brastop.com/SearchPage.aspx?type=1&size=&brand=&colour=§ionid=&text=TANKINI Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Tankini szukam 31.07.12, 18:40 a ile czekałas? bo sie od dawna zastanawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Tankini szukam 31.07.12, 19:53 błyskawicznie dostałam. zamawialam w niedziele wieczorem, w pon rano mail potwierdzajacy zam i info ze nie ma jednej rzeczy i czy chce zrezygnowac czy moze wybieram cos innego-wybrałam inny kolor. po poludniu info ze wysłali paczke a w srode po południu juz miałam list(w kopercie foliowej) w skrzynce. w skrzynce chociaz był wysłany jako polecony z nalepkami kodowymi( jak u nas). ale oczywiscie moj listonosz jest nie z tej epoki chyba i takie cos jak polecony zagraniczny przerasta go w kazdym razie zachecona drugie zamowienie zlozyłam tydz. pozniej i przesyłka szła 4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś