Dodaj do ulubionych

Helpunku w doborze biurka

06.08.12, 22:08
Poszukuję biurka do mebli leksvik z Ikei, poniżej przykładowe zdjęcie ( kredens ma zobrazować styl i pokazać kolor) - tych mebli które kupiłam już nie ma w ofercie ( mamy regały, komodę, szafę, łóżko, skrzynię i stolik nocny).
https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/leksvik-bufet__29748_PE106025_S4.jpg
Biurko leksvik z ikei mnie nie interesuje - sam blat z szufladką - taki stoliczek. Najchętniej kupiłabym duże biurko z szufladami po jednej i szafką po drugiej stronie. Może już ktoś przerabiał ten temat i coś podpowie. Jest gdzieś na świecie biurko pasujące do tych mebli?
Dopuszczam możliwość zakupu biurka w kolorze białym ( pokój w stylu marynistycznym).
Gdyby to na poniższym zdjęciu było całe białe już nie miałabym problemu
https://www.meble.vox.pl/public/images_produkt_pw/1329912663biurko-innowacja-black-800_200px.jpg
Obserwuj wątek
    • 1alfa1 Re: Helpunku w doborze biurka 11.08.12, 19:59
      Nikt nie ma mebli leksvik?
      Pokażcie jakie macie biurka do nich?
      A może ma ktoś to biało czarne biurko z Voxu - jak się sprawuje?
      • renesw Re: Helpunku w doborze biurka 15.08.12, 17:43
        Niestety mam ten sam problem i nic ciekawego jeszcze nie wymyśliłam. Jeśli myślisz o całym białym to może dobre byłoby to
        www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50196373/
        A czy mogłabym się dowiedzieć jakiej firmy jest biurko, którego zdjęcie wkleiłaś ?
        Pzdr
        Renata
        • 1alfa1 Re: Helpunku w doborze biurka 18.08.12, 20:07
          biurko jest z VOX - reklama po prawej stronie forum smile
          Hemnesa też biorę pod uwagę. thx za odzew.
      • jorin Vox 19.08.12, 21:43
        Z Vox mamy biurko Evolve. Raczej nie spelni Twoich oczekiwan, ale jakosciowo jest super. Wiec jest szansa, ze i to zalinkowane przez Ciebie bedzie satysfakcjonujace smile
    • kroliczyca80 Re: Helpunku w doborze biurka 19.08.12, 15:37
      Mam ten sam kłopot - łózko i regał Leksvik i marny (żeby nie powiedzieć żaden) wybór pasujących biurek... Chyba zdecyduję się na coś białego. Zastanawiam się, czy nie sprzedać tych leksvików i nie kupić czegoś innego. Co prawda ładne są, ale na dobrą sprawę wcale nie jakieś super-wygodne. Do łózka się trudno wchodzi (przez szerokie brzegi), materac dzielony też nie jest rewelacją... A widzę, że na all dobrze się te meble sprzedają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka