Dodaj do ulubionych

Prom kosmiczny Fisher Price

07.08.12, 12:31
Szukam dla synów tego promu, a ponieważ mam jeszcze sporo czasu, mogę sobie pozwolić na poszukanie najlepszych ofert.
Widziałyście go może gdzieś w hipermarketach w jakichś rozsądnych cenach? Czytałam gdzieś w wątkach archiwalnych, że można go było kupić za 85 PLN w makro czy realu. Są teraz jakieś fajne promocje na te zabawki?
Będę wdzięczna za infosmile
Obserwuj wątek
    • zebraw-paski Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 12:49
      Najlepsza cena na amazonie (na allegro 219). Cena 85 bardzo mocno archiwalna, teraz jest to towar trudno dostępny.
      www.amazon.co.uk/Mattel-P4237-Fisher-Price-Imaginext-Shuttle/dp/B001W1R0KE/ref=sr_1_1?s=kids&ie=UTF8&qid=1344336287&sr=1-1
      • ablacim Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 12:56
        No własnie, dlaczego tak trudno dostępny? Myślisz, że coś się w tej kwestii zmieni? Kwestia sezonu wakacyjnego czy jak?
        Jak już pisałam, mam jeszcze trochę czasu, więc mogę sobie poczekać. Czy lepiej szukać używanych, bo ceny pozostaną kosmiczne?
        Syn bawił się tym w przedszkolu i był zafascynowany, myślę, że ta zabawka wyjątkowo by go ucieszyła.
        • zebraw-paski Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 13:10
          Wydaje mi się, że ten model już znika ze sklepów, taniej na pewno nie będzie. Używane modele też są raczej w wyższej cenie. Ja kupiłam w zeszłym roku prom dla synka w cenie takiej jak na amazonie - potwierdzam, że jest super i teraz zastanawiam się jeszcze nad zakupem remizy - moim zdaniem ta seria Imaginext jest super.
    • tanika01 Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 13:05
      Sprawdź w Carrefurze. tydz temu mieli fajne ceny na niektóre zabawki Imaginext.
      Nie wiem czy we wszystkich.
      • zebraw-paski Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 13:13
        Od bardzo dawna nie widziałam już promu czy remizy Imaginext w Carrefourze, chyba nie są dostępne, jedynie jakieś samoloty, dinozaury, karetka itp. Chyba, że się mylę, ktoś widział?
        • ireland1 Re: Prom kosmiczny Fisher Price 07.08.12, 15:44
          Ja szukałam tego promu w zeszłym roku i nigdzie go nie było, nawet jakiś wątek tutaj zakłądałam, i w końcu kupiłam na allegro. Coś ok 170 płaciłam. Nigdzie go w sklepie nie ma, nie mam pojęcia dlaczego,bo zabawka jest bardzo fajna... Jak nie musisz to jeszcze nie kupuj,może na allegro będzie ich więcej i tańszych. No chyba ,ze z Amazona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka