Dodaj do ulubionych

gap warszawa

07.08.12, 12:40
będę niedługo w warszawie imam pytanie- warto wejść do Gapa? Są jeszcze wyprzedaże? Chodzi mi o bluzy, koszulki z logo dla dorosłych i dzieci- 4 lata chłopiec i 12 dziewczynka.
Jakie ceny? czy jest jakiś w ogóle wybór? Proszę o info, jeśli ktoś ostatnio zaglądał.
Obserwuj wątek
    • corrina_f1 Re: gap warszawa 07.08.12, 13:14
      Ceny codzienne w sensie bez wyprzedaży nie na moją kieszeń i w ogóle kosmiczne moim zdaniem. W weekend jeszcze było sporo na wyprzedaży i znów podkupiłam córce parę fajnych rzeczy (np spodenki bojówki z 99 zł na 25 zł). Dział dziecięcy jak na warszawskie sieciówki nawet całkiem spory, zawsze coś mi wpada w oko, tylko nie kupuje tam poza wyprzedażami. Sobie na poczatku wyprzedazy kupiłam super kieckę letnią z 359 na 150 chyba przecenioną. Mąż kupił fajne polo ze 129 na 59.
      Na bluzy i koszulki z logo nie patrzyłam na ceny (są na pewno w sporej ilosci) bo ja nie przepadam (delikatnie mowiąc) za noszeniem się w ciuchach z wielkimi napisami GAP czy inne loga tego typu. No ale kwestia gustu. W każdym razie leżą przy samym wejściu i walą po oczach aż miło smile
      • mariannamm Re: gap warszawa 07.08.12, 14:42
        Bylam wczoraj kupilam t-shirt dla corki za 20 zł na 4-5 lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka