Dodaj do ulubionych

firanki do pokoju 4-5 latki, gdzie kupujecie,jakie

11.08.12, 05:11
przewalilam allegro, narazie wyslalam zapytania do 2 sprzedawcow szyjacych firanki ktore troche mi sie spodobaly, ale naprawde bez zachwytu.
Okna sa male 98 cm szerokosci kazde, nie wiem czy karnisz 120 cm nie bedzie za duzy, firnaki wiec nie moga byc bardzo marszczone i bardzo zdobne.
Nie chce by nasz okna reklamowaly Kubusia Puchatka czy jakies Disneyowskie ksiezniczki, a takich firan jest znakomita wiekszosc na allegro.
Corka nie ma nic przeciwko ksiezniczkom, ale za 2 miesiace moze jej sie odmienic.
Prosze pochawlcie sie swoimi firankami, i zrodlem w ktorych nabywacie swoje cuda, moze byc na priva jezeli wymienianie sklepow i sprzedawcow zlamaloby regulamin
Obserwuj wątek
    • saszanasza Re: firanki do pokoju 4-5 latki, gdzie kupujecie, 11.08.12, 08:45
      Paliwodaj, nie wiem jaka jest stylistyka pokoju twojej córki i w jakim jest wieku, generalnie nie przepadam za firankami chyba że pokój jest "na romantycznie". Z pewnością firan bym nie kupiła a zasłony.
      W ikei jest spory wybór. U mojej córki wiszą firmy "Decofun". Aktualnie planuję kupić zwykłe białe na zmianę. Fajne tkaniny zasłonowe a nawet i gotowe zasłony widziałam w leroy merlin.

http://i47.tinypic.com/29l1n9s.jpg
      • edyta0 saszanasza 11.08.12, 09:37
        Czy bylas w tym roku nad morzem?
        • saszanasza Re: saszanasza 11.08.12, 09:42
          edyta0 napisała:

> Czy bylas w tym roku nad morzem?

ano byłam....i zmarzłam jak cholerabig_grinDD
          dzisiaj znów wyjeżdżam, co prawda nie nad morze, ale zapewne także zmarznęsad
          • edyta0 Re: saszanasza 11.08.12, 09:51
            A w ktorej czesci? Odnosze wrazenie, ze sie widzialysmy (po zdjeciu corki to wnosze). Ile ma twoja lat?
            • saszanasza Re: saszanasza 11.08.12, 10:03
              Pobierowosmile Zuza ma 4 lata.
              • edyta0 Re: saszanasza 11.08.12, 10:20
                Oj to by sie nie zgadzalo, bo tamta dziewczynka miala 9 lat, ale bardzo podobna smile
                • hufa Re: firanki 26.09.12, 09:19
                  Jak chcesz kupić ładne firanki do pokoju dziecka, to może takie Ci się spodobają: www.firany.pl/offer,cat,22,1,firany_dla_dzieci.html Sama niedawno zamawiałam do domu. Z przesyłką nie ma problemów, z zamówieniem również. Jak Ci się jakieś spodobają bierz bez gadania.
                  • saszanasza Re: firanki 26.09.12, 09:27
                    z całym szacunkiem ale zalinkowane przez ciebie zasłony są kiczowate strasznie!
    • sinceramente Re: firanki do pokoju 4-5 latki, gdzie kupujecie, 26.09.12, 09:59
      My mamy organtynę z wzorkami kwiatowo-dziewczęcymi. Też nie mamy dużego okna, więc firanki mam puszczone po bokach. Zasłon nie ma wcale, do zasłaniania okna jest roleta.
      Moje firanki kupiłam okazyjnie na ebay, więc nie podlinkuję. Ale w związku z tym, że mam tylko jeden komplet zastanawiam się nad zastosowaniem zamiennie pomysłu widzianego w Ikei. Biała organtyna, a na niej przypięte ozdoby www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50154820/
      Fajnie to wygląda i pomysł umożliwia dostosowanie się do aktualnych upodobań i wystroju pokoju. Ozdoby możesz mieć jakie tylko sama znajdziesz i przypinać je luźno na materiale lub na wstążce, którą podepniesz firanki.

A tak na szybko w necie znalazłam fajne (moim zdaniem) panele
      https://zoom.jcpenney.com/is/image/0900631b81e80a1aM.tif?op_usm=1.5,.8,0,0&resmode=sharp&rgn=0,0,2852,2852&scl=7.505263157894737&id=228PAFGwlG212I4qM23umm
      Tu dostępne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka