Dodaj do ulubionych

Buty do wody

13.08.12, 17:31
jak w temacie, dla małego chłopca nr 22-24. Ktoś widział gdzieś jeszcze. Juz po sezonie, byłem w kilku miejscach ale same duże rozmiary. z góry dziekuje za info
Obserwuj wątek
    • dorotadu Re: Buty do wody 13.08.12, 17:46
      w gosport kupowałam dla synka za 9,99 plastikowe zapinane sandałki, dla córy i dla siebie za 29 takie typowe gumoplasiki do wody - za pare dni Chorwacja smile
    • tres09 Re: Buty do wody 13.08.12, 18:05
      Tak ze dwa - trzy tygodnie temu widziałam małe żelowe sandałki w Humanicu przecenione na 7 zł.
      Sprawdzałaś deichmanna i decathlon?
    • natalek79 Re: Buty do wody 13.08.12, 19:36
      W ubiegłym tygodniu widziałam w Intersporcie jeśli masz dostęp lub czas zamawiać przez net.
      • beska_1 Re: Buty do wody 13.08.12, 20:16
        Deichman,Intersport,Humanic - byłem i są same duże. Decathlon sa rozmiary ale skolei model niewygodny. Szukam materiałowych żeby nie obcierały malucha . Macie jeszcze jakieś pomysły?
        Wybieram sie do Chorwacji, czy ewentualnie na miejscu można kupic takie małe rozmiary ?
        • monikk1002 Re: Buty do wody 13.08.12, 20:32
          a decathlon?
    • natalek79 Re: Buty do wody 13.08.12, 21:47
      Pisałam już, że w intersport znajdziesz, te buty są naprawdę wygodne, moje dzieci mają delikatną skórę, więc szczerze mogę je polecić. Małe rozmiary też są. Nie wiem w jaki region Chorwacji się zapuszczasz, czy plaża kamienista czy jak, ale tak czy tak wolałabym zakupić u nas niż później tracić czas na kupowanie tam.
      esklep.intersport.pl/pl/category/8380/sporty-wodne-obuwie-kapielowe
    • kinder0610 Re: Buty do wody 14.08.12, 10:42
      w Chorwacji kupisz bez problemu. Wiem bo tam kupowałam, A byłam koniec sierpnia/ początek września.
    • beska_1 Re: Buty do wody 14.08.12, 12:26
      przecież napisałem że w Intersporcie nie ma już rozmiarów, a w Decathlonie nie ma materiałowych małych. Może w Go-Sporcie znajdę małe ?
      • samanta25 Re: Buty do wody 14.08.12, 12:45
        Martes też swego czasu miał takie buciki tylko nie jestem pewna czy jeszcze jest taka rozmiarówka
    • makoc Re: Buty do wody 14.08.12, 13:37
      nie wiem, gdzie mieszkasz, ale widziałam pare dni temu w leclercu (Warszawa Ursynow). Same małe rozmiary. Może w innych leclercach też sa.
      • emma_me Re: Buty do wody 14.08.12, 13:41
        widziałam w Auchan w Wola Parku
        • beska_1 Re: Buty do wody 15.08.12, 10:32
          dzięki, zajrzę do Auchana i Leclerca. W Go sporcie też tylko małe są...
          • dorcia1234 Re: Buty do wody 15.08.12, 11:15
            w Chorwacji kupisz bez problemu. Pierwszy raz byliśmy we wrześniu i kupiliśmy dla nas wszystkich, łącznie z małymi dla córki. potem bywaliśmy o różnych porach i butów do wody zawsze było zatrzęsienie. A co do straty czasu - kupić je można po drodze na plażę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka