Dodaj do ulubionych

sendit przez Allegro

24.08.12, 13:28
korzystałyście z takiej usługi? Jesteście zadowolone? Czy dobrze rozumiem, że kurier przyjeżdża do domu? Cena za standardowe paczki do 5 kg atrakcyjna - 16 zł, ale nie wiem jak z jakością. Mam do wysłania trochę większych paczek z zabawkami i książkami.
Obserwuj wątek
    • aniakoles Re: sendit przez Allegro 24.08.12, 14:05
      skorzystałam parę razy, jestem bardzo zadowolona. kurier przyjechał w tym samym dniu, zabrał paczkę i z głowysmile od razu wzięłam od niego tel. i teraz jak wysyłam to dzwonię bezpośrednio do niego, jest jeszcze szybciej. z kolei moja koleżanka pierwsze wrażenie niestety miała niekorzystne - coś im system padł czy się zawiesił i dopiero po paru ponagleniach przyjechał kurier, trwało to ze 3 dniuncertain na szczęście jak wysyłała kolejny raz to już bez takich akcji.
      ja w każdym razie polecam, i naprawdę warto od razu wziąć kontakt do kuriera, który obsługuje twój rejon.
    • eedytkaa Re: sendit przez Allegro 24.08.12, 14:06
      ja nie wiem jak sendit ale zamawiam kuriera przez allekurier i przyjeżdza do domu....
      ja jestem zadowolonasmile
      • aurinko Re: sendit przez Allegro 24.08.12, 14:08
        eedytkaa napisała:

> ja nie wiem jak sendit ale zamawiam kuriera przez allekurier i przyjeżdza do do
        > mu....
        > ja jestem zadowolonasmile

allekurier jest droższy niż sendit.
    • aurinko Re: sendit przez Allegro 24.08.12, 14:07
      Korzystałam wielokrotnie i zapewne jeszcze nie raz skorzystam. Cena za paczkę do 5kg 16zł z groszami, trzeba tylko wydrukować list przewozowy i protokół (jeden egz. służy jako pokwitowanie dla nadawcy), pełny monitoring paczek, kurierzy zawsze po paczkę przyjeżdżają , bez najmniejszego problemu, zlecam usługę wieczorem, do południa kurier jest. Oczywiście płatne z góry (płatności online). Żadna z kilkudziesięciu paczek nie zginęła, wszystkie doręczone na drugi dzień roboczy. Wybierałam zawsze DPD bo UPS minimalnie droższy.
    • reggaeemama Re: sendit przez Allegro 24.08.12, 15:29
      korzystałam wielokrotnie
      zawsze było ok
      polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka