Dodaj do ulubionych

Crocs kozaki?

29.08.12, 10:42
Czy ktoś orientuje się w użyteczności i wygodzie tych butków?

www.crocs.pl/crocs-chameleons-crocband-gust-boot/12543,pl_PL,pd.html?cid=082&cgid=girls-footwear-boots
www.crocs.pl/crocs-dawson-boot-kids/11465,pl_PL,pd.html?cid=04S&cgid=girls-footwear-boots
Piękne są smile
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Crocs kozaki? 29.08.12, 11:15
      dawsony mam kupione na ten sezon dla syna wiec jak sie sprawdza to nie wiem-zobaczymy.
      ale moim zdanem nie sa to buty na temp.poniżej 0 stC.
      owszem te dawson maja cos w rodzju cienkiego "misia" od wewnatrz i na wkładce ale na zbyt ciepłe mi nie wygladaja. mysle ze na jesienne chlapy czy potem wiosenne roztopy- tak, na mróz i snieg-nie.
      • lula_p Re: Crocs kozaki? 29.08.12, 11:29
        syn ma dawsony, podobne, tylko że krótkie (nie widzę teraz tego modelu). Jeśli te wysokie zrobione z tego samego matriału, to moim zdaniem nie nadają się na mrozy. My je używamy jako buty późnojesienne/wczesnowiosenne.
        • dziustynka Re: Crocs kozaki? 29.08.12, 11:42
          Leciutkie, elastyczne, jak te chodaki Crocs?

Ciekawe jak wypada rozmiarówka, pewnie trzeba mierzyć smile
    • duszka30 Re: Crocs kozaki? 29.08.12, 12:43
      Mó syn w Dawson przechodził całą poprzednią zimę...uwielbiamy te buty, na tę pewnie kupię ponownie. A te pierwsze mieliśmy dwie zimy temusmile też były super.
      Ja polecam kozaki Crocs, także dla mamsmile Ja juz innych butów nie zamierzam mieć na zimę. Mam te
      www.crocs.de/crocs-berryessa/11089,de_DE,pd.html?cid=12J&cgid=outlet-women
      czarne i beżowe. Uwielbiam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka