emma6666 01.09.12, 22:56 Poszukuję ale mam opory żeby wydać 6 dych na kawałek gumy skip hop allegro.pl/oslona-na-kran-moby-ship-hop-gdansk-trendysmyk-i2548725361.html Czy ktoś widział coś tańszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanna Re: osłona na kran 01.09.12, 23:33 A po co Ci to cudo?? jak chcesz prościej - kup piłkę tenisowa, przetnij, nałóż na kran Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: osłona na kran 02.09.12, 08:45 dokładnie ja tak robiłam w srodku było jeszcze troche gąbki, zeby sie trzymało. teraz znowu mam maluszka i nie widze potrzeby zakładania czegos na kran. Bede uczyła, ze w wannie sie nie stoi, tylko siedzi. przy starszych najlepiej sie sprawdziło, i działa długoterminowo Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: osłona na kran 02.09.12, 09:16 Mój dwulatek jest dość energiczny, stoi, chodzi, wariuje. Jak się kąpie ze mną to ciągle trzymam rękę na kranie bo on tak jakoś umiejscowiony że łatwo się uderzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: osłona na kran 02.09.12, 09:29 A ja mam tego skip hopa i nie zaluje wydatku. Jest funkcjonalny, nigdy nie zdejmowany bo doroslemu tez nie przeszkadza, higieniczny, bo co pare dni laduje w zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: osłona na kran 02.09.12, 09:30 a takie cos? znalazłam na all. pod hasłem: Chicco Osłonka na kran Hipcio kiedys takich osłonek było sporo! a teraz rzeczywiscie tylko te skip hop są. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: osłona na kran 02.09.12, 09:44 Ładna ale wolę gumę, to będzie wiecznie mokre, siedlisko bakterii,trzeba będzie prać i takie tam. Kurde, kawałka gumy potrzebuję, nie musi mieć metki Skip Hop. Odpowiedz Link Zgłoś