Dodaj do ulubionych

polećcie fajną solidną kasę

12.09.12, 21:58
Synek uwielbia bawić się kasą. Pierwszą dostał kilka miesięcy temu, Smiki, o taką:
www.smyk.com/kasa-sklepowa-cashier-counter-zabawka-edukacyjna,p1044710003,zabawki-gry-dla-dzieci-p
Porażka totalna, pieniążki powpadały do wnętrza, kilka klawiszy na amen wcisnęło się do środka, kilka wypadło, szufladka się zablokowała... I to wszystko w kilka tygodni... Jakiś czas bawił się taką popsutą, w końcu wywaliłam badziew na śmietnik. I postanowiłam kupić nową... I chyba miałam jakąś pomroczność jasną, bo znów kupiłam Smiki... Tym razem taką:
www.smyk.com/kasa-sklepowa-zabawka-interaktywna,p1046142224,zabawki-gry-dla-dzieci-p
I dziś synek się skarży: mamo, szufladka się nie otwiera.
No żesz q...mać! Wygrzebałam paragon: zakup z 27 sierpnia, więc wytrzymała 2 tygodnie. Jutro idę reklamować i pewnie awanturę zrobić, bo chcę tylko i wyłącznie zwrot kasy, żadnej wymiany ani naprawy... A synek nie niszczy jakoś szczególnie zabawek, bawi się normalnie,żadnych destrukcyjnych zapędów..

No i teraz chcę kupić mu nową kasę... Bo naprawdę kasą ładnie się bawi, bardzo to lubi. Polećcie jakiś sprawdzony model, coś solidnego, co się nie popsuje po miesiącu.
Obserwuj wątek
    • iberka Re: polećcie fajną solidną kasę 12.09.12, 22:27
      Polecam mothercare

Iza
      • bladyroz Re: polećcie fajną solidną kasę 13.09.12, 09:20
        w mothecare są świetne firmy elc, jak masz możliwość kupienia przez kogoś zabawek firmy imaginarium (np. w Irlandii lub w Niemczech) to szczerze polecam. Mieliśmy tej firmy wagę z kasą - suuuuper.
        • gekontoke Re: polećcie fajną solidną kasę 13.09.12, 19:30
          my też mamy mothercare super taka jak tu (inne kolory)
          www.kidscentral.com.au/p-853-my-first-shop.aspx
          • camilcia Re: polećcie fajną solidną kasę 14.09.12, 19:26
            mamy z ELC kupione jak jeszcze u nas nie było tego w mothercare, 7 lat temu, dzieciaki już duże a nadal kasa w użyciu smile i działa www.elc.co.uk/Electronic-Cash-Register-and-Scanner/127605,default,pd.html
            może mają gdzieś, naprawdę warto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka