Dodaj do ulubionych

Gymboree kiedy - 50%?

17.09.12, 10:05
Dziewczyny, czy ktoś z Was się orientuje kiedy w Gymboree będzie przecena niektórych kolekcji o 50%?
Obserwuj wątek
    • 6dominika6 Re: Gymboree kiedy - 50%? 18.09.12, 19:09
      a w jak sposób kupujesz ciuszki Gymboree?
    • barbie09.07 Re: Gymboree kiedy - 50%? 18.09.12, 21:20
      On line już są spore przeceny, to samo w sklepach stacjonarnych. Bardzo dużo ubranek poprzeceniane 50%. Ja już zrobiłam zakupy smile
      www.gymboree.com/shop/dept_category.jsp?productSizeSelected=0&pageClicked=0&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306271576&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1347995866196
      • ktosco barbie 18.09.12, 21:37
        jak robisz zakupu? pewnie masz rodzine lub znajomego w USA? ja chetnie sie dolacze do zakupow, jestem z Wawy Moze ktos da namiar na uczciwego posrednika smile
        • barbie09.07 Re: barbie 20.09.12, 17:37
          Ja kupuję poprzez szwagierkę,ale w zeszłym roku sama byłam w Usa i gdy wchodziłam do sklepu to wychodziłam z czym innym niz miałam zamiar tongue_out I w ilości do potęgi tego co chciałam zakupić . Po prostu nie dało się inaczej wink
      • kurkaudomowiona Re: Gymboree kiedy - 50%? 18.09.12, 22:12
        Wiem, wiem, ale duże przeceny są na kolekcję baby, a ja potrzebuję ubranka na starszą dziewczynkę. Kupowałam pod koniec marca kolekcje letnią właśnie na przecenie 50% i tak wykombinowałam, ze pierwsze porządne przeceny na jesienną będą jakoś w najbliższym czasie.
        Chciałabym wiedzieć dokładnie, bo nie wiem czy paczką zdąży dojść przed wyjazdem męża ze stanow.
        • 6dominika6 Re: Gymboree kiedy - 50%? 19.09.12, 14:28
          a czy ja mogę się dołączyć do paczki?
          • paliwodaj Re: Gymboree kiedy - 50%? 20.09.12, 03:52
            wyslij meza do sklepu , jezeli nie chcesz zdac sie na jego gust wyslij mu liste z zakupami, niech wydrukuje i wreczy pani w sklepie.
            W sklepach czesto wrzucaja ostatki poprzednich kolekcji , zawsze maja wieszak, kosz ciuszkow za smieszne pieniadze.
            Co do przecen 50% to u nich byla roznie, nie zauwazylam jakiejs prawidlowosci i nigdy nie jest tak ze caly asortyment jest 50% off. Nie dorzucaja nowych kolekcji tuz przed ich promocja z gymbucksami, w czasie gymbucksow wyprzedaja co sie da i po gymbucksach wrzucaja nowe kolekcje, wiec jakbym sie spodziewala wiekszych przecen to pewnie lada dzien, bo 27 wrzesnia zaczynaja sie gymbucksy
            • barbie09.07 Re: Gymboree kiedy - 50%? 20.09.12, 16:27
              Dokładnie, Kurkoudowmowiona wyślij męża do sklepu Gymboree. Jeśli jest bardzo " nieporadny" zakupowo to np. napisz mu kartkę by kupił 5 sukienek, 10 bluzeczkę , dwa sweterki, 2 pary spodenek i kurteczkę. Dla dziewczynki koniecznie spineczki- cudne są smile Mąż wtedy kupi wszystkie te rzeczy z tych największych przecen i sam dokona bez problemu wyboru. Wszystkie praktycznie są ładne, a kupi te najbardziej poprzeceniane. Chyba ,ze zależy Ci na jakiejś szczególnej kolekcji to tez napisz mu. Ile pieniędzy by nie miał, to w Gymboree da radę wydać wink A Ty na pewno będziesz zachwycona. Mąż ad rade. Nawet mój który zakupów nie lubi w sklepach w Usa czuje się jak ryba w wodzie.
              Warto wybrać się do sklepu Disney Story. Asortyment nieco inny niż ten na europejski rynek. Tez fajne promocje, 2 piżamki w cenie jednej itp. I piękne maskotki, lalki. Stroje na bal przebierańców dla dzieci.
              • paliwodaj Re: Gymboree kiedy - 50%? 21.09.12, 01:34
                e tam, Disney-owskie pizamki to jednorazowki, bardzo slabe jakosciowo. Jezeli o Disneya chodzi to ewentualnie kostiumy karnawalowe, maja zdecydowanie najlepsza jakosc z dostepnych na rynku w USA, no i zabawki
                Jezeli lubisz Gymboree, mozesz sprobowac Crazy8, - siostrzany sklep Gymboree, maja wzronictwo ktore w przypadku starszych dzieci latwiej przelknac - ubozsze w zdobienia!
                Ceny tez nizsze.
                Albo odwrotnie, jezeli chcesz wiekszego wypasu mozesz meza wyslac do Janie&Jack ( w duzych, drozszych mallach) - najbardziej wyszukany sklap z grupy Gymboree.
                • zosiulenka Re: Gymboree kiedy - 50%? 21.09.12, 12:09
                  Dziewczyny, a czy macie doświadczenia z zakupami on-line? Moja przyjaciółka mieszka w USA, mam plan, żeby podać jej adres, moje nazwisko i zapłacić swoją kartą kredytową,. Czy to ma szansę się sprawdzić? Czy obciążą moją kartę bez problemu? Czytałam na forum, że z GAPem to nie działa. Jak Wy robicie zakupy,żeby nie płącić dużo więcej w złotówkach?
                  • barbie09.07 Re: Gymboree kiedy - 50%? 21.09.12, 12:28
                    Nam się jeszcze żadna piżamka z disneya nie rozlazła. Starsza dziewczynka ma prawie 9 lat a młodsza 5 , młodsza z racji tego,że mocno drobna,wazy 13 kg śpi ciągle w piżamkach na 2-3 latka więc praktycznie od ponad dwóch lat ciągle w tych samych. Może jakaś felerna się Tobie trafiła,że masz takie doświadczenia?
                    Radze jednak autorce wątku posłać męża do disney store wink To samo majteczki, niezniszczalne tongue_out
                    W kwestii płacenia kartą , nie doradzę, szwagierka płaci ze swojej. Ja rozliczam się z nią w inny sposób wink
                    • agnes_nyc Re: Gymboree kiedy - 50%? 21.09.12, 22:04
                      mi zakupy przechodza w gapie czesto robimy wspolne zakupy z dziewczynami z wozkomani

jesli ktos sie chce dolaczyc do jesiennych zakupow to na priva zapraszam

wiekszosc sklepow wymaga billing adres amerykanski i nie przyjmuja polskich kart
                      • paliwodaj Re: Gymboree kiedy - 50%? 22.09.12, 19:34
                        >Moja przyjaciółka mieszka w USA, mam plan, żeby podać jej adres, moje nazwisko i >zapłacić swoją kartą kredytową,.
                        czescto billing address i shipping address musza byc takie same. Moze ona zaplacic swoja karta a pozniej sie rozliczycie. Niektore sklepy jednak przepuszczaja takie zakupy.
                        Mnie ostanio zablokowali karte , bo robilam zamowienie z innego IP komputera niz zwykle .
                        Sklepy i banki wydajace karty sa baaaardzo ostrozne, wiec nie dziwne ze uwazaja na obce karty
                        • olatb Re: Gymboree kiedy - 50%? 22.09.12, 23:04
                          w gymboree przechodzi polska karta, billing i shipping address nie musi się zgadzać, nazwisko też nie. Przy pierwszym zamówieniu poproszą o skan karty z zaklejonym początkiem numeru karty, potem już idzie, zarówno gymboree jak i crazy 8.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka