Dodaj do ulubionych

Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości...

21.09.12, 22:21
allegro.pl/next-rewelacyjna-kurtka-hit-5lat-110cm-i2641379599.html
Czy ta kurteczka pochodzi z najnowszej kolekcji? Lubię next'a i znam kolekcje, ale jakoś nie kojarzę tej kurtki. W tegorocznej kolekcji nie ma takich. Ani w poprzednich.
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 21.09.12, 22:25
      jak dla mnie-staroć
      • 5mamamama Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 21.09.12, 23:27
        dlaczego staroć? next często wypuszcza kolekcje limitowane, których nie zobaczysz, chyba, że mieszkasz na Wyspach i przejdziesz się do sklepu. ubranie next to nie tylko to co na stronie internetowej
    • lucyna_1980 Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 21.09.12, 22:45
      Ta czarna papierowa metka która jest widoczna na zdjęciu świadczy o tym że jest to kurtka Next z lini Special Purchase (SP) czyli dostępna w wybranych sklepach stacjonarnych Nexta w Anglii - internet tych ciuchów na oczy nie widział.
      Sama zakupiłam kilka szt tego typu limitków, przyszły jak najbardziej wszystko w porządku. Towar w 100% oryginalny.
    • tosieuda Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 08:25
      sporo jest tych rzeczy, które są dostępne tylko w sklepach,
      na bocznej metce zawsze jest data, mozna poprosić sprzedającą o podanie,
      zeby się upewnic czy to tegoroczna kolekcja
      • sylaluk1 Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 11:59
        To kurtka jak najbardziej oryginalna, chyba z tamtego roku ale ze sklepu NEXT CLEARANCE (linia SP-Special Purchase). Bede dzis lub jutro w takim sklepeie to zerkne czy sa ale wydaje mi sie ze widzialam je w zeszlym roku.Nie znajdziesz tej linii w necie.
        • verika sylaluk1 22.09.12, 14:05
          Kochana ! Ja bym Cię ozłocila dosłownie jakbyś zdobyła taką na 7 lub 8 lat smile)))
          Zerknij plizzzz smile
        • smagliszka Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 16:47
          linia sp to linia outletowa, te ubranka są tańsze i w mojej ocenie zdecydowanie gorszej jakości niż normalny next. Generalnie bym uważała na nie. Miałam dla córki tylko raz kurtkę z tej linii i już więcej się nie skusze. Była ok 10 funtów tańsza niż podobne w zwykłym sklepie a z 15 razy gorsza...
          • verika Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 17:21
            To chyba nie do końca tak jest, przecież to co się nie sprzeda i tak trafia do outletu i też jest połowę tańsze, nie raz kupowałam w sklepach outletowych rzeczy,które wcześniej były w sklepach czy on-line, (sezon czy kilka sezonów wstecz), ale też rzeczy,których nie było w "oficialnej" kolekcji, czasami jest tak,że coś kupię w jednym sklepie i pomimo tego,że objadę 10 innych sklepów nexta to tej rzeczy nigdzie nie spotkam. A co do jakości, to chyba jak się trafi, nie raz rzecz kupiona po "normalnej" cenie z bieżącej kolekcji po krótkim czasie używania nadaje się do kosza sad
    • moni_ka30 Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 12:04
      Nie wiem z ktorej to kolekcji, ale mialam kiedys ich kurtke z tymi welnianymi rekawami i nie bylam zadowolona. Zmechacily sie potwornie baardzo szybko, wstyd mi bylo dziecko w nia ubieracsmile i dodatkowo byly waskie w mankietach. Mlody ma wiekszosc kutrek nextowych, ale takiej juz nigdy nie kupie.
      • tosieuda Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 15:09
        A mój syn ma taką z wełnianymi rękawami i się nie zmechaciły...
      • verika Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 22.09.12, 15:39
        Mój miał chyba już z 6 takich kurtek, i były to najfajniejsze kurteczki jakie mieliśmy, rękawy specjalnie jakoś się nie "mechaciły", ale raz na czas dobrze było je "ogolić", niestety oficialnie w next od conajmniej 2lat nie ma on-line takich kurtek, na pewno bym kupiła jakby były smile
        • sylaluk1 Verika 23.09.12, 12:48
          Hej, bylam wczoraj w Next Clearance(byla wczoraj i dzis tzw."połowkowa" wyprzedaz 2-dniowa), i tak jak sie spodziewałam nie ma tych kurtek obecnie wiec to raczej mnodel z roku ubieglego.
          • verika Re: Verika 23.09.12, 13:26
            Dzięki wielkie, ona na pewno była z ubiegłorocznej kolekcji, albo jeszcze z wcześniejszej....
        • sylki Re: Czy to najnowsza kolekcja next? Wątpliwości.. 23.09.12, 13:09
          Mój syn ma, w zasadzie to miał, bo już za mała, kurtkę z wełnianymi rękawami, była rewelacyjna. Najważniejsze by rękawy miały podszewkę, bo z tego co się orientuję, te z poprzedniej kolekcji takich rękawów nie miały

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka