Dodaj do ulubionych

Zabawki dla dwuletniej dziewczynki?

27.09.12, 12:52
Córka za chwilę ma urodziny. Wkoło sami chłopcy i tak nie bardzo mam dla niej pomysły na prezenty. Rodzinka już pyta co zakupić. Może coś podpowiecie. Obecnie najchętniej bawi się garnkami lub autami brata. Na pewno dostanie kuchnię. Lego odpadają bo mamy całe pudła po synu. Może podrzucicie jakieś hity waszych dziecismile
Obserwuj wątek
    • majarzeszow Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 27.09.12, 13:13
      laufrad, laptop dla dzieci, kasa sklepowa do zabawy w sklep, mata aquadoodle.....
      • mama_amelii Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 27.09.12, 14:28
        Moja 2 latka ostatnio układa puzzle(hitem są puzzle piankowe z Myszką Miki).Na 2 urodziny dostanie hulajnogę 4 kołową.
        • kinder0610 Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 27.09.12, 20:18
          Moja lubiła LITLLE PEOPLE
    • olka31mama Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 27.09.12, 20:35
      moja na 2 letnia córeczka bawi się chętnie: lalką murzynką pachnącą, no i rewelacja klocki konstukcyjne meccano (śrubokręcik, duże elementy) naprawdę polecam a w TK MAXX sa o połowę tańsze niż na allegro smile, lubi się też bawić kasą + koszyk z zakupami, kasa jest z czytnikiem kodów, pika sobie, otwiera się, są pieniążki, owoce naprawdę fajna zabawa z dzieckiem jest przy tym
      • szybcia1 Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 28.09.12, 06:14
        Mogłabym poprosić o linka do tej kasy? Lub z jakiej jest firmy? Dzięki
    • miss_sunday Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 29.09.12, 21:18
      U mojej dwulatki króluje: plastelina, puzzle, farby do malowania palcami,małe figurki zwierząt.
    • jaga987 Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 01.10.12, 17:03
      u nas na drugie urodziny bedzie tez kuchnia. Mam juz od jakiegos czasu zestaw sniadaniowy z Ikei (pluszowa deska do krojenia, noz, kromki chleba, jajeczko, wedlina, ser itp.) i jakies talerzyki i filizanki plastikowe. Bawia sie tym namietnie z 4 latkiem. Wczoraj kupiulam w ikei kuchnie, garnki, talerze, filizanki, komplety "jedzeniowe" i juz sie nie moge doczekac Natalkowych urodzi smile Lubi tez bawic sie lalką (ma narazie jedna, taka mala baby bjorn z miekkim "korpusem". Kladzie ja spac, podciera pupe, myje buzie, rece. Oprócz tego kocha auta i książki.
    • ktosco Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 01.10.12, 20:59
      Zabawki LittlePeople,my kiedys sciagalismy z USA ,wiekszy wybor

www.fisher-price.com/en_US/brands/littlepeople/products/index.html
      ale rowniez zabawki z tej serii z USA mozna nabyc na allegro

W Mothercare jest seria podobna do littlepeople, tez bardzo fajna

www.elc.co.uk/HappyLand/5503,default,sc.html
      Asortyment kuchenny czyli garnki,miksery itp. i rozne spozywcze produkty np. pizza ktora mozna pokroic czy dodac rozne dodatki ,plastikowe kanapki

www.elc.co.uk/Cut-and-Play-Pizza/125198,default,pd.html
      www.elc.co.uk/Cut-and-Play-Baguette-Set/119606,default,pd.html
      Produkty ELC dostepne w Polsce w sklepach Mothercare

To tez sie wydaje fajne, niestety tylko w wersji angielskiej ale pewnie sie skusze smile

www.elc.co.uk/LeapFrog-Shapes-and-Sharing-Picnic-Basket/129178,default,pd.html
      www.elc.co.uk/LeapFrog-Cook-and-Play-Potsy/126313,default,pd.html
      • ursgmo do ktosco 01.10.12, 21:28
        Ktosco widziałaś u nas w mothercare ten domek ? znasz może przybliżoną cenę?
        wydaje mi się atrakcyjniejszy niż little people, zresztą teraz w porównaniu do wyboru sprzed kilku lat jest dość marnie .
        • ktosco Re: do ktosco 01.10.12, 22:03
          chodzi o ten domek ?

www.elc.co.uk/HappyLand-Cherry-Lane-Cottage/125417,default,pd.html
          bede w mothercare pod koniec tygodnia moge zobaczyc, co jest? bede w Galerii Mokotow Wawa ,ale tam nie ma chyba za duzo zabawek?Moze ktos bedzie w Reducie ?tam choc mniejszy sklep mam wrazenie ze zabawek wiecej smile Zawsze mozna zadzwonic smile

Niedlugo powinno byc wiecej zabawek , zblizaja sie swieta smile Dam znac pod koniec tygodnia.
          • ursgmo Re: do ktosco 02.10.12, 11:43
            tak tak chodzi o ten domek, naprawdę wygląda super
            najwięcej zabawek jest w megastore na targówku , ale przed gwiazdką jak będa to pewnie wszędzie, będę bardzo wdzięczna za informacje jeśli ktoś zajrzy i zwróci uwagę !
    • ktosco -20% na wszystkie zabawki w ELC w UK 04.10.12, 09:49
      Moze komus sie przyda teraz jest -20% na wszystkie zabawki w ELC(niestety tylko UK) domek jest za 28f

www.elc.co.uk/HappyLand-Cherry-Lane-Cottage/125417,default,pd.html
      cena sie zmienia w koszyku smile

• kristina_barcelona Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 04.10.12, 16:11
      Ostatnio sąsiadka swojej małej kupiła nietypowy zestaw - mini zestaw do sprzątania: miotła, mop ściereczka big_grin
      • annniul Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 04.10.12, 20:17
        w "naszym" przedszkolu też furorę robi taki zestaw do sprzatania, odkurzacz...a i koszyk na zakupysmile
        • malgosiek2 Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 04.10.12, 20:25
          annniul napisał(a):

> w "naszym" przedszkolu też furorę robi taki zestaw do sprzatania, odkurzacz...a
          > i koszyk na zakupysmile

Ciekawe........
          I zapewne kupione w tym samym sklepie z zabawkami jak mniemam co kristina.
          • kristina_barcelona Re: Zabawki dla dwuletniej dziewczynki? 08.10.12, 09:49
            Ja nie wiem, gdzie sąsiadka kupowała ten zestaw, ale na pewno jest to ciekawy zestaw do "zabawy w dom"
    • ktosco Sprawdzilam w GM 07.10.12, 10:54
      Domku nie ma.

Z takich wiekszych zabawek Happyland byly

Autobus pietrowy 129.9
      www.elc.co.uk/HappyLand-London-Bus-Set/132577,default,pd.html
      Pozostale nie znam ceny

rakieta

www.elc.co.uk/HappyLand-Lift-Off-Rocket/134299,default,pd.html
      i jakis dinozaur ale nie moge znalezc jego zdjecia w necia .Bylo jeszcze oczywiscie wiele figurek i dodatkow do Happyland
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka