ewa-ef 29.09.12, 22:21 Czy u Was są takie kurtki w H&M? www.hm.com/pl/product/00302?article=00302-B#article=00302-A Albo były? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 też jestem ciekawa 30.09.12, 08:21 Jak byłam ostatnio (2 tyg. temu) to u mnie były tylko narciary, granatowe i zielone, na które narzekał ktoś an forum z powodu szerokich rękawów. 2 tyg. to kupa czasu, może już są? Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: też jestem ciekawa 30.09.12, 09:36 ja byłam w piątek i też były tylko narciary, granatowe i zielone i takie dla starszych chłopców www.hm.com/pl/product/01984?article=01984-B Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-ef Re: też jestem ciekawa 30.09.12, 09:41 Patrzyłam wczoraj i nie było. Dlatego zaczęłam się zastanawiać, czy nie przegapiłam. Te z linku niżej dla starszych chłopców też fajne Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: też jestem ciekawa 02.10.12, 12:23 też czekam na te kurtki, bo chcę kupić dodatkowo młodemu i córce może też rok temu mieliśmy podobną i mimo negatywnych opinii na forum ja nie narzekałam dajcie znać jak się pojawią, bo ja do h&m mam daleko i nie za często bywam Odpowiedz Link Zgłoś
ally80 Re: Kurtka H&M 06.10.12, 12:18 juz są-dzisiaj kupiłam dla córki fioletowa w rozmiarze 104 , są wszystkie kolory Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Kurtka H&M 06.10.12, 21:43 W Warszawie np. w Złotych Tarasach są, przynajmniej dziewczęce, fioletowe i jasnorózowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jowitka345 Re: Kurtka H&M 06.10.12, 14:26 ja widziałam u siebie kilka dni temu... były wszystkie kolory. Macałam i uważa, że o wiele lepiej wykonane niż te rok temu no i materiał jakby taki treściwszy bo te z tamtego roku miałam wrażenie, że ręką można podrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
monitkao Re: Kurtka H&M 06.10.12, 14:47 u mnie są wszystkie kolory. Są ładniejsze od tych z tamtego roku może i lepiej wykonane. Córka ma tą z tamtego roku, nie podarła się w rękach. Teraz jest wyprana i czeka na odpowiednią pogodę. Jest w całym kawałku, bez widocznych śladów użytkowania Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka H&M 07.10.12, 08:52 A według mnie te z zeszłego roku były fajniejsze takie "inne", te są takie pospolite.... Na mnie nie zrobiły wrażenia, całe szczęście,że tą z zeszłego roku kupilismy w dwóch rozmiarach jak były po 40 zł, kurtka jest fajna i lekka, no i były fajniejsze kolory, ten ubiegłoroczny turkusowy został wylicytowany na allegro za 3x tyle co dałam w zeszłym roku za nią Odpowiedz Link Zgłoś