Dodaj do ulubionych

Co dla 7-latki

03.10.12, 21:03
Co terazjest na topie? Jakies nowosci? Hity? Corka juz prawie sie nie bawi zabawkami, nigdy nie lubila lalek Barbie, Monster High tez jej sie nie podoba? Moze jakies zestawy kreatywne polecacie? Cos z nowosci? Bo juz wyczerpaly mi sie pomysly...
Obserwuj wątek
    • monikaj21 Re: Co dla 7-latki 03.10.12, 21:49
      Moja 7,5 latka lubi wiele rzeczy ale z większości klasycznych zabawek też już wyrosła jakiś czas temu. Co by ją ucieszyło? Na pewno komórka, mp3 smile Nieco mniej elektornicznie - coś do szycia, wyszywania, książki o kokeshi, kolejny zestaw fajnej pościeli, wszelkie rzeczy plastyczne, bilet na balet dla dzieci, wyjazd na konie, waga kuchenna smile, audiobook Hary Potter, pewnie jeszcze mnówsto innych rzeczy które mi teraz nie przychodzą do głowy
      Z rzeczy, które już mamy i świetnie się sprawdzają: Płyta do nauki gry w szachy Fritz i czesław, monopol, zestaw ceramiki do malowania i wypalania (najlelepsze by były same farbki i białe talerzyki - lubi jeść na talerzu, któy sobie pomalowała smile, Wielka księga prac plastycznych, seria książek Magiczne drzewo, audiobooki Mikołajek czytane prze Stuhrów.
      • jagodasoft2 Re: Co dla 7-latki 04.10.12, 08:31
        Ja przez ostatni miesiąc słyszałam tylko o shnooks, podobno wszystkie dziewczynki w szkole noszą jako maskotki, wymieniają się spinkami i innymi. Uległam, kupiłam na razie nosi. Poza tym klocki lego, uwielbia też gry lego. Wszelkie książeczki do projektowania typu top model - wczoraj w smyku widziałam cały nowy regał córka aż piszczała z zachwytu więc może coś takiego. Bardzo chciałaby rolki i nową hulajnogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka