Gość: . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:38 Wybiera się ktoś w tym roku, w maju na przykład. Szukam towarzysza do zabawy dla 7 latka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:09 Właśnie się zastanawiamy. O ile dobrze pamiętam, to jest to nowy hotel z malutkim basenikiem. Mamy synka Kacpra - sześciolatka. Chcielibyśmy pojechać pod koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.bialystok.vectranet.pl 13.03.09, 07:13 Nowy to jest Miraluna garden. Miraluna Kiotari ma kilka basenów i jest chyba gdzieś obok. My lecimy 25 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:07 Sprawdzę, czy są jeszcze miejsca w waszym hotelu. Mieliśmy lecieć ze znajomymi, którzy budują dom i woleli tańsze wczasy, ale w końcu całkiem zrezygnowali. Dobrze byłoby, jakby dzieci miały się z kim bawić. Dam znać, jeżeli uda mi się zarezerwować wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.b Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:22 odezwij się do mnie na maila asiusiab@o2.pl a podeslę Ci oferty do tego hotelu. Potrzebuje więcej szczegółów. pozdrawiam.asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 23:15 Parę dni temu wysłałam maila, ale nie wiem czy doszedł. Chyba polecimy z Katowic 28 maja. Jutro muszę się już zdecydować. Trochę daleko do tych Katowic, ale już się nastawiłam, że polecimy. Odpowiedz Link Zgłoś