Dodaj do ulubionych

miraluna kiotari bay Rodos

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.09, 13:38
Wybiera się ktoś w tym roku, w maju na przykład. Szukam towarzysza
do zabawy dla 7 latka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:09
      Właśnie się zastanawiamy. O ile dobrze pamiętam, to jest to nowy hotel z
      malutkim basenikiem. Mamy synka Kacpra - sześciolatka. Chcielibyśmy pojechać pod
      koniec maja.
      • Gość: . Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.bialystok.vectranet.pl 13.03.09, 07:13
        Nowy to jest Miraluna garden. Miraluna Kiotari ma kilka basenów i
        jest chyba gdzieś obok. My lecimy 25 maja.
        • Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 20:07
          Sprawdzę, czy są jeszcze miejsca w waszym hotelu. Mieliśmy lecieć ze znajomymi,
          którzy budują dom i woleli tańsze wczasy, ale w końcu całkiem zrezygnowali.
          Dobrze byłoby, jakby dzieci miały się z kim bawić. Dam znać, jeżeli uda mi się
          zarezerwować wczasy
          • Gość: a.b Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 17:22
            odezwij się do mnie na maila asiusiab@o2.pl a podeslę Ci oferty do
            tego hotelu. Potrzebuje więcej szczegółów. pozdrawiam.asia
            • Gość: Basia Re: miraluna kiotari bay Rodos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 23:15
              Parę dni temu wysłałam maila, ale nie wiem czy doszedł. Chyba polecimy z Katowic
              28 maja. Jutro muszę się już zdecydować. Trochę daleko do tych Katowic, ale już
              się nastawiłam, że polecimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka