Dodaj do ulubionych

Dopo Dopo - co to za firma?

26.10.12, 20:18
warto kombinezon dziecięcy kupić?
Obserwuj wątek
    • johana75 Re: Dopo Dopo - co to za firma? 26.10.12, 20:25
      Jak sie nie mylę to ciuchy dziecięce sprzedawane przez ALDI. Mają dośc dobra jakość
      • szmytka1 to takko nie aldi 26.10.12, 20:28
        z aldi są george. Takko otworzyło ostatnio sporo sklepów, można obejrzeć na żywo ich ubrania. Dopo dopo miałam bluzki, niemiłosiernie się porozciagąły, były po paru praniach szersze jak dłuższe. Jak inne ich rzeczy, nie wiem.
        • verika Re: to takko nie aldi 26.10.12, 20:47
          szmytka1 napisała:

> z aldi są george.

coś Ci się chyba pomieszało ! Aldi jest niemiecki, a George to ubranka z uk i całe życie sprzedawane w sieci asda...
          Dopo dopo to ciuchy z Takko smile
          • szmytka1 Re: to takko nie aldi 26.10.12, 21:00
            he he, no racja, asda i aldi mi się pomieszały, ale przynajmniej o takko dobrze napisałamwink
          • malinkowa81 Re: to takko nie aldi 26.10.12, 23:03
            Ciuchy w Takko są niestety dość kiepskiej jakości niestety (przynajmniej dziecięce), chociaż z kombinezonami akurat nie miałam do czynienia.
            • tomchet Re: to takko nie aldi 27.10.12, 07:52
              Potwierdzam to takko,mają kiepską jakość.jeśli chodzi o niemieckiego Aldiego odzież i obuwie(metka ALIVE) maja naprawdę dobrej jakości,a ich polary dziecięce wprost uwielbiam.
              • makoc Re: to takko nie aldi 27.10.12, 13:02
                nie wiem jak kombinezony, ale na wiosne kupilam t-shirty z nadrukami i bluze z kapturem dla syna i jakościowo mnie nie zawiodły.
                • syka7 Re: to takko nie aldi 27.10.12, 14:29
                  Ja od lat kupuję w Takko najpierw w latach 90tych dla siebie kurtki, staniki, majtki, bluzeczki
                  ( 1 majtki mam do dziś ) jakość bardzo dobra. Koronki niegryzącesmile.
                  Dla córki kupowałam 5 lat temu jeszcze w Niemczech kombinezon i był super.
                  Teraz chyba z 3lata kupuję już w Polsce i lubię ich ubrania.
                  Mamy ich mnóstwo.
                  Nie uważam żeby odchodziły od jakości wychwalanego na fo HM.
                  Miałam jeansy ogrodniczki,strój kąpielowy, bluzy z kapturami z polaru, bawełny,
                  bluzeczki letnie - nie farbowały mi nigdy, nic się nie rozciągało, ja uwielbiam ich wzornictwo i styl.
                  Mam kilka bluzek na kolejny sezon z wyprzedaży u nich za 9,99 były carsy, spiderman, toy story.
                  Ja polecam w 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka