14.11.12, 22:37
Potrzebuję coś na prezent dla trzylatki ale wertując wszystkie wątki jakoś nic mi nie podchodzi do mojej małej a dużo też rzeczy z wypisanych już posiada. Pomyślałam o jakieś płycie z bajkami ale nie wiem co jest na fali i jakie bajki by do jej wieku już pasowały. Mamy wszystkie z serii Klub Przyjaciół Myszka Miki i Kubusia Puchatka co byście mogły mi polecić. Zastanawiałam się nad Królem Lwem, czy 101 Dalmatyńczyków, Zgaduj z Jessem. Stacyjkowo i tej ciuchci Tomek nie lubi.
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: Płyta CD 15.11.12, 07:55
      Nie wiem czy Ci przypasuje ale moja prawie trzylatka uwielbia Dorę i Świnkę Pepę
      • ju_mi Re: Płyta CD 15.11.12, 09:03
        Świnkę Peppę to nawet czterdziestoparolatki uwielbiają wink

Do Autorki Wątku - rozumem, że chodzi o bajki na DVD, a nie na CD do słuchania? Jeśli do oglądania to może Piotruś Pan? Teraz wyszedł odnowiony.
        • fredy58 Re: Płyta CD 15.11.12, 10:54
          Tak na DVD teraz się zorientowałam co napisałam smile dzięki A ten Piotruś Pan będzie kumaty dla trzylatki?
    • mamiczka_malucha Re: Płyta CD 15.11.12, 12:22
      A może coś ze starszych bajek ? Np. Smerfy. Są fajne zestawy z kilku płyt.
    • beakarp Re: Płyta CD 15.11.12, 21:22
      ja polecam Małych Einsteinów Disneya. Edukacyjne, i sympatycznesmile
      • jagodasoft2 Re: Płyta CD 15.11.12, 21:36
        O moje uwielbiały małych einsteinów. Odpuściłabym jeszcze bajki pełnometrażowe Disneya bo znudzi ją po 15 min
        • fredy58 Re: Płyta CD 15.11.12, 23:14
          No właśnie tego się boję że może ją czas przerosnąć, może znajdę jakiś odcinek na YouTube to sobie zerknę co to jest, a w empiku dostanę taką płytkę z kilkoma odcinkami?
          • jagodasoft2 Re: Płyta CD 16.11.12, 09:44
            www.shopmania.pl/shopping?q=film+mali+einsteini+misja+w+europie+dvd&qc=p%E5%82yty+dvd&_from=missing_prod
    • zona-net Re: Płyta CD 16.11.12, 11:29
      Moja trzylatka uwielbia Czerwonego Kapturka i Smerfy. Wybierz takie bajki, których nie ma lub jest mało na mini mini czy innym kanale dziecięcym.
      • fredy58 Re: Płyta CD 16.11.12, 21:53
        fanbiedronki.pl/files/g/2_Promocje_2012.11.19_44.jpg
        a co z tych tytułów byście wybrały dla trzylatka? chyba fajna ta promocja
        • jagodasoft2 Re: Płyta CD 16.11.12, 22:24
          Zdecydownie Toy story. Kolorowo, dużo sie dzieje, zabawki takie typowe co w pokoju każdego dziecka i ożywają kiedy my wychodzimy smile Moja córka oglądała pierwsze Toy story w okolicach 3 urodzin i jeszcze ze dwa lata pytała czy jej zabawki też sie bawią jak jej nie ma. A do tej pory śpi z maskotką Jessie
          • agni71 Re: Płyta CD 16.11.12, 22:27
            Pewnie zależy od wrażliwości dziecka, ale moje duzo starsze trochę sie bały na Toy story...
            • fredy58 Re: Płyta CD 16.11.12, 22:55
              Nie pomyślała bym wcześniej o Toy Story bo nawet nie widziałam reklam i nie wiedziałam z czym to się je smile ale może być ciekawie jak zabawki ożywają ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka