Dodaj do ulubionych

amazon pomoc :(

16.11.12, 19:31
chciałam kupić simsy na amazonie ale po pierwsze gra kosztowała 10,50 funtow plus wyskakiwała mi 9 funtów za pakowanie co nigdy do tej pory mi nie dodawało do sumy aczkolwiek dawno nie kupowałam na amazonie. Dawniej jak kupowałam to był fajny tłumacz, który teraz mi nie działa niestety. teraz chciałam sprawdzic czy nadal mi dodaje dodatkowo te 9 funtów i chyba mi się zakupiło za tą większą sumę. moje pytanie gdzie moge sprawdzic czy kupiłam czy nie ? i dlaczego te dodatkowe koszty ?? pomóżcie mi bo jak zakupiłam za 19 funtów ta gre to znowu zrobiłam interes życia sad
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: amazon pomoc :( 16.11.12, 19:48
      Na gorze po prawej masz HELLO X, YOUR ACCOUNT, wchodzisz tam, klikasz w MY ORDERS, wpisujesz haslo i sprawdzasz. Nawet jeśli masz tam zatwierdzony zakup gry, do pewnego momentu możesz go anulować.
      • kroliczyca80 Re: amazon pomoc :( 16.11.12, 19:49
        PS. darmowa przesyłka jest tylko powyżej 25 f i to nie w przypadku wszystkich produktów, trzeba sprawdzać ładując je do koszykasmile
      • apaka Re: amazon pomoc :( 17.11.12, 13:36
        tak, jak napisała kroliczyca, próbuj anulować zamówienie. Jeśli Ci jeszcze nie wysłali, jest to możliwe. Kilka razy zdarzało mi sie zmieniać adres dostawy i właśnie anulować zamówienie.
    • mazja4 Re: amazon pomoc :( 17.11.12, 14:08
      dzięki dziewczyny pomogłyście mi. ale co jest najlepsze to chyba jednak nie kupiłam bo nie mam jej w historii smile . chyba sie cofam w rozwoju powoli myślałam , że z językami u mnie tez coraz gorzej ale widzę ze nie tylko . jeżeli chodzi o amazon to ostatnio robiłam zakupy tam w 2010 (bo mogłam sprawdzić) to może być dla mnie jakieś usprawiedliwienie smile
    • dwellajna Re: amazon pomoc :( 17.11.12, 14:23
      Ale zdajesz sobie sprawe, ze jesli kupujesz tam gre, to bez polskiej wersji jezykowej?
      • mazja4 Re: amazon pomoc :( 17.11.12, 14:30
        tak wiem. ale simsy czy u nas czy na amazonie to na xboxa nie ma polskiej wersji. wogule xbox jest ubogi jeżeli chodzi o polskie wersje. np mi brakuje karaoke z polskimi piosenkami i dla dzieci i dla nas super zabawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka