kuku-na-muniu8 Re: karty champions league 07.03.14, 13:36 Wie ktoś gdzie można jeszcze kupić karty piłkarskie ? Mój siostrzeniec ma totalnego fioła na ich punkcie, a chciałabym sprawić mu w prezencie coś z czego naprawdę się ucieszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Re: karty champions league 07.03.14, 14:29 co jakiś czas zamawiam znajomemu dla syna na all te które rzadko się trafiają to dopiero jest widok bezcenny. Może właśnie dowiedz się jakie mu brakujące i dokup. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyy3 Re: karty champions league 10.03.14, 10:41 Oj skąd ja to znam, teraz panuje jakaś mania na karty champions league wśród wszystkich chłopców. Mój chrześniak ma już sporą kolekcję i za każdym razem pokazuje mi nowe zdobycze z taką dumą haha. Jeśli chodzi o miejsce gdzie można kupić takie karty to może warto poszukać w internecie na takich portalach jak allegro, sprzedajemy.pl czy też tablica? Myślę, że tam na pewno się coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: karty champions league 27.05.15, 22:56 Jeżeli ktoś jeszcze szuka, sporo kart champions league znalazłam ostatnio na sprzedajemy . Śledzę temat, bo mój młodszy brat jest kolekcjonerem Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaw29 Re: karty champions league 10.03.14, 14:27 W smyku sa karty, a bywaja zestawy 5 paczek w ktorym jest karta specjalna, ktora jest bardzo pożądana. Odpowiedz Link Zgłoś