Dodaj do ulubionych

Smyk internetowy

05.12.12, 18:00
Dopiero dzisiaj dostałam ubrania zamówione podczas cyber monday.
Wszystkie fajne i podobają mi się, ale przymierzałam córce spodnie na śnieg i podczas odpinania odpadł ten jeden guzik taki zatrzask w pasie, po prostu odszedł od materiału i został w tym drugim zatrzaskującym.
Teraz nie wiem jak to naprawić czy zwrócić spodnie.
Ale podobają mi się i już by się przydały.
A może orientujecie się gdzie dać coś takiego do naprawy?
Obserwuj wątek
    • deleine Re: Smyk internetowy 05.12.12, 19:02

krawcowej
      • igguana2 Re: Smyk internetowy 05.12.12, 21:51
        dokładnie , do krawcowej trzeba się udać.
        • johana19 Re: Smyk internetowy 06.12.12, 08:21
          Albo do kaletnika. Zrobi ci to na miejscu za parę złotych.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/yiu0wl6gf.png
          http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/7t8cys4iu.png
          • onewoman Re: Smyk internetowy 06.12.12, 08:34
            Dziękismile
    • anet77 Re: Smyk internetowy 06.12.12, 08:52
      Koszt paru złoty i zrobi to krawcowa od reki.
      • onewoman Re: Smyk internetowy 06.12.12, 13:34
        Byłam u krawcowej i u kaletnika i mi tego nie naprawili.
        Jak odeślę to jest szansa, że wymienią na dobre?
        Kurcze, ale to pewnie będzie trwało,jeszcze przed świętami.
    • onewoman Re: Smyk internetowy 06.12.12, 17:15
      No właśnie dzisiaj byłam i kaletnik mi nie zrobił.
      A zła jestem bo śnieg spadł i by się przydały.
      • modrooczka Re: Smyk internetowy 06.12.12, 18:03
        A może stacjonarnie by wymienili, jesli masz po drodze?
        • patatajowa Re: Smyk internetowy 06.12.12, 18:15
          nie wymienią.nie przyjmuja reklamacji. nie przyjmuja zwrotów. nie mozna u nich odebrac zamówienia.
          cytat z regulaminu:
          "Jeśli masz uwagi dotyczące produktów znajdujących się w odebranym przez Ciebie zamówieniu prosimy o zgłoszenie reklamacji w salonie empik lub w magazynie – w zależności od sposobu odbioru zamówienia. Jeżeli produkt zakupiony w sklepie internetowym smyk.com posiada wady fabryczne, został uszkodzony w trakcie transportu bądź jest niezgodny z zamówieniem należy go zareklamować.
          Sposób składania reklamacji zależy od miejsca jego dostawy.

Jeżeli zamówienie zostało dostarczone:

do salonu empik - należy złożyć reklamację w salonie gdzie zostało odebrane. Do przyjęcia reklamacji niezbędny będzie wadliwy produkt, paragon oraz wypełnione oświadczenie dotyczące reklamacji, znajdujące się na odwrocie faktury. Pracownik w salonie empik przyjmie reklamację i przekaże ją do odpowiedniej osoby w Magazynie.
          przesyłką pocztową bądź kurierską - należy wadliwy produkt odesłać wraz z wypełnionym oświadczeniem które znajduje się na odwrocie faktury, zwykłą przesyłką ekonomiczną na adres Magazyn SPL, ul Olimpijska 16, 96-500 Sochaczew.
          Czas na ustosunkowanie się do reklamacji wynosi 14 dni od momentu dostarczenia zamówienia.
          W przypadku pozytywnego rozpatrzenia reklamacji produkt zostanie wymieniony na pełnowartościowy. Jeżeli z powodu jego braku będzie to niemożliwe zwrócimy pieniądze. Koszty związane z przesłaniem reklamacji do magazynu zostaną zwrócone, jeżeli do reklamacji zostanie dołączone oświadczenie wraz z określeniem wartości poniesionych kosztów."
          moze sprawdz najpierw na stronie albo zadzwon i zapytaj jakie sa szanse na wymiane na rzecz bez wady taką sama. wydaje mi sie jednak ze po takiej promocji dostaniesz zwrot gotowki jednak.
          a czego kaletnik nie potrafil zrobic z tą napą?
          • angie07 Re: Smyk internetowy 06.12.12, 20:05
            nie wymienią stacjonarnie, niedawno się o to pytałam.
          • onewoman Re: Smyk internetowy 07.12.12, 09:25
            Powiedziały mi i krawcowa i kaletnik, że nie mają takiego specjalnego urządzenia do nabijania.
            No i zamiast się cieszyć z zakupów to człowiek się musi z tym bujać teraz wink
            • joacz1980 Re: Smyk internetowy 07.12.12, 10:02
              spróbuj poszukać punktu z naprawą ....parasoli. Ja tam nabijałam napy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka