Dodaj do ulubionych

Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego

06.12.12, 11:06
Szukam łóżka w kolorze białym do pokoju dziecięcego, ale szukam w wymiarach 90x200 lub w podobnym. Obecnie mamy łóżeczko z Ikei Kritter, ale potrzebujemy do drugiego pokoju dziecka większe łóżko i nic znaleźć nie mogę. Proszę Was o pomoc.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 11:09
      ikea.hemnes,malm, odda.cos na stronie ubogo w tej chwili, 3 mies temu jeszcze w ikea widziałąm kilka, kupiłam synowi w koncu hemnesa.
      białe metalowe widziałam tez w jysku ale raczej dziewczece jest.
      • igguana2 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 11:19
        No właśnie, nie wiem dlaczego, ale na stronie Ikei nie ma wielu modeli łóżek, a potrzebujemy je kupić przed świętami.
        • magma_pl IKEA ma problem ze stroną 06.12.12, 12:03
          internetową. dzwoniłam do nich ,i powiedzieli,że to niestety może potrwać jeszcze kilka dni.zy masz
          ale produkty,choć na stronie ich nie ma ,w sklepie są dostępne. a hermnes jeszcze wczoraj był na stronie.

patatajowa, czy to jest łóżko rozkładane? gdzieś przeczytałam ,że kłopotliwie się go obsługuje,i śpi dość wysoko. jakie są Twoje spostrzeżenia ?
          szukam łóżka dla 5-latka i biorę pod uwagę właśnie hermnesa i beddinge
          • patatajowa Re: IKEA ma problem ze stroną 06.12.12, 12:24
            to łożko sie nie rozkłada, rozkłądana jest zdaje sie leżanka hemnes.
            co oznacza kłopotliwe obsługiwanie łóżka nie mam pojecia wink
            co do wysokosci spania ,to wrecz przeciwnie , wydawało mi sie ze oryginalne łóżko jest bardzo nisko "zawieszone" wink
            oryginalne znaczy złozone jak w instrukcji, bo moje na foto jest ciut przerobione. tzn boki i stelaz sa zawieszone, tak zeby zmiesciły sie wiklinowe kosze pod spod łóżka,ktorych nie chciałam sie pozbywac.
            na roznej wysokosci mozesz zamocowac za to stelaz , w zaleznosci od jego grubosci bedzie mniej lub bardziej wystawał ponad boki łóżka.
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/fh/yd/mbmx/QT1Nzqk2OCG4Y25p0X.jpg
            • magma_pl Re: IKEA ma problem ze stroną 06.12.12, 12:47
              rzeczywiście, chodziło mi o lezanke wink
              a pokoik śliczny, w podobnym stylu "nasz" planuje
      • igguana2 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 11:49
        a ile zapłaciłaś za to łóżko hemnes?
    • daria.1 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 12:02
      Kup sosnowe u stolarza i niech pomaluje na biało. Kiedyś kupowałam córce i było w kolorze różowym, teraz podrosła i przemalowujemy na biało.
      • asiaiwona_1 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 12:11
        w Agata Meble są na pewno białe łóżka. Ja zamawiałam akurat piętrowe, ale pojedyncze też są. Łóżko jest firmy baggi. Możesz sobie na ich stronie je obejrzeć. Link:
        www.baggi.com.pl/pl/produkty/tajemniczy-ogrod-nowosc.html
        • igguana2 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 12:30
          a chyba jednak to kupię

www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70214540/
          • patatajowa Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 12:38
            zwykłe, proste ,ładne.
            z doswiadczenia znajomej ma dwa minusy: dziecko czesto obija nogi o te wystajace boki i pod łóżkiem nie zmiescisz praktycznie zadnego pojemnika na posciel bo ma niskie boki.
            poza tym po ilus juz latach wyglada całkiem dobrze jak za ta cene.
          • sylki Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 20:32
            Nie kupiłabym tego ze względu na te nogi, wyżej Patatajowa napisała dlaczego.
            Poza tym przestrzeń pod łóżkiem można wykorzystać, a te niestety jest niskie wink
    • iberka Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 12:51
      my mamy upatrzone łóżko co prawda w mniejszym rozmiarze ale ten producent ma różne a opinie z forum wnętrz bardzo dobre allegro.pl/listing/user.php?us_id=13661848
      a nasz starszak śpi już 2 lata tym www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40180565/ od razu po zakupie zostało pomalowane na biało i trwa tak bez zmian i usterek w suuuper cenie smile

iza
      • igguana2 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 15:29
        Takie kupię już chyba na 99%
        allegro.pl/lozka-dzieciece-lozko-dla-dzieci-180-x-80-timi-i2822593080.html
        • patatajowa Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 15:34
          fajne.
          obawiam sie tylko ze materac w komplecie to straszny badziew a zakup porzadnego nowego moze sie wiazac z wiekszymi kosztami ze wzgl. na nietypowy wymiar łóżka.
    • modniara1.2 Re: Łóżko w kolorze białym do pokoju dziecięcego 06.12.12, 19:40
      A może takie:
      www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00177517/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka