Dodaj do ulubionych

Payback i Tchibo - brak punktów

07.12.12, 11:16
31.10 składałam kilka zamówień na Tchibo.pl (był to dzień darmowej dostawy, a dodatkowo za każde zamówienie było bodajże 250 czy 500 pkt, więc podzieliłam sobie zakupy na 4 oddzielne zamówienia) i do tej pory nie mam tych punktów na koncie...
Ponieważ niedawno założyłam sobie konto Payback to jeszcze dobrze nie wiem jak to funkcjonuje, ale widze, że doliczyło mi punkty za zakupy w C&A, na Allegro i w Smyku a z tchibo nic.
Oczywiście logowałam się na strone Tchibo poprzez odnośnik na stronie Payback, na górze była zakładka z informacją o promocji.
Gdzie można uzyskać informacje na temat zagubionych punktów - w Tchibo czy w Payback?
Obserwuj wątek
    • assicka Re: Payback i Tchibo - brak punktów 10.12.12, 08:22
      Ja mam taką samą sytuację z serwisem mall.pl Dziś napisałam maila do Paybacka, zobaczymy co mi odpiszą.
    • wielkajolka Re: Payback i Tchibo - brak punktów 10.12.12, 09:05
      ja na 10 zamówień w tchibo musiałam reklamowąć 6-7 zamówień bo mi nie naliczyło punktów (część rekamacji uznali część nie - mętnie tłumacząc dlaczego nie uznali - że niby mam złe ustawienia w kompeterze - skoro tak to dlaczego część zamówień (punktów) została automatycznie naliczona a część nie?). Także reklamuj w Paybacku
    • dziuni-a1979 Re: Payback i Tchibo - brak punktów 10.12.12, 10:54
      Ja też robiłam zamówienie na tchibo.pl 31.10. Powinno się naliczyć 500 punktów (200 punktów za tranzakcję + 300 punktów dodatkowych bo to był sklep miesiąca). Żadnych punkót nie nie naliczyło. Pisałam już 2 razy meila do payback. Na raze czekam na odpowiedź.
    • renata28 Re: Payback i Tchibo - brak punktów 10.12.12, 11:09
      Mam to samo z empikiem - stacjonarnym i o-line
      • mamuska25 Re: Payback i Tchibo - brak punktów 10.12.12, 11:31
        U mnie podobna sytuacja z zakupami w Weldbildzie. Doliczają mi tylko punkty za zakupy podstawowe, a zawsze kupuję jak są dodatkowe punkty za zakupy w Weldbildzie na Pebecku, w ten sposób wiszą mi 500 punktów sad
        Ale dopiero zaczęłam monitorować swoje konto z punktami, przypuszczam, że takie sytuacje to norma... Kto się skapnie, może coś wywalczy, a kto nie... przepadło...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka