Dodaj do ulubionych

A Mothercare?

17.12.12, 10:19
Wiadomo coś na temat wyprzedaży?
Obserwuj wątek
    • i_love_strawberry Re: A Mothercare? 17.12.12, 13:20
      Mothercare to sie prawie zawsze budzi na końcu. W Uk na ich stronie już dawno wyprzedaż pełną parą a u nas... szkoda gadać.
      • agni71 Re: A Mothercare? 17.12.12, 15:20
        W piatek było zdaje się -30% na kurtki (informacja wisiała przy kurtkach reima).Byłam w Arkadii.
        • lawendax KLIF Gdynia 30.12.12, 13:51
          Od 27.12 w Klifie w Gdyni rozpoczęła się wyprzedaż.
          Na razie -30 % na większość i pojedyncze rzeczy na -50%.
          Niektóre rzeczy jeszcze w w ogóle nieprzecenione. Wybór jeszcze jest w miarę, ja patrzyłam na starszych chłopców i starsze dziewczynki.
          • aleksandra1977 Re: KLIF Gdynia 30.12.12, 14:27
            lawendax napisała:

Od 27.12 w Klifie w Gdyni rozpoczęła się wyprzedaż.
            Na razie -30 % na większość i pojedyncze rzeczy na -50%.

W warszawskich Mothercare (w Galerii Mokotow i Reducie) rowniez tak samo.
      • aleksandra1977 Re: A Mothercare? 30.12.12, 14:33
        W Uk na ich stronie już dawno w
        > yprzedaż pełną parą a u nas... szkoda gadać.

gdyby cena za przesylke do Polski nie wynosila 14,95£...
        • aloen Re: A Mothercare? 31.12.12, 17:11
          Póki co obniżka 30%-50% na wybrane rzeczy, ale całkiem sporo jest przecenionych, poza tym w Galerii Kazimierz jest likwidacja sklepu i do -70% (50% na nieprzecenione i 25% na przecenione). Warto zajrzeć, bo skoro bluzka wychodzi za 11-15 zł to jest to dobra cena wg mnie.
          • tweety_28 Re: A Mothercare? 01.01.13, 12:49
            Potwierdzam info o Galerii Kazimierz. Obłowiłam się tam w czwartek aż miłosmile
            • abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 15:04
              ja tez w Galerii Kazimierz wyszłam z 2 siatami wink
              Zaskoczyli mnie likwidacja sklepu ale ceny przy tej okazji super wypadają ale nie wszystko jest jednak przecenione. Na niektóre rzeczy nie ma wcale przeceny - maja odsyłać do centrali albo innych sklepów.
              • mamaanet Re: A Mothercare? 01.01.13, 16:23
                a co ciekawego kupiłaś, jak z rozmiarami, warto jechać jeszcze (szukam chłopiec 6 lat, i dziewczynka 7 ) dziękuje
                • abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 17:02
                  Byłam w sobote, na dziewczynki raczej przeprane w tym rozmiarze, ja kupowalam na chłopca 5-6 lat rozmiarówke i kupiłam bardzo duzo bluzeczek z długim rekawem, pojedynczych i w 3-pakach, 2 pizamy w rozmiarówce wiekszej ale w dobrej cenie, beda na zapas wink
                  Bluzeczki z długim rekawem, ja kupowałam biała bo akurat taka mi potrzebna ale było tez pare innych, kupiłam jeszcze spodnie.
                  Było tez troche skarpetek ale juz przebrane w wiekszej rozmiarówce, bielizna, kurtki, czapki, rekawiczki, spodnie dresowe
                  • dziuni-a1979 Re: A Mothercare? 01.01.13, 18:23
                    Ja bym się wybrała jutro, ale czy warto? Szukam na chłopca 2-3 lata, ewentualanie na chrześniaków chłopiec 3-4 lata, dziewczynka 4-5 lub 5-6 lat? Podpowiesz czy coś bym jeszcze znalazła?
                    • mirtillo1983 Re: A Mothercare? 01.01.13, 19:04
                      a co dla maluchów dziewczynka 6-12M oraz wyprawkowo? może jakieś kołyski, pościel, łóżeczka, coś dla ciężarnych?

• aloen Re: A Mothercare? 01.01.13, 19:51
                        Myślę, że warto się wybrać, wczoraj było jeszcze sporo rzeczy, mniej niż w weekend, ale jednak było jeszcze w czym wybierać. Nie wiem jak z pościelą i kołyskami, ale na pewno ciuchy są na przecenie, natomiast zabawki tylko niektóre i to niewiele przecenione, podejrzewam, że podobnie może być z kołyskami itp.
                      • abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:31
                        nie wiem jak z wyprawka ale na pewno było duzo bodziaków róznych bo podchodziły panie i sie pytały - nie były na przecenie ale od ceny standart minus 50%. Ciuch ciezarnych chyba tez poprzeceniane ale jesli chodzi o butelki, smoczki, kubeczki itd to chyba nie bo jakas pani pytała sie przy kasie i mówily ekspedientki ze na to nie ma przeceny.
                        • mirtillo1983 Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:42
                          dziękuję Wam zobaczę co będzie jeszcze w pt bo dopiero wtedy uda wybrać się na zakupy smile mam nadzieję, że coś upoluję smile
                    • abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:34
                      dla chłopca 2-3 lata było duzo rzeczy ale tak jak pisałam byłam w sobote. Jednak najbardzie przebrana była rozmiarówka 5-6 l. Byóło tez duzo ale z duzych rozmiarów. Najmniej było dla dziewczynek wiekszych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka