lawendax 17.12.12, 10:19 Wiadomo coś na temat wyprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_strawberry Re: A Mothercare? 17.12.12, 13:20 Mothercare to sie prawie zawsze budzi na końcu. W Uk na ich stronie już dawno wyprzedaż pełną parą a u nas... szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: A Mothercare? 17.12.12, 15:20 W piatek było zdaje się -30% na kurtki (informacja wisiała przy kurtkach reima).Byłam w Arkadii. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax KLIF Gdynia 30.12.12, 13:51 Od 27.12 w Klifie w Gdyni rozpoczęła się wyprzedaż. Na razie -30 % na większość i pojedyncze rzeczy na -50%. Niektóre rzeczy jeszcze w w ogóle nieprzecenione. Wybór jeszcze jest w miarę, ja patrzyłam na starszych chłopców i starsze dziewczynki. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: KLIF Gdynia 30.12.12, 14:27 lawendax napisała: Od 27.12 w Klifie w Gdyni rozpoczęła się wyprzedaż. Na razie -30 % na większość i pojedyncze rzeczy na -50%. W warszawskich Mothercare (w Galerii Mokotow i Reducie) rowniez tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: A Mothercare? 30.12.12, 14:33 W Uk na ich stronie już dawno w > yprzedaż pełną parą a u nas... szkoda gadać. gdyby cena za przesylke do Polski nie wynosila 14,95£... Odpowiedz Link Zgłoś
aloen Re: A Mothercare? 31.12.12, 17:11 Póki co obniżka 30%-50% na wybrane rzeczy, ale całkiem sporo jest przecenionych, poza tym w Galerii Kazimierz jest likwidacja sklepu i do -70% (50% na nieprzecenione i 25% na przecenione). Warto zajrzeć, bo skoro bluzka wychodzi za 11-15 zł to jest to dobra cena wg mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: A Mothercare? 01.01.13, 12:49 Potwierdzam info o Galerii Kazimierz. Obłowiłam się tam w czwartek aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 15:04 ja tez w Galerii Kazimierz wyszłam z 2 siatami Zaskoczyli mnie likwidacja sklepu ale ceny przy tej okazji super wypadają ale nie wszystko jest jednak przecenione. Na niektóre rzeczy nie ma wcale przeceny - maja odsyłać do centrali albo innych sklepów. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet Re: A Mothercare? 01.01.13, 16:23 a co ciekawego kupiłaś, jak z rozmiarami, warto jechać jeszcze (szukam chłopiec 6 lat, i dziewczynka 7 ) dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 17:02 Byłam w sobote, na dziewczynki raczej przeprane w tym rozmiarze, ja kupowalam na chłopca 5-6 lat rozmiarówke i kupiłam bardzo duzo bluzeczek z długim rekawem, pojedynczych i w 3-pakach, 2 pizamy w rozmiarówce wiekszej ale w dobrej cenie, beda na zapas Bluzeczki z długim rekawem, ja kupowałam biała bo akurat taka mi potrzebna ale było tez pare innych, kupiłam jeszcze spodnie. Było tez troche skarpetek ale juz przebrane w wiekszej rozmiarówce, bielizna, kurtki, czapki, rekawiczki, spodnie dresowe Odpowiedz Link Zgłoś
dziuni-a1979 Re: A Mothercare? 01.01.13, 18:23 Ja bym się wybrała jutro, ale czy warto? Szukam na chłopca 2-3 lata, ewentualanie na chrześniaków chłopiec 3-4 lata, dziewczynka 4-5 lub 5-6 lat? Podpowiesz czy coś bym jeszcze znalazła? Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo1983 Re: A Mothercare? 01.01.13, 19:04 a co dla maluchów dziewczynka 6-12M oraz wyprawkowo? może jakieś kołyski, pościel, łóżeczka, coś dla ciężarnych? Odpowiedz Link Zgłoś
aloen Re: A Mothercare? 01.01.13, 19:51 Myślę, że warto się wybrać, wczoraj było jeszcze sporo rzeczy, mniej niż w weekend, ale jednak było jeszcze w czym wybierać. Nie wiem jak z pościelą i kołyskami, ale na pewno ciuchy są na przecenie, natomiast zabawki tylko niektóre i to niewiele przecenione, podejrzewam, że podobnie może być z kołyskami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:31 nie wiem jak z wyprawka ale na pewno było duzo bodziaków róznych bo podchodziły panie i sie pytały - nie były na przecenie ale od ceny standart minus 50%. Ciuch ciezarnych chyba tez poprzeceniane ale jesli chodzi o butelki, smoczki, kubeczki itd to chyba nie bo jakas pani pytała sie przy kasie i mówily ekspedientki ze na to nie ma przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo1983 Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:42 dziękuję Wam zobaczę co będzie jeszcze w pt bo dopiero wtedy uda wybrać się na zakupy mam nadzieję, że coś upoluję Odpowiedz Link Zgłoś
abiega Re: A Mothercare? 01.01.13, 20:34 dla chłopca 2-3 lata było duzo rzeczy ale tak jak pisałam byłam w sobote. Jednak najbardzie przebrana była rozmiarówka 5-6 l. Byóło tez duzo ale z duzych rozmiarów. Najmniej było dla dziewczynek wiekszych. Odpowiedz Link Zgłoś