carpediem30 20.12.12, 10:16 Był ktoś rano w sklapie, macał? Wzór bardzo się córce podobał w gazetce, ale jakoś nie wyobrażam sobie pościeli z polaru ?! Napiszcie swoje wrażenia bo nie wiem czy opłaca się odbijać po drodze z pracy w stronę Lidla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodasoft2 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 10:35 Ja byłam o 8,05 i nie było już ani kocyków ani pościeli, widziałam 3 sztuki w jednym koszyku więc myślę że to cała dostawa. Nim wyszłam ze sklepu o 8,30 nie było już ani jednej sztuki żadnego wzoru. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 10:47 Byłam o 8.Pościel MH 1,koce 2 dywany 2.Na profilu lidla na facebooku widzę że wszędzie tak mało tego było. Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 11:33 Widzę, że dostępność niezbyt zachęcająca, a jak z jakością bo osobiście nigdy jeszcze nie widziałam na oczy pościeli z polaru? Da się pod tym spać ? Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 12:03 Powiem szczerze że niewiem ,brałam jak byłozostawiłam ją u mamy więc nie sprawdzę.U mnie dosyć zimno w domu ,więc napewno będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
rommil Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 14:03 już się pojawiły na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 15:22 Ja kupiłam dzisiaj dywan i koc polarowy Rock,daj czadu,czy coś takiego(o tych tańczących dziewczynach.Nie znam tytułu,ale córka namiętnie ogląda ten serial).Pościeli i innych rzeczy z Mh nie było,ale dotykałam pościel ze spidermanem i jakoś przeszedł mnie dreszcz po plecach i poczułam zimno w zębachTakie samo uczucie jak no przeciągnięcie zębami po wełnianym swetrze lub pazłotku po lodzie brrrrDywaniki fajne,a kocyk wziełam do kompletu ,żeby na łózku położyć(cienki i kiepski trochę). Moja córka śpi w podkoszulce,więc w takiej polarowej pościeli nie wyobrażam jej sobie Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek25 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 22:41 Sama posciel z micro wlokna polarowego jest swietna, jesli nie macie zbyt cieplo w domu. U nas jest ok 19st, wiec jest poprpstu mega cieplutko w niej Moja tez jeczy ze chce, ale pewnie juz nie bedzie jak pojade jutro Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: Pościel Monster High z Lidla 20.12.12, 22:46 Kupiłam dzisiaj dywanik Taniec Rządzi, Bizu bransoletki za 14,99 dwupak !, komplet bielizny z hello kitty. Bardzo fajne Ale pościel z polaru mnie przeraża widziałam, dotykałam i nikt mnie nie przekona. Moja młoda mokra byłaby pod nią jak szczur, a w swoim pokoju nie ma włączonego ogrzewania i ma 18-19st. Odpowiedz Link Zgłoś