pamap 13.07.04, 20:23 Może wie ktos gdzie można kupic ( zobaczyć) przwijaki na ścianę inne niż ten w Ikea?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: gdzie kupić przewijak na ścianę ?? 13.07.04, 21:55 Hej, my mamy ten z Ikeii i jestem b. zadowolona. Tanie rozwiazanie zajmujace malo miejsca. widzialam takie z drewna chyba firmy Haba, ale byly duuuuzo drozsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pamap Re: gdzie kupić przewijak na ścianę ?? 14.07.04, 15:01 Dobrze wiedzieć ze sie sprawdza Ale mój mąż chciałby jakiś bez granatowej lamówki)) Sprawdze tą Haba- ale pewnie jak zobaczy cenę to stwierdzi że już mu ten granatowy nie przeszkadza) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: gdzie kupić przewijak na ścianę ?? 15.07.04, 20:27 Mamy ten z IKEI, zamocowany w łazience, nad ubikację. Doskonałe miejsce, blisko woda, a w zimie jest tam najcieplej. Jestem bardzo zadowolona, do dziś po kapieli sie sprawdza, synek ma 18 mies., Zamocowałam go dość wysoko, stoję wyprostowana i nie bola mnie plecy. Gorąco polecam. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek przewijak z IKEI 16.07.04, 10:27 Ania i Pinik, pamiętacie może ile kosztuje, bo coś go nie widzę w katalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
bea975 Re: przewijak z IKEI 16.07.04, 16:12 baziaczek napisała: > Ania i Pinik, pamiętacie może ile kosztuje, bo coś go nie widzę w katalogu. Kosztuje ok 200 zł www.ikea.pl/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=19&langId=-27&catalogId=10101&productId=15604 Odpowiedz Link Zgłoś