zanetta-1 15.01.13, 11:22 Witam Proszę o radę - niebawem mój synek idzie do koleżanki na urodziny - a ja mam dylemat co kupić 5 latce na urodzinki, kwota maks 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktosco Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 12:21 forum.gazeta.pl/forum/w,583,140752184,,Na_mikolaja_prezent_rzeczy_kreatywne_plastyczne.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 12:37 Najlepiej podpytaj syna czym koleżanka lubi się bawić, dziewczynki w tym wieku mają zazwyczaj jakiś upodobania, a to polly pocket, a to pet shop, albo np. lubią branzoletki i można kupić w tej cenie jakiś zestaw kreatywny. U mnie syn wie co lubi, przynosi do przedszkola dana dziewczynka i tym się sugerujemy, ewentualnie podyptaj mamę dziewczynki co kupić,żeby obdarowywana się na prawdę ucieszyła. U nas też ostatnio nawał urodzin, kupiliśmy dziewczynce (6-te urodziny) zestaw polly pocket (taki właśnie do 50 zł) prezentów było 17 (tyle jest dzieci w grupie) nie wiem co podostawała, ale stwierdziła,że prezent od mojego syna jej się najbardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_s Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 12:52 my ostatnio kupowaliśmy zestaw lego friends i grę moda i modelki czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_a3 Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 15:33 Kucyka Pony- większosc dziewczynek w tym wieku uwielbia Pony Odpowiedz Link Zgłoś
sonia-3 Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 15:45 Moja córka swojego czasu dostała pieczątkę osobistą, imienną. Na pieczątce jest jej imię i kwiatuszki. Tusz w kolorze czerwonym, czy różowym. Bardzo sie cieszyła z tego prezentu. Jak poszła do szkoły, to stęplowała książki i zeszyty. Odpowiedz Link Zgłoś
42andzia Re: prezent dla 5 latki 15.01.13, 15:47 Ja bym kupiła puzle jakieś ładne,albo w kształcie okręgu , albo 3d. Odpowiedz Link Zgłoś