Dodaj do ulubionych

Primigi zimowe - pytanie - wazne

20.01.13, 15:03
Dziewczyny, czy znacie ten konkretny model?
aligoo.pl/kategoria/3_Dziecko/rodzaj/1_sniegowce/produkt/5_Primigi-59280/77.html
Jesli Wasze dzieci nosily juz te buty zima, prosze, napiszcie, czy podeszwa sie nie slizga...
Niby napisane, ze antyposlizgowa, ale mam wątpliwosci. Chyba przez to, ze jest taka błyszcząca wink - w tych brazowych jest inna - zdecydowanie matowa... (mam wrazenie, ze to powoduje większą przyczepność, ale moge się mylić, rzecz jasna)
Obserwuj wątek
    • janka39 Re: Primigi zimowe - pytanie - wazne 21.01.13, 01:41
      Hm. Nikt nie zna? Szkoda
      A moglybyscie spojrzec na zdjecie podeszwy? Czy Wam tez sie zdaje,ze to sie moze sligac? Czy moze ja za duzo o tych butach mysle i zaczynam szukac dziury w calym? wink
      • owianka Re: Primigi zimowe - pytanie - wazne 21.01.13, 06:48
        Tego typu podeszwa często jest w sandałach. Ja z taką nie kupuję, mimo że kiedyś sprzedawczyni zapewniała, że się nie ślizga. Test na podłodze w sklepie wykazał co innego.
        • aniqa13 Re: Primigi zimowe - pytanie - wazne 21.01.13, 10:09
          Mój syn ma takie buty. Ślizgają się podobnie jak wszystkie inne buty jakie do tej pory mieliśmy (ecco, primigi, timberlandy). Mojemu małemu pasują, bo są lekkie i ciepłe.
          • janka39 Re: Primigi zimowe - pytanie - wazne 21.01.13, 10:42
            Lekkie sa i w ogole super, podobaja mi sie o wiele bardziej niz zimowe ecco, ale dumam nad ta podeszwa, jakbym nie miala innych problemow wink

Moj Mlodszy chodzi teraz w elefantenach, podeszwa niby matowa, ale jak synek wchodzi na gorke, to troche sie slizgaja. Z kolei ecco husky Starszego pod tym wzgledem spisuja sie swietnie - wchodzi na gorke jakby mial raki wink
            Przyznam, ze nie bardzo pamietam juz jak bylo ze snowride'ami i snowboarderami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka