Dodaj do ulubionych

reserved - 30|%|??

15.02.13, 10:21

czy w reserved jest -30% na przecene??
Obserwuj wątek
    • zdzisnadzis Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 10:28
      ale jaka przecene? zimowa? to jzu chyba nawet -70 i same ochłapy zostały..
      • dorciaszek Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 10:48
        niby na newsletterze widzialam -30% do pomaranczowych cen
        ale wLASNIE CHYBA JZU NIC NIE MA, nie?
        bo tak mi sie jechac dzis nie chce a mysle ze moze bym cos fajnego zlapala smile
        stad moje pytanko
        • ula_19 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 11:24
          dodatkowe -30% od ceny na metce, na przeceniony asortyment damski i męski (dot. rzeczy oznaczonych pomarańczową metką).
          • joanna.80 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 17:47
            trzeba miec jakis kod?? do kiedy jest ta promocja??na dzieciece rowniez??
            • agni71 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 19:39
              Byłam dzisiaj w Arkadii, jest -30% na juz przecenione rzeczy, bez żadnych kodów. Mnie się nie chciało w lumpach grzebać, ale dosyć duzo tego jeszcze wisiało (a kobitki się rzucały). Na dziecięcym chyba nie obowiązuje, ale tez i przecen na dziecięcym malutko (na dziewczynkach jeden mały okrągły wieszak).
              • malami34 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 19:50
                Ja mieszkam w małym mieście i jeszcze sporo rzeczy przecenionych,
                kupiłam torebkę za 34 - wyjściowa 119
                sukienkę za 56 - wyjściowa 139
                i z 5 bluzek za 19 zł z 70. Nie powiedział bym , że to lump - ciuchy w miare nadążają za trendami .Jak widzę jakie niektóre linki podrzucacie z c&a to mówienie o tych ciuchach lump to śmiechu warte.
                • agni71 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 20:15
                  Nie powiedział bym , że to lump - ciuchy w miare na
                  > dążają za trendami .Jak widzę jakie niektóre linki podrzucacie z c&a to mówieni
                  > e o tych ciuchach lump to śmiechu warte.

Oj, obraziłaś się?

W warszawskiej Arkadii wygladało to tak; w półmroku (jakis niedoświetlony ten dział damski z przecenami) wiszą ciuchy, skotłowane, wymieszane, wiele pomechaconych juz na wieszakach. Jeden wielki misz-masz - jakos nie mam sił na takie grzebanie "jak w lumpeksie", stąd moje okreslenie "lumpy". I żeby nie bylo, w wielu innych sklepach teraz na koncowce wyprzedazy wiszą podobne ciuchy (może w większym porządku, bo nie rozgrzebane jak w R.), tez pomechacone, nawet dziurawe czy bez guzików (np. w Mohito).
                  • ula_19 Re: reserved - 30|%|?? 15.02.13, 20:29
                    przecena dotyczy tylko damskiej i męskiej odzieży. Na dziale dziecięcym nie obowiązuje.
                  • dixi Re: reserved - 30|%|?? 16.02.13, 12:52
                    agni71 napisała:

> Nie powiedział bym , że to lump - ciuchy w miare na
                    > > dążają za trendami .Jak widzę jakie niektóre linki podrzucacie z c&a to m
                    > ówieni
                    > > e o tych ciuchach lump to śmiechu warte.
                    >
                    > Oj, obraziłaś się?

według mnie to szczera prawda po prostu, olbrzymia większość linków z c@a, szczególnie z kolekcji dla kobiet to plastik- fantastik-masakra, zastanawiam się czy naprawdę to kupujecie czy to raczej w ramach zabawy te linki wink

wszystkim miłośniczkom %% polecam zajrzeć jeszcze do benettona, na kolekcję zimową ogromne przeceny, wczoraj zakupiłam sweterek o porządnym składzie za cenę mniej więcej plastikowego z c@a smile
                    • a-e-p Re: reserved - 30|%|?? 16.02.13, 13:28
                      Reserved ma na prawde bardzo średnia jakosc ubran i jak w wiekszosci sklepów na wyprz. o tej porze u nas wisza same szmaty, wiekszosc ma jakies wady.

A jesli chodzi o C&A, Dixi dokładnie napisała to co mysle. Watek o C&A traktuje jako zabawowy - wiekszosc linków dla kobiet mogłaby startowac w konkursie 'najwiekszy koszmarek'. Raz skusilam sie na zamowienie dla corek i zostawiłam tylko jedna z 3 rzeczy, wiecej nawet nie probowałam zamawiac.

Jestem jednak wdzieczna c&A, bo dzieki ich akcjom w Benettonie do wyprz. zostaje wiecej ciekawych rzeczy np. piekne swetry z wełny po 80zł smile Jakość na lata...
                      • malami34 Re: reserved - 30|%|?? 16.02.13, 13:58
                        Zgadzam się, że resrved ma słabe jakosciowo ciuchy -jeżeli jest cena regularna, bo już wyprzedażowa tak jak teraz to wg mnie cena=jakość. Nakupowałam wszystkie możlwe kolory rękawiczek zamszowych z 70 zł przecenione na 24 zł , a w tamtym tygodniu na dodatki było za drugą parę -50% czyli wyszło 18 zl za parę .
                        • agni71 Re: reserved - 30|%|?? 16.02.13, 19:36
                          ja mam śliczne rękawiczki materialowe z reserved juz pare lat (troche je oszczędzam wink, tez kupione na wyprz w korzystnej cenie. A dzisiaj kupiłam pasek, jakiego potrzebowałam - cena wyszła chyba z 6,90 smile za dwa.... Z tym, ze byłam w Wola Parku i mogę polecić - dużo większy porządek w sklepie, równiez w dziale wyprzedazowym. Na ciuchy nie patrzyłam, bo mnie specjalnie nie kręcą akurat z Re, ale pewnie łatwiej byloby cokolwiek znależć niz w Arkadii...

A co do linków z C&A, to dla mnie tez większośc rzeczy jest nie do zaakceptowania. Ja sie trzymam zasady: nie kupuję, bo tanie. Kupuję jak mi sie cos podoba, jak tego potrzebuję, a jesli przy okazji jest tanie to fajnie. Na pewno nie zostawiałabym ciucha za dużego, za malego, żle leżącego, tylko dlatego, ze był tani. Albo, zeby pobic rekord w ilości zamówionych paczek wink

Ale kilka zakupów mam naprawdę udanych - kilka par kolorowych rurek dla mnie za, średnio, 30 zl każde, kurtka puchowa dla córki (ładna i dobrze leżąca) za 60 czy 70 zł, teraz czekam na kombinezon narciarski dla córki w bardzo atrakcyjnej cenie (oby okazał się na żywo równie ładny, i oby się sprawdził w uzytkowaniu).

• krasulas Re: reserved - 30|%|?? 16.02.13, 22:53
                            A ja byłam tylko w SCC i towar faktycznie wrzucony w kąt... ale o dziwo była nawet selekcja - marynarki, sukienki, spodnie itp.
                            Sporo rzeczy rozwalonych/podartych.
                            Ale... najlepsze perełki mogłabym wyszukać na dziale męskim (a tu pech... zaszalałam w ub.roku na tej samej akcjismile)... także kupiłam kapitalne dwie piżamy M (za 41zł każda, jedna kolekcyjna z Myszką M.). I tyle mnie tam widzieli....a mąż zamiast być wdzięcznym, zrewanżować się przynajmniej słowniebig_grin ... stwierdził.... że piżam nie potrzebuje!
                            Wstyd! Sama będę je nosić (rozm. XXLbig_grin)
    • lucyna_1980 Re: reserved - 30|%|?? 17.02.13, 09:01
      a powiedzcie mi czy na nową kolekcję też jest -30%? Bo ze strony wynika że tak.
      Przykładowo ta kurtka:
      www.reserved.com/pl/kids-collection/girl-092-128/outer-jackets/U9336_2
      Na stronie są ceny poprawione - a jak jest w sklepach?
      • julka-4 Re: reserved - 30|%|?? 17.02.13, 10:57
        U nas w sklepie ceny normalne,przynajmniej na dziewczynkach.Pisali na fejsie że ich zespół pracuje nad wyjaśnieniem pomyłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka