polinetka 09.03.13, 18:29 Jeszcze jedna promocja czy rabat i chyba pod most mnie małż wygoni (5 zamówień dziś oczywiście z - 40 zł) A jak u Was bo chyba też nie tęgo? Jakby co to współlokatorki pod mostem mile widziane. Będzie raźniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 18:56 ja zostaję we własnym domu nie wciągnął mnie szał na C&A i nie wydałam nic Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:02 Ja w poprzednik " akcjach" zamawiałam sporadycznie w sumie w grudniu chyba tylko 2 paczki .. Ale dziś zrobiłam 6 zamówień Każde na 60-80 zł Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:10 Są tu takie co wydały kilka tysięcy Ciekawe kto się przyzna Odpowiedz Link Zgłoś
blue-anulka Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:16 Wydałam jakieś 3000 tysiące, trochę dużo ale... wymieniłam kurtki i spodnie narciarskie całej rodzinie kosztowało mnie to ok 700 zł normalnie kosztuje tyle jeden zestaw, a szczerze mówiąc jeśli chodzi o parametry techniczne to nie widzę różnicy pomiędzy kurtką z C&A a moją starą Iguaną. Sporo schudłam ( z rozmiaru 44/46 do 36/38 )więc wymieniłam sobie garderobę, kilka par spodni, sweterki, płaszcz, kurtki i tak musiałabym to zrobić. Męża zaopatrzyłam w ok 30 par majtek (w 3-pakach po niecałe 17 zł), koszulki na narty, 3 softshelle. Syn jest bogatszy o 4 polary, softshell, kilka par spodni, kilka bluz z dł rękawem, kilka piżam. Ciężarną siostrę też ubrałam i jej jeszcze nie narodzonego również . Tyle wydałam do tej pory nie liczę tego co zamówiłam z rabatem -40 bo jeszcze nie wiem co przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:22 0zł Ale zawsze jak siądę do laptopa to już nic interesującego nie ma jak bym miała więcej czasu to pewnie też bym kilka stówek puściła Odpowiedz Link Zgłoś
5cegielka Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:32 Gratuluję! jak udalo ci sie tyle schudnąc? Odpowiedz Link Zgłoś
blue-anulka Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:39 schudłam 20 kg w 4 miesiące - wiem że brzmi nierealnie i "niezdrowo" - przede wszystkim 5 posiłków o stałej porze + ograniczenie cukrów i tłuszczy + ruch - NIE GŁODZIŁAM SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
ireland1 blue-anulka Gratuluję 10.03.13, 21:55 A możesz napisać tak mniej więcej co jadłaś , jakie posiłki szczególnie obiady-bo to jest dla mnie masakra. A może znasz jakieś fajne strony z przepisami nie wymagającymi dużo czasu i wysiłku? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:22 na szczęście ani grosza bo C&A zeszło z jakością do takiego poziomu że nawet na tych przecenach nie warto kupowac. Szczerze mowiąc, dziwi mnie to zainteresowanie i jakas absurdalna wręcz akcja z wyszukiwaniem tych promocji-naprawde nie zauważylyscie, ze te ciuchy od jakis 2,3 lat nie nadają sie do niczego? w szczególności dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:36 Ja dopiero nie dawno wciągłam się w nałogowy wątek, bo jakieś półtorej tygodnia wiem o jego istnieniu. Na CA wydałam w ciągu tygodnia 200 online i ok. 150 stacjonarnie . Zakupiłam dla siebie i 2 dzieci.: sofshell, kurtke wiosenną,sweter, chustkę -komin, kamizelke puchową, 2 bluzy, 2 bluzki z długim rękawem, 2pary legginsów, tshirt. Połowa rzeczy jest z nowej kolekcji zakupiona z kodami/rabatami. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:37 Jak już kiedys w innym watku pisałam, C&A nie jest raczej moją "marka pierwszego wyboru" jesli chodzi o ciuchy dziecięce (a tych kupuję najwięcej). Jednak nie mogę powiedzieć, ze cała ich oferta jest do luftu. Kilka rzeczy, ktore zamówiłam są dobrej i bardzo dobrej jakości, sliczne, takie perełki. No i niektóre wyszły bardzo tanio, np. cały komplet narciarski na 134/140 wyszedł mnie za 60 zł - gdzie za tyle kupię? Dla siebie czasem tam kupuję nawet bez specjalnych promocji, ze względu na to, ze trafiam tam na tanie pasujące i dobrze leżące spodnie, i w spodnie najwięcej sie obkupiłam, a jesli do tego kosztowały ok. 30 zł za parę, to juz w ogóle jestem happy Mąż u nich stacjonarnie kupuje czasem bojówki i bermudy. Na wyprzedazy jemu kupiłam najmniej, bo tylko jedne bermudy i krawat. Obie rzeczy starannie wyselekcjonowane w sumie nie mam sie co porównywać z najbardziej aktywnymi klientkami C&A - wydałam może z 500 zł albo i mniej. Nie rzucam się na nic tylko dlatego, ze tanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:41 Nic Nic mi sie tam nigdy nie podobało Wolę dla dzieci H&M,dla siebie zare,solara i simple.4 W zarze wydałam w tym roku 1600zl ,w Solarze 500 zl -liczy się ? Odpowiedz Link Zgłoś
kkk_k Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:24 A to w sumie ciekawe bo ja uważam że w wielu przypadkach H&M i Zara jest bardziej szmatława niż C&A. Mam bardzo złe wspomnienia z tych sklepów i ubrań dla dzieci kupionych w regularnej cenie. W C&A też trafiłam na "szmatki" więc je odesłałam. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:31 Prawda jest taka, że w każdej firmie mozna trafic na kiepska jakość (choc H&M dla młodszych dzieci raczej przewaznie jest OK). W przypadku C&A dochodzą specyficzne fasony. Np. bluzki dla starszych dziewczynek są stosunkowo szerokie w ramionach a wąziutkie w pasie, nie każdemu to pasuje. Spodnie bez regulacji sa raczej szerokie itd. Ja to biorę pod uwage kupujac online i dobieram fasony do sylwetek moich panienek Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 00:08 Nie zgodzę się z tym, że HM ma lepsze jakościowo ubranka. Kupiłam kilka rzeczy, w szoku byłam jak po pierwszym praniu na 2 tshirtach pojawiły sie małe dziurki, jakby materiał był po prostu za cienki. Akurat wszystkie metki powycinałam, bo gryzły moja małą, bo zdolnabym była zareklamowac. Dla mnie -shit. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 00:13 Za to w CA ubranka kupowane wcześniej w Niemczech, bo nie miałam w pobliżu, a będąc na wakacjach obkupywałam się i dzieci. Jakościowo super, gruba bawełna, komplety , czy bluzeczki licencjonowane do dziś w stanie idealnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:44 kkk_k napisała: > A to w sumie ciekawe bo ja uważam że w wielu przypadkach H&M i Zara jest bardzi > ej szmatława niż C&A. ja myślę,że to ta sama półka,czego chcesz od bluzki za 60zł Na pewno nie super jakości. Mnie po prostu kompletnie nie podoba sie nic w tym C&A -zupelnie nie mój styl. Jedyną rzecza ktorą tam kupilam była męska koszula-w specyficznym odcieniu,którego szukałam w całej Galerii Krakowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-mamusia27 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:43 coś ponad 400 zł , nie ma szału czekam na przesyłki jest ich 4 rozsądnie przemyślane zakupy mimo, że po pieniądzach ale i tak mam strach w oczach że połowa rzeczy pasować nie będzie. Lubię zakupy w c@a gdyż mają chyba najwięcej dużych rozmiarów tzn . np 46 jest cięzko normalnie mi dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 19:58 dużo za dużo sama nie wiem po co ? Jedyne rozsądne zakupy były dla męża (softshelle,bojówki itd) i mamy (duży wybór w rozm 46) .Dla Małej tylko kilka rzeczy (granatowy płaszczyk,bielizna,soft) , zdecydowanie wolę stylistykę H&M i Zary .Mam teraz tylko kaca moralnego ,że wydałam niepotrzebnie mnóstwo kasy na zupełnie zbędne ciuchy To sie chyba nazywa zakupoholizm ,musze na odwyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
kalina886 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:23 3 zamówienia zrobione. Dwa z -40 bez żadnych przecen itd. nie miałam ochoty na "polowania" i przekopywanie wątków. Jedno z -20% i tu niestety poza kurtką i skarpetkami w regularnej cenie wzięłam dla siebie kurtkę 3 w 1, która idzie do odesłania. Nie było rozmiaru XS, a S jest zdecydowanie za duże (mam 158 cm wzrostu). A jeśli chodzi o C&A to ja lubię u nich robić zakupy dla dzieci. Mają niewygórowane ceny, a jakoś wcale moim zdaniem jakoś nie odbiega od innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Agni 09.03.13, 21:51 ja nie liczyłąm ile puściłam, ale zostawiałam rzeczy, któe były potrzebne i dobrej jakości. kupiłam Młodemu 3 pary jeansów z wąskimi nogawkami - co dla mojego chudzielca jest nie bez znaczenia, mam dla niego kurtkę na przyszła zimę Agni - Ci zazdraszczam zakupu kompletu narciarskiego w takiej cenie, ja obserwuję stale upatrzoną kurtke i portki, ale w pracy nie mam netu, więc pewnie dostępność ze zwrotów mnie omija. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Agni 09.03.13, 23:06 te ceny to mi wyszły troche przypadkiem, bo zamawiałam spodnie i kurtke oddzielnie, każde jeszcze z inną rzeczą, no i akurat tamte obie (spodnie Clockhouse dla mnie - jednak mi ta linia nie odpowiada) okazały sie do zwrotu. A kupowałam z rabatem takim jak teraz -40zł, więc dlatego tak atrakcyjnie wyszło. Mimo, że nie pracuje i moge naprawde dośc duzo czasu poświęcić na szperanie i sprawdzanie podawanych linków, to i tak wiele mi ucieka, ale i pare rzeczy bardzo fajnych kupiłam. Ze zwrotów rzeczy pojawiają się tez czasem wieczorem, ja zawsze sprawdzam schowek przynajmniej rano i wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:35 Tyle ile było trzeba. Nie kupuję na zapas, na za 2 czy 3 lata, ale zawsze na najbliższą porę roku, tylko to czego mi aktualnie brakuje głównie dla dwójki dzieci w wieku 10 i 14 lat, czasami coś dla męża lub siebie. Ze spokojem i opamiętaniem. Zwrotów praktycznie nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:51 Bywałam tam sporadycznie i nigdy nic mnie nie zachwyciło. Wolę Zarę i Benettona dla dzieci a nawet H&M. Muszę się znowu wybrać do C&A i może zmienię zdanie bo obniżki i promocje mają świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 20:58 To juz lepiej pooglądaj w sklepie internetowym, bo np. w stacjonarnym w którym bywam juz dawno nic nie kupiłam. W szczegolności dział dla dzieci pow. niemowlaka to nędza z bidą, jest moze z 1/10 tego co w sklepie internetowym. Mozna się totalnie zniechęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 21:02 Fakt. Asortyment w sklepie stacjonarnym i internetowym to dwa różne światy. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina76 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 21:07 Pewnie dlatego nie przepadam za C&A.... ja jednak wolę kupić stacjonarnie niż online. Za dużo skuch "internetowych" miałam ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 11:08 z tymi dwoma światami to 100% zgody - jak wchodzę do stacjonarnego C&A to NIC mi się nie podoba - zastanawiałam się skąd się to bierze, ale teraz jak znam lepiej kolekcje, to stwierdzam, że u nas wielu fajnych rzeczy po prostu w stacjonarnych nie ma - po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 21:04 100 zł kupiłam 3 rzeczy. Pewnie kupiłabym więcej, ale za poźno tu trafiłam (tuż po oficjalnej wyprzedaży) i najpierw nie mogłam sie zdecydować a potem już nic nie znajdowałam. Choc swoją drogą np. kurtka, ktorą kupilam dla mlodego jest mu akurat niezbyt potrzebna. Nie ukrywam, że będę czekała na dużą wyprzedaż, ale najpierw muszę odwiedzic stacjonarne c@a, bo rozmiary wydają mi się nieco dziwne (po tych trzech rzeczach kupionych tak stwierdziłam). Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 09.03.13, 21:17 yyy ok 800 zł kupiłam mężowi 3 kurtki, 2 swetry, 2 bluzy sobie 2 kurtki, 2 p. butów, 2 swetry starszej - 3 kurtki, 1 kpl narciarski ( spodnie + kurtka), buty, tshirtów- ok.10, leginsy -3 pary,polar mlodszej - 2 kurtki, leginsy chyba tyle Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka będzie tego z pół pensji mini "budżetówkowej" 09.03.13, 21:30 mam mało polotu na bieganie po galeriach handlowych, nie lubię tłumu itp. w dodatku z 2 dzieci , to koszmar internetowo to dla mnie spokojnie i na luzie obkupiłam całą rodzinę bliższą i dalszą, bo zawsze coś tam do zamówienia dorzuciłam (największe zapotrzebowanie było na polarowe bluzy męskie, szczególnie jak cena 30 parę zł się pojawiła) ubrania raczej takie na co dzień , ewentulanie na niedzielny obiad, eleganckich nie wyszperałam niewątpliwym atutem c&a są obniżki % i rabaty kwotowe dla mnie aspekt ekonomiczny b.ważny (siedzę na wychowawczym) koszulki dla dzieciaków, czy z h&m czy c&a, dla mnie podobnej jakości, (jeśli chodzi o tańszą linię), dzieci małe , więc jeszcze nie grymaszą, na ten design zwrotów mam bez liku, ale to głównie, przez to , że c&a nie trzyma rozmiarówki, dżinsy , dżinsom nie sa równe, M-ka , M-ce nie odpowiada, kurtki olbrzymie, czasem rękawy za krótkie , dzięki temu, że nie dokładam do przesyłek, mogę sobie na spokojnie pomierzyć i odesłać jak coś nie pasuje, wiadomo, wliczone to w kwotę towaru, ale w końcu każdy kalkuluje ile jest w stanie zapłacić za daną rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy on-line 0,00 zł ;) 09.03.13, 22:31 bo jak były fajne rzeczy w fajnych cenach i limit zakupów z upustem 40 zł był niższy to guziczek "do koszyka" mi nie działał taka perfidna maupa z tego guziczka.... za to w stacjonarnym zostawiłam 105 zł, ale za to kupiłąm dwie kurtki dla młodej i córki przyjaciółki po 35 zł i pierdylion rajstop i skarpetek dla swojego dzieciątka po 4 zeta... no ale nic straconego, w schowku miliard rzeczy, nadzieja, że coś się pojawi i guziczek zadziała a ja zwarta i gotowa Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet pytanie o dostawę... 09.03.13, 23:56 Dziewczyny ja dopiero się zarejestrowałam i zaczynam łapać o co chodzi z przecenami, mam kod rabatowy itd. Ale czy wysyłać musi kosztować? Nie ma opcji odbioru w sklepie albo bezpłatnej dostawy? Może głupie pytanie, ale jestem raczkująca w zakupach internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: pytanie o dostawę... 09.03.13, 23:59 bezpłatna dostawa jest, jak płacisz kartą. Nie musi byc kredytowa, moze byc zwykła debetowa, musi mieć 3 cyferki na odwrocie. Ja płacę zwykłą Visą z Inteligo. Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 00:04 to znaczy że mam zapłacić kartą mniej niż mi pokazuje, bo pokazuje mi cenę z przesyłka? nie wiem na którym etapie mogę odjąć sobie tą przesyłkę/ zapłacę właśnie kartą debetową. Odpowiedz Link Zgłoś
niektorymodbija Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 00:12 Jak klikniesz opcje platnosc karta, samo Ci zmieni koszt wysylki na 0. Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda wciąż 0zł 10.03.13, 07:58 jeszcze się temu nawet nie przyjrzałam, a warto? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 08:04 wchodziłam parokrotnie na C&Aowskie wątki i nie bardzo mnie wciągnęło... (na cała moje i mego konta szczęście) dla siebie nic nie znalazłam mąż - b.wysoki i nie gruby, więc tylko jedną markę kupuję mu bez wahania i w ciemno córka - średnio ich kolekcja mojej córce pasuje (mnie również), a zapasy mamy (Lindex, Zara, H&M) syn - ma ogromne zapasy z H&M, Lindexu i Kappahla i byłoby chorobą zamawiać kolejne fatałaszki (w sumie to tylko kurtki i bluzy robiły na mnie wrażenie) Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 08:17 weszłam specjalnie żeby zobaczyć o co chodzi, damskie ubrania paskudne, swetry, spódnice, bluzki, spodnie, jak wyprzedaż zapasów z niemieckich magazynów z lat 80-tych... Odpowiedz Link Zgłoś
asiakh Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 14:50 A mnie się nie udało zapłacić kartą bez kosztów wysyłki. Mam kartę debetową z trzema cyferkami na końcu. Próbowałam z dwiema z różnych banków i za każdym razem wyświetlał się komunikat, że nie udało sie pozyskać potwierdzenia transakcji z banku. Może miałam pecha akurat w tym momencie... Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: pytanie o dostawę... 10.03.13, 15:02 Musisz mieć włączoną opcję płatności internetowych. I chyba musisz to zrobić w swoim banku, bo, przynajmniej u mnie nie można tego zrobić w internetowym banku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 08:32 Nie liczyłam,ale ubrałam męża w jeansy po 34(przecenione ze 179zł),2 swetry za 29,90,piżamy i gatki.Sobie kupiłam 3 bluzki ciążowe,jakieś t-shirty po 17,90.Córki ubrałam od stóp do głow za śmieszne pieniądze(oczywiście na przyszły sezon letni i teraz,bo mi powyrastaly ze wszystkiego).Ubrałam też siostrzeńca w kolorowe spodnie slim zielone,niebieskie i beżowe(jedne przyszły mi za darmo,bo miało nie być,a w paczce były,a drugie z rabatem wyszły za 19,90-kosztowały 79,90). Jestem bardzo zadowolona,jakość mi odpowiada dużo bardziej niż H&M-tam już mi się nie chce zaglądać(ostatnio na all wylicytowałam eko skórę z H&M za 40zł w idealnym stanie i jest super,ale nie za 170zł W każdym razie z Zary kupuję córkom leginsy(ostatnio po 3 pary 3/4 i 4 pary jeansopodobnych(odpowiada mi ich rozm,bo jest zawyżona i na moją starszą wszystko pasuje).Kupiłam sukienki na wyprzedazy i kilka bluzek z czachami-hit wiosny(C&a sporo podrabia z Zary,jeśli chodzi o wzory).Lubię Kapphala,ale jakoś szkoda mi pieniędzy,bo wiem,żę córka potrafi przyjść z zerówkiz z barszczem na bluzce lub czymś innym po pierwszym założeniu.Tak samo młodsza,wolę 2 latce założyć bluzke,którą upolowałam za 7,90 na codzień,niż za 49,90 z Zary. Ogólnie zakupy rozłożyły się na kilka promocji i m-cy,więc mój budżet nie ucierpiał . Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 08:37 Zapomniałm jeszcze o garderobie dla synka,który jutro się urodzi.Fajne komplety z Myszką Miki,śpiochy,t-shirty,spodnie,komplety piżamowe,skarpetki wyszły mi za śmieszne pieniądze(kupiłam trochę większe rozm ,bo na początek mam mase ciuszków w spadku) Polowałam na sukienkę z Hello kitty(80zł) dla młodszej i kapelusik (30zł)i z ostatnim rabatem na dzień kobiet obie rzeczy wyszły mi za niecałe 70zł,także jestem zadowolona. To by było na tyle jeśli chodzi o zakupy ubraniowe,bo szafa więcej nie pomieści Odpowiedz Link Zgłoś
majk-anet jeszcze raz- płatnośc za przesyłkę 0 zł 10.03.13, 09:08 Dzięki dziewczyny za wskazówki, ale 0 zł za przesyłkę jest jednak tylko wtedy jak płaci się karta kredytową. Ja mam debetową i nie odejmuje kosztów przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
ani102 Re: jeszcze raz- płatnośc za przesyłkę 0 zł 10.03.13, 09:19 Za płatność kartą debetową też koszt wysyłki jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwierka14 Re: jeszcze raz- płatnośc za przesyłkę 0 zł 10.03.13, 09:32 Musisz mieć (ja mam na pasku podpisu) trzy cyferki,wtedy można płacić.Ja mam mastercard debit Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: jeszcze raz- płatnośc za przesyłkę 0 zł 10.03.13, 17:16 płaciłam debetową, nie mam kredytowej zamówienie poszło bez problemu. Wiesz co ewentualnie może być? Może masz za niski limit do płatności internetowych, bo ja się tez nieźle nagimnastykowałam przy kupnie biletów lotniczych, a okazało się że mam za mały limit i nie przechodzi kasa. Zadzwoniłam do banku i zwiększyłam, poszło bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 09:29 Ani grosza.. Nie moja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 09:46 217 ) Nie jest tak źle. Ale będzie więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
justynka_28 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 10:01 Zeby te ubrania byly warte chociaz polowy tej ceny. Nie wiem czym wy sie zachwycacie.chyba najbardziej kusi ta darmowa wysylka i mozliwosc zwrotu ach no i to polowanie na przeceny. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 07:02 Dowartościowałaś się? A gdzie ubrania są warte swojej ceny? Na pewno już kończę swoje zakupy, ale jeśli np. kupiłam dla męża bluzy po 22 zł za sztukę (ze zniżkami) i to takie konkretne, z ciepłym meszkiem w środku, za tą samą cenę piękny sweter dla mamy na urodziny, dla siebie konkretną kurtkę na wiosnę za ponad 60 zł (przecenioną z 279, ale nawet jeśli nie była warta tych 279 zł, to za cenę, za którą ją kupiłam mogłabym co najwyżej kupić używaną i to mniej fajną). Wczoraj natomiast kupiłam dla teściowej trzy ubrania (kupiłabym więcej, ale nic nie mogłam znaleźć). Jest dużą kobietą i normalnie na swoje ubrania płaci krocie, raczej nie stać ją na to, żeby sobie ot tak normalnie kupować ubrania, kiedy dusza zapragnie. Do tego kupiłam dla siebie topy po 7,74 (ze zniżką 40%) Odpowiedz Link Zgłoś
hoow Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 09:59 Za nieduże pieniądze kupiłam kilka fajnych ubranek dziecięcych, bo damskie mnie nie przekonują chociaż zaglądałam na jedne spodnie.Na wątek zaglądam od niedawna. Kupiłam fajną bluzę z kapturem z HK, ciepłą piżamkę i z hiciorów (jak dla mnie) sukienkę białą z granatowymi i czerwonymi paskami 34,90 - 20%. Młoda wygląda w niej ślicznie. Jeśli chodzi o jakość H&M to często ręce opadają, chociaż mam kilka fajnych ubranek dla małej a mój M woli ich koszule (ostatnio ich nie widziałam) niż Wólczankę czy Vistulę, ja tez bo się lepiej prasują Zara też czasem ma wpadki i to na całej lini, buty poniżej krytyki, kiedyś kupiłam tez spodnie chino dla młodej i po pierwszym praniu wyglądały jak z lumpeksu a kosztowały 99 zł. Jeśli chodzi o zakupy C&A to nie odsyłałąm niczego, ale ryzyko złego zakupu przy darmowej wysyłce jest żadne. NIestety nie mam trochę szczęścia i czasu, bo chętnie coś bym jeszcze kupiła w super cenach Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 11:04 Nie wiem czemu w każdym tego typu wątku pojawiają się zaczepne/agresywne wypowiedzi. Gdyby pojawił się wątek: ile już wydałyście w Lindex, to bym nawet nie zajrzała, bo nic nie wydałam (nie mam sklepu w okolicy), a już na pewno nie wchodziłabym, żeby krytykować te co wydały. Zabawne jest pisanie: ja tylko zara, h&m i next, bo to wszystko sieciówy jak C&A i moim zdaniem (kupuję we wszystkich wymienionych sklepach) wszędzie trafiają się i szmaty i perełki - grunt to wybrać najlepsze z każdego. W C&A wydałam trochę, jedynie zastanawia mnie Dziewczyny, czemu nie korzystacie z kodów na nową kolekcję (a może tak robicie, ale piszecie tylko o wyprzedażach, bo takie są wątki) - ja kupiłam baaardzo korzystnie córkom parę nowych ciuszków na wiosnę/lato, a zauważyłam, że te naprawdę wyjątkowe/oryginalne są wykupywane na pniu i nie mają szans dotrwać do wyprzedaży (np. jedna sukienka wizytowa na lato pojawiła się jako nowość a na drugi dzień było tylko kilka sztuk z jednego rozmiaru). Polecam zajrzeć na aktualną kolekcję, póki kod -40zł działa! Odpowiedz Link Zgłoś
anda01 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 11:35 Malinkowa zgadzam sie z Twoim postem w 100 % Ja wydałam trochę przedewszytskim na ciuszki dla dzieciaków.Sporo rzeczy udało się kupić za 7,90 nawet softshell dla syna więc ja ten sklep za ich rabaty uwielbiam.Mogę iść do Zary której jakość z roku na rok się pogarsza ale po co?W C&A mam bluzkę za 8 zł w Zarze za 40 a córa ponosi ją maksymalnie 3 miesiące. Dla siebie faktycznie mało kupiłam jakoś to nie mój styl ale M obkupiny w jeansy za 34 zł Odpowiedz Link Zgłoś
malinkowa81 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 11:39 no ja też gorzej z kobiecymi - chociaż spodnie udało mi się kupić (hurra!) - jak już to raczej coś z serii clockhouse bardziej mi podchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 11:53 Dużo, ale na pewno nie za dużo - sporo też rzeczy odsyłam, bo nie pasują rozmiary. Trafiam na okazje - tu Agni przebiję Cię - kombinezon zimowy na 134/140 mam za uwaga - kurtka 4,90zł-21% a spodnie za 19,90zł-20%. Udało mi się też upolować sporo ubranek dla synka po 4,90 lub 7,90, ale dzieciom i tak muszę ubrania kupować więc dlaczego nie skorzystać? Sobie i mężowi głównie kurtki, płaszcze - to co normalnie kosztuje 3,4 razy tyle. Traktuję te zakupy jako inwestycję na lata, bo nie wymieniam tego typu garderoby co sezon, nie podążam za modą. Jakby tak policzyć to lekko 50 zamówień pewnie by było (od października). Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 O to to to... 10.03.13, 17:14 Napisałam coś podobnego niżej, zanim doczytałam Twoją wypowiedź. Cóż, hejterstwo niektórych od środka rozpiera, muszą sobie czasami rzygnąć, od razu lepsi się czują . Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 17:22 Ja korzystałam z nowej kolekcji -20% stacjonarnie z kodem z fb ( nie było jeszcze -40 zł), a wczoraj puściłam zamówienie z -40 zł rzeczy tylko z nowej kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 13:04 Dużo za dużo Ale nie mam jakiś specjalnych wyrzutów sumienia bo mnóstwo tych rzeczy zamawiałam dla sióstr czy innych osób które tego nie ogarniają. Poza tym kilka perelek też udało mi się złapać- śliczną kurtke na "za rok" dla młodej oraz kombinezon- każde po 7,90-10%. Kupiłam też kurtkę narciarska za 17,90-10% z myślą że bedzie dla młodszej w przyszłym roku, ale się przeliczyłam i na razie 5 lat starszy syn ja używa Pewnie w przyszłym roku ja po prostu sprzedam. Sporo fajnych bluz dla starszaka na teraz i takie rozmiar większe- też za niewielkie pieniądze, a na pewno przez rok już takich rzeczy nie będę musiała kupować. Kupiłam też softshelle- dla siebie, syna i córki (te z nowej kolekcji dla małych dziewczynek-śliczne są), dla męża 3 (ale to dlatego że udało nam się kupić takie za 35-10%, oraz 27,9-10%, więc szkoda było odsyłać), dla taty 2 (za 100zł oba- miał jeden wybrać a drugi odesłać ale zostawił oba i jest baaardzo zadowolony). Mąż zamówił sobie chyba z 6 bluz- już od dawna marudził ze musi sobie trochę rzeczy pokupować i stwierdził ze woli kupić tu trzy bluzy niż 1 w h&m za te same pieniądze. No i buty... moim zdaniem te skórzane naprawdę się opłaciły, zwłaszcza że idzie wiosna więc i tak te zakupy mnie czekały. Kupiłam skórzane "ciżemki" dla siebie za 44zł- za te pieniadze to nawet w jakims hipermarkecie nic takiego nie kupię. Mąż zamówił sobie z tych eleganckich skórzane też za 44zł- bardzo zadowolony i żałował ze nie wziął dwóch par, bo on w pracy to ciągle te buty wymienia. No i zamówiłam te skórzane czarne kozaki z zamkiem z tyłu za 79-20%, niestety okazały się na mnie za duże ale siostra zadowolona je wzięła. No i spodnie jedne mi bardzo przypasowały, kupiłam chyba z 12 par w różnych kolorach- ale do podziału dla mnie i dwóch sióstr Część pewnie zwrócimy jak przyjdą i pomierzymy. I jeszcze trochę różnych rzeczy pokupowałam, ale nic takiego bardzo nie potrzebnego. Jak mi coś nie spasowało to nawet rzeczy za 7,90 oddawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 15:59 Kilkadziesiąt złotych. Wole inna stylistyke - siebie obkupuję w necie w zupełnie innych sklepach. Spodnie sa dla moich dzieci za szerokie, bluzki czesto ze szmatławej wiskozy. Wolę kupować dla dzieci zestawy w jednym sklepie, potem przynajmniej wszystko do siebie pasuje. Poza tym pracuję (nie mogę siedzieć bezkarnie w internecie ) i wiekszosc okazji i tak mnie ominęła. Ale podziwiam dziewczyny za przedsiębiorczość i chęć dzielenia sie linkami. Dzieki za info o nowym kodzie, obkupiłam młodszą jak zwykle w legginsy - to chyba jedyna rzecz ktorą kupuję w C&A. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 17:17 a-e-p napisała: > Kilkadziesiąt złotych. Wole inna stylistyke - siebie obkupuję w necie w zupełni > e innych sklepach. Spodnie sa dla moich dzieci za szerokie, bluzki czesto ze sz > matławej wiskozy. Skład podają, można kupować tylko bawełnę. Ja tak właśnie robię. Nie trawię sztucznych materiałów, a z bawełnianych koszulek C&A jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 17:38 Tez nie rozumiem psioczenia na wiskozę, czyta sie sklad i wybiera sie co kto lubi Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 18:18 Czytam skład w CA jest podawany. W innych sklepach jak kupuję, to również dokopuję się do metki, żeby wiedzieć jak bedzie się to coś zachowywać po praniu i ogólnym użytkowaniu, jak jest za duża domieszka poliestru, nawet jak wzór fajny rezygnuję, bo ciuch będzie się bezlitośnie mechacił, człowiek w nim pocił, i ogólnie - NOT. Najlepiej bawełna 100% i tylko bawełna . Odpowiedz Link Zgłoś
bamosalaplaja Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 17:41 salma75 napisała: > a-e-p napisała: > > > Kilkadziesiąt złotych. Wole inna stylistyke - siebie obkupuję w necie w z > upełni > > e innych sklepach. Spodnie sa dla moich dzieci za szerokie, bluzki czesto > ze sz > > matławej wiskozy. > > > Skład podają, można kupować tylko bawełnę. Ja tak właśnie robię. Nie trawię szt > ucznych materiałów, a z bawełnianych koszulek C&A jestem bardzo zadowolona. > No święte słowa. Ja ciągle czytam, że któraś coś zwraca, bo to plastikowa tandeta. A przecież C&A nie robi z tego żadnej tajemnicy i przy większości bluzek napisane jest, że to 100% poliester, więc raczej nie nalezy się spodziewać chińskiego jedwabiu Ja w sklepach stacjonarnych macam ubrania czy nie "zgrzytają", a w internetowych czytam skład i nie miewam skuch. Z C&A kupiłam tylko jedną rzecz bez zastanowienia, bo była za 7,90 To był długi sweter HK 100% poliester, ale córce się podoba, to niech nosi na zdrowie, skoro jej nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 18:01 A to juz nie do końca sie sprawdza, bo np. kazdy polar to będzie 100% poliester, tylko, ze bluza polarowa czy szaliki z polarem z C&A (te co kupiłam, moze nie wszystkie), właśnie aż trzeszczą w dotyku, w odróżnieniu od produktów tego typu innych marek ... Natomiast w przypadku bluzek najłatwiej ocenic przed zakupem, bo poliestru czy wiskozy, jak ktos nie lubi, można po prostu nie zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 19:03 Oczywiscie czytac umiem. Ale po odrzuceniu szmatławych składów (dorzucilabym jeszcze poliakryl, ktory tak chetnie był kupowany), zostają fasony które mi sie nie podobaja, albo rozmiary nie te, wiec w sumie szkoda mojego czasu. Bawełna i ciekawe rzeczy zwykle znikały zanim wróciłam z pracy, wiec nie miałam sie czym ekscytować Mam jednak wrazenie, ze 'fanki' C&A każdy argument na nie traktuja jako atak. Mysle, ze im mniej chetnych w tego typu akcjach, tym lepiej dla Was Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 21:33 z ciekawosci zagladałam w watek z wstawianiem kodów belgijskich do linków polskich czy jakoś tak i 95% tego co tam było linkowane nie kupiłabym mimo iz było po 7,90 ciuchy nie z mojej bajki,damskie to wogóle porażka. za to stacjonarnie nabyłam dla córki spodnie w kwiatki i tshirt za 12,90 z motylem i to by chyba było tyle w tym sezonie u nich Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 16:02 Sądze ze masa osób nic ładnego tam nie znajduje i cena 4,90 nie jest wystarczającym argumentem do kliknięcia. Co do przepuszczania kasy to zrobiłam w grudniu kilka zamówień i jakieś 70% rzeczy poszło do zwrotu. Spodnie damskie -masakra miałam w domu kilka par wszystko wróciło, niektóre miały jeszcze w pasie gumki taki model typu "niemiecka babcia". Swetry zostawiłam tylko dwa są przeciętne takie zwykłe, powiedzmy ze za te 20-25 zł w miarę spoko. Kurtki też zostały tylko dwie i puchowy płaszczyk obleciał całą zimę, na dokładkę kliknięty za 80 zł czyli cena rewelka na jakość nie narzekam. Teraz idą do mnie zamówienia z -40 zł głownie dla męża za 2 stówy kliknęłam mu 5 par spodni i jedwabny krawat, trzymam kciuki zeby coś mu spasowało bo cena wow. Odpowiedz Link Zgłoś
asik57 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 15:43 Nie liczyłam, ale generalnie dużo tego nie było. Głownie dla dzieciaków. Udało mi się upolować kilka sztuk po 4,90 i 7,90 - przejrzenie zakładek zajmuje mi 5 minut. Sporo odesłałam, bo rozmiar lub kolor nie taki. H&M wcale nie lepszy. W Zarze kupiłam kiedyś młodej 2 tuniki i głowa jej nie przeszła (oddałam sąsiadce krawcowej żeby na swoją przerobiła). Byłam teraz w Zarze i jak dla mnie ceny powalające - wolę gdy moje dziecko wysmaruje lodem koszulkę z C&A za 4,90 niż dużo droższą z H&M czy Zary. Po przyjściu z placu zabaw wyglądać będą tak samo. Nie rozumiem krytyki niektórych osób. Każdy kupuje co lubi i co mu się podoba i za takie pieniądze jakie może wydać. Nie lubisz C&A - masz prawo, ale nie krytykuj tych co tam kupują, bo też mają do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
emily.1 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 16:42 Niektórych po prostu cieszy jak mogą powiedzieć że mają coś z zary czy h&m bo to tak modnie... Sama kupiłam w c&a kurtkę beżową dla męża za 4,90-10%, która okazała się za duża. Szkoda mi ją było oddawać więc zapytałam brata czy chce. Jego dziewczyna stwierdziła że "on nie będzie taaakiej chodził". Ok. Nie to nie. Szwagier z chęcią przyjął. Po czym ostatnio brat przyszedł w bardzo podobnej, tylko guziczki jakieś inne i trochę inaczej poprzeszywana, ale ten sam styl, kolor... No ale on kupił swoją w nowej galerii handlowej, w jakiejś bereshce czy innym takim za 130zł... No śmieją się z niego wszyscy w domu teraz, a szwagier najbardziej bo on kurtkę ma za nie całe 5zł, ale brat za to ma "firmową" W każdej sieciówce znajdą sie rzeczy lepsze i gorsze. Nie ma płacić za markę, zwłaszcza że dzieci to i tak szybko wypaprzą czymś albo wyrosną. Swoja drogą bardzo lubię z c&a t-shirty, te z krótkim rękawem, dla chłopców. Moim zdaniem sa dużo lepsze od tych z h&m. Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 16:54 Powiem tak : nigdy wcześniej nic nie kupiłam w C&A (oprócz body dla córki) .Wydawało mi się tam wszystko w typie mojej mamy (70+) Dałam się wciągnać w polowanie na linki i magia niskich cen zadziałała Sama nie wiem czy teraz śmiać się czy płakać ? Mama z zakupów zadowolona ,mąż z softów i dzinsów także Najmniej skorzystała 4,5 l córka .Upolowałam parę fajnych rzeczy dla dorosłego syna . A ja kupiłam 2 kaszmirowe swetry, 2 płaszczyki ,3 puchówki , botki i chyba milion spodni do pracy . A czy to było wszystko potrzebne , to inna inszość Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:24 A te kaszmirowe swetry jak oceniasz? Jakość i rozmiarówka? Bo ja zamówiłam kardigan xs i ogromny przyszedł, odsprzedałam go. Co do kwoty, nie liczyłam ile wydałam, ale ostatnio nie robię zakupów w innych sklepach, bo nie mam już potrzeby Zamawiałam głównie odzież sportową i ubrania dla synka ( dziecięce trafiły mi się b.dobre jakościowo). Dla siebie spodnie odsyłałam, nie mogę trafić z rozmiarem, 2 swetry-takie sobie oraz szarą/melanż kurtkę puchową, która zadziwiła mnie jakością na +,mam też kurtki z esprit i ta wydaje się nawet lepiej odszyta. I bardzo ciepły i miły szal kaszmirowy Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:39 golf szary jest super , rozmiar leży jak ulał beżowy sweterek jest w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:42 ale ci dooobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Po co odpowiadają... 10.03.13, 17:12 ..osoby niezainteresowane zakupami w C&A? Przeca to ewidentnie pytanie do tych, którzy kupują rzeczy w tym sklepie. Kogo interesuje fakt, że ktoś woli Zarę, H&M czy innego Cubusa? Żeby się w trynd wpisać, chyba muszę do wątku o H&M wpaść i napisać, że najwięcej szmat po praniu, robiło mi się z rzeczy właśnie tej firmy, a potem odwiedzić wątek Next i stwierdzić, że wzornictwo bardzo im się popsuło i te ciuchy to nie moja bajka... . Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Po co odpowiadają... 10.03.13, 17:36 ha,ha ja chętnie wpisałabym się w wątek Benettona (wg mnie boskie dziecięce ciuszki) ale niestety dla mnie osiągalne tylko na przecenach Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Po co odpowiadają... 10.03.13, 17:42 No to masz niepowtarzalną okazję ponarzekać, że za drogie - leć pomędzić . Odpowiedz Link Zgłoś
nas-daq Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:30 Kupiłam kilka puchowych kurtek dla siebie i dla rodziny i jakością nie odbiegają od tych które mam z esprita i monnari. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:40 A ja chetnie bym przygarneła kurtke lub płaszczyk puchowy w dobrej cenie, ale w tych z C&a zawsze cos mi nie pasuje, albo za bardzo pikowane, albo jakies dziwne zapięcia na kołeczki itp. wynalazki, albo jak fason fajny, to białe Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 10.03.13, 22:52 do wczoraj 4 zamówienia 60 -100 zł każde, głównie odzież dziecięcą dla syna i siostrzeńców; dla siebie i męża malo rzeczy mi się podobało a z tego co zamówiłam zostały spodnie dla męża i buty dla mnie rozmiarowo trafione za drugim razem - reszta odesłana lub odsprzedana, oczywiście z powodu pokręconej rozmiarówki; w piątek miałam wolne, wybrałam się na zakupy do CH zakończone ogólnym zgorszeniem jakościowo -cenowym a następnie pięcioma zamówieniami w c&a kupiłam 3 pary spodni, dwa żakiety, bluzę, dwie pary spodni dla chłopa, parę t-shirtów, dla dziecia bermudy, kurtkę, skarpetki, bluzę... najwyżej będę to zwracać, nic nie stracę Odpowiedz Link Zgłoś
zew7 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 09:08 Zdecydowanie za dużo. Niech dowodem będzie fakt, że kurier patrzy na mnie jak na wariata. Dodam, że wcześniej bardzo sporadycznie moja rodzinka ubierał się w tym sklepie, a teraz obkupieni nie tylko my i dzieci, ale też chrześniacy. Wielki plus dla C&A za darmową przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rosool Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 09:33 W sumie to nie liczyłam. Kilka paczek. Głównie moim chłopakom - bluzy świetnej jakości bawełniane i polarowe. Kolorowe spodnie dla starszego - teraz te spodnie są w każdym sklepie a dla nas to naprawdę nie ma znaczenia jaką mają metkę tylko za ile są kupione. Bielizna zimowa. Piżamy dla całej czwórki, nie zauważyłam żeby były jakieś gorsze niż te z Kaphall. Softshell dla męża - i zaczęła się moja miłość do tej tkaniny - dziś już wszyscy mamy takie kurtki, tylko nie z C&A. Mało tego nawet mam jedną do sprzedania - Dare2Be. Kurtki są genialne - lekkie i ciepłe. Spodnie dla męża sztuk 2, t shirt, świetna szara bluza z kapturem. Coś tam dla siostrzeńca... Ja wzięłam 3 torebki (m.in.: sławną za 19 zł = 19E), żakiet i fantastyczne czarne spodnie, które są mi potrzebne na wiosnę. Nie podejrzewam, żebym kupiła tak dopasowane stacjonarnie. A i skórzane wysokie koniakowe kozaki. Nie mam za bardzo możliwości chodzenia po galeriach, chociaż takie w moim mieście są. Ale siedzę długo w robocie a potem zawsze dzieciaki jakieś zajęcia mają. Weekendy wolę rodzinne niż sklepowe. A jeśli chodzi o zwroty to przecież we wszystkich sieciówkach można zwrócić, więc nie wiem gdzie tu problem. Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 09:34 kilka zamówień zrobiłam, nie liczę ile wydałam, bo realna kwota wyjdzie po zrobieniu zwrotów, a takowe będą, bo jeśli zamawiam dwie pary interesujących spodni w różnych rozmiarach dla pewności, to jedne wszak wrócą do sklepu na 100%. Ostatnio w ten sposób zakupiłam softy dla dzieci i dla syna wzięłam dwa rozmiary dla pewności (cena była dobra i dlatego), większego nie zdążyłam zwrócić, bo spodobał się małża chrześniakowi, był na niego dobry, więc ma i się cieszy, a ja mam zwrot z głowy. Kurier fajny, już mam tel. do niego zapisany i jak mi coś wypadnie w wybrany dzień zwrotu, to dzwonię do niego i przekładam, on sam też czasem nie dojedzie mi na czas i zawsze da mi znać, tak więc współpraca dobra Tak mogę kupować, bo dziecko do godziny w galerii jest ok, chociaż zawsze musi się wizyta skończyć na oglądaniu zabawek , ale dłużej się nie da, no i oczy wokół głowy potrzebne, a tu mam spokój, kupię, kurier przyniesie, zmierzone w domu na spokojnie a nie w dusznej, ciasnej przymierzalni, obejrzę porządnie i jak mi nie pasuje to kurier za darmo zabierze mi od drzwi. To jest argument przemawiający u mnie na duuży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta65 Re: Ile kasy już wydałyście na C&A? :) 11.03.13, 09:51 Kupiłam męzowi chyba z 7 par spodni, ktore po znizkach wyszły około 27-28 zł za parę.. Spodnie jakościowo bardzo dobre. Z lini 1841 gruby , bawełniany dzins , nie odbiegający od markowych drogich. Spodnie garniturowe z wełną, świetnie wykończone . Kurtki - sobie puchówke za 55 zł, soft tez w podobnej cenie. Corce sukienki , bluzki, soft -wszystko w śmiesznej cenie. Kupuje ciuszki te do ktorych mam przekonanie , wiem ze bedziemy w nich napewno chodzić, jezeli nie spełniają oczekiwań po prostu odsyłam. To co mam jest dobrej jakości. W podobnej cenie kiedyś kupowałam odzież w ciucholandach . Teraz za mniejsze pieniądze kupuje w c@a. Corce kupowałam sporo rzeczy w H&M . Jakość jest porownywalna i tu i tu mozna kupić za duze pieniądze szmatki a mozna za całkiem przyzwoite - perełki. Dla niektorych liczy sie wszyta metka , bo wtedy wiekszy szpan. Dla mnie wazne aby za nieduze pieniądze ubrać przyzwoicie rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś