Dodaj do ulubionych

H&M - zbiera stare ubrania

12.03.13, 16:25
Jak w temacie

www.hotmoney.pl/HM-juz-placi-za-stare-ubrania-Ile-mozesz-dostac-s29653
Oddawał ktoś? W sumie za rzeczy których nie sposób sprzedać nawet 5 zł to coś wink
Obserwuj wątek
    • kornnella Re: H&M - zbiera stare ubrania 12.03.13, 16:35
      tjjja masz piątala pod warunkiem zrobienia zakupów za 4 dyszki, normalnie interes życia tongue_out
      • pulcino3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 12.03.13, 16:47
        To się nazywa promocja by HM smile żeby dostać 10 % z hakiem rabatu musisz reklamówke ciuchów im oddać, założę się że i tak z ostrą selekcją big_grin
        • puenta1 Re: H&M - zbiera stare ubrania 12.03.13, 17:39
          Dostaje się bon rabatowy na 5zł za reklamówkę ubrań (bez selekcji|), kupon ważny do czerwca 2013-nie warto ;-(
          • sanse3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 14:51
            Wczoraj robiłam zakupy w H&M i rzuciła mi sie w oczy tabliczka z napisem o oddawaniu starych ubrań. Ale nic nie pisało na temat co w zamian. Czy ktoś ostatnio coś im zanosił? dostaliście jakieś bony? Ciągle po dzieciach mam duzo ubran które oddaję do caritasów bo sprzedać ich się nie sprzeda ale nosić jezzcze można (skoro moje dzieci jeszcze chodziły). Więc chętnie przy nastepnych zakupach oddam im jakieś reklamówki jesli moge miec z tego rabat na zakupy nawet mały, a co mi tam. Szykuje sie na wieksze zakupy dla córy wiec kilka bonów dodatkowo byłoby super. Dajcie znać jak to działa ten bon jesli się dostaje. Pozdrawiam
            • patatajowa Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 15:53
              cyt: "Za każdą oddaną torbę H&M "zapłaci" kuponem o wartości 5 złotych do wykorzystania przy zakupach powyżej 40 zł.
              H&M od jednego klienta przyjmie maksymalnie dwie torby z niechcianymi ubraniami dziennie.Nic nie stoi jednak na przeszkodzie, żeby przyjść następnego dnia. Co ważne, akcją recyklingową objęta jest odzież wszystkich marek."
              • sanse3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 18:28
                dziekuje to przeczytałam, ale jest to informacja sprzed prawie półtora roku i tam pisze ze te bony wazne do czerwca 2013, dlatego pytam czy aktualnie jest tak samo nadal i czy ktoś ostatnio oddawał i dostał takie bony bo nie chce sie wygłupić. Czy zasady są takie same czy cos się zmieniło.A moze wogóle juz nie dają tych bonów dlatego wole sie upewnić od kogoś kto ostatnio oddawał.
                • saszanasza Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 18:40
                  interes życia to nie jest, więcej wydam na paliwo, żeby używki dostarczyć;/
                  zakładając że miałabym po drodze, w najlepszym wypadku, na 4 reklamówkach oddanych ubrań (ja i małż.) zyskalibyśmy 20 zlotych. myślę że sprzedaż tych ubrań na all. byłaby bardziej opłacalna...
    • sanse3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 18:54
      no tak ale ja i tak jade autem pod samo centrum handlowe pod same drzwi niemal bo w innym miescie, takze doniesc mi te 2 reklamówki nie bedzie zadnym trudem, a chcac pozbyc sie tych rzeczy do pojemników z odzieża uzywaną też musze tam podjechać i je tam wpakować. nikt mi przecież ich z domu nie odbiera. wiec wolałabym te 10zł dostać w bonach przy okazji.
      • barbi1 Re: H&M - zbiera stare ubrania 15.06.14, 21:59
        Oddawałam jakiś czas temu ubrania i z tego co zrozumiałam,
        bon jest do wykorzystania przez pół roku-
        mi dziewczyna na tym bonie napisała datę oddawania ciuchów.
        Bon można wykorzystać przy zakupie powyżej 40 zł
        (niestety nie obejmuje art. przecenionych).
        Nie muszą to być tylko ubrania, ale generalnie szmaty wink
        (oddawałam m.in. narzutę, stare zasłony),
        które od razu są odsyłane wrzutnią za kasami do specjalnego "zsypu".
        Jakość ciuchów nie ma znaczenia- mogą być poplamione, podziurawione, nawet takie które nadają się do śmieci i dlatego wg mnie ta akcja jest fajna smile
        • sanse3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 16.06.14, 00:16
          dziekuje rozjaśniłaś mi sytuację. Rozumiem że przecenionych nie, a takie ciuchy co są 3 w cenie 2 jak kupuję to moge ten bon wykorzystać???.
          W dzieciecym dziale najwięcej kupuję. A powiedzcie mi proszę bo pytałam pani w sklepie i mi odmówiła ze tak nie mozna.
          Właśnie kupowałam 3 sukienki w tej akcji 3 za 2 i Pani powiedziała że nie mogę w tym wypadku wykorzystać kuponu z newslettera. Czy miała rację? jak jest u Was? kupowałyście te rzeczy 3 za 2 z kuponem z newslettera czy jednak nie można. Czy tylko w moim sklepie Pani się zawidziało, że nie można a w innym pozwalają wykorzystać kupon?
          • joacz1980 Re: sanse3 16.06.14, 08:20
            Z tego co dziewczyny pisały 3 za 2 nie wchodzi z newslettera ale z groupona podobno tak.
            • sanse3 Re: sanse3 16.06.14, 08:29
              tak z grupona napewno bo właśnie kupowałam 3 sukienki za 24,90 i zapłaciłam 49,84 jakoś bo jakoś tak im wyszło no i dałam grupon i pytałam o tą reszte bo tu tylko 16 groszy wyszło ale ona wbiła numer gruponu i oddała mi go z powrotem ta kierowniczka i powiedziała że on jest jak karta, odejmują z niego i można tą reszte co zostanie znów wykorzystać na następne zakupy niby.
              • patatajowa Re: sanse3 16.06.14, 08:35
                sanse3 napisał(a):

> ...powiedziała że on jest jak karta, odejmują z niego i można tą reszte co zostanie znów wykorzystać na następne zakupy niby.>
                nie niby tylko na pewno wink
          • patatajowa Re: H&M - zbiera stare ubrania 16.06.14, 08:33
            sanse3 napisał(a):

> dziekuje rozjaśniłaś mi sytuację. Rozumiem że przecenionych nie, a takie ciuchy co są 3 w cenie 2 jak kupuję to moge ten bon wykorzystać???.>
            nie. ale mozesz kupić te ciuchy nie korzystajac z promocji 3 za 2 tylko z kuponem na 1 rzecz.
            • sanse3 Re: H&M - zbiera stare ubrania 16.06.14, 09:03
              tak ale wykorzystując kupon tylko na 1 rzecz zapłacę sporo więcej niż w prom 3 za 2. Opłaca się jak ktoś potrzebuje kupić tylko jeden ciuch, ale ja potrzebuję ich kupić sporo dla dzieci także spokojnie biore 3 sztuki naraz smile dla chrzesniaczki tez przy okazji. W promocji 3 za 2 wychodzi taniej jak przeliczyłam niż gdybym brała każdą sukienkę z osobna z kuponem na 25% zniżki. Tak czy tak dzieki Wam bardzo za cynk o gruponach H&M bo kupiłam pare i dzieki temu faktycznie da się dzieci obkupić za grosze. 3 sukienki za 24,90 wziełam i zapłaciłam gruponem, który kosztował mnie 30zł (wartosc 50zł) zatem wydałam na każdą 10zł WOW a na metce mają 24,90zł kazda. I to kupione bez przecen tylko w promocji 3 za 2. Naprawde nie moge sie nadziwić jak to wystaczy pare rzeczy wiedzieć i można tak tanio kupować. NIesamowite. Uwielbiam to forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka