konto_na_zakupy 13.03.13, 11:48 Witam Czy możecie polecić coś dla prawie 6 latka. Potrzebuję czegoś interesującego na kilkudniowy wyjazd, do samodzielnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lee_a Re: zabawki dla 6-latka 13.03.13, 12:06 polecam grę Club 2% - moje dzieciaki uwielbiają. A co lubi ten 6latek? Rysuje? Maluje? Bo moja córka z blokiem rysunkowym i kredkami mogłaby wyjechać na 3 tygodnie i by się nie znudziła Ale chyba najfajniejsze będą różne Smart Games (z Granny i innych). Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: zabawki dla 6-latka 13.03.13, 12:50 www.granna.pl/produkt-opis,tangramy-przedmioty www.granna.pl/produkt,kolorowy-kod www.granna.pl/produkt-opis,magiczny-las www.granna.pl/produkt,piraci Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: zabawki dla 6-latka 13.03.13, 15:08 Mój miał czu czu wojwonicy/wynalazcy cos w ten desen, są to plastikowe karty z zadaniami do rysowania ze zmywalnym/wycierelnym pisakiem,coś na długą podróż czy deszczowy wyjazd,poza tym bączki ninjago -2 żeby można toczyć walkę, nieśmiertelne resoraki,mały zgodny z zainteresowanie zestaw lego, puzzle,zestawy rycerzy. Odpowiedz Link Zgłoś