Dodaj do ulubionych

Factory Annopol

13.03.13, 13:10
Dla mnie porazka, po pierwsze dostac sie tam dzisiaj to cud.
Dobrze, ze zaparkowalam dalej i podjechalam tramwajem bo chyba wogole bym nie weszla.
W srodku nie ma za bardzo co kupic to samo co w innych a moze nawet mniej towaru.
Jest duzy smyk ale ja wole tego w centrum.
Jakos nie przypadlo mi do gustu.
Obserwuj wątek
    • kasia2205 Re: Factory Annopol 13.03.13, 16:59
      Zgadzam się w 100%, no może jedynie w smyku zabawki miały fajne ceny smile
    • pakipsi Re: Factory Annopol 13.03.13, 18:27
      a są rzeczywiście jakieś promocje z okazji otwarcia tego centrum handlowego?
      • bubbleup Re: Factory Annopol 13.03.13, 19:51
        Byly dodatkowe rabaty w niektorych sklepach mam wrazenie, ze do weekendu potrzymaja gdzie niegdzie.W pumie na przyklad masa ludzi z ciuchami do kas mam wrazenie, ze wiekszosc to hanlujacy na allegro.
        • clakier Re: Factory Annopol 15.03.13, 13:23
          przepraszam za głupie pytanie ale jeszcze tam nie byłam i chciałabym wiedzieć jak z formami płatności? kartą jak rozumiem można?
          • pakipsi Re: Factory Annopol 15.03.13, 15:22
            można płacić kartą w sklepach, byłam wczoraj, same szmaty, nic nie kupiłam i więcej się tam nie wybieram
            • clakier Re: Factory Annopol 15.03.13, 15:42
              A sklepy z butami sensowne są? Dziecięcymi i męskimi najchetniej smile
              • mamawaw Re: Factory Annopol 15.03.13, 16:39
                dziecięce chyba tylko w smyku(i to bardzo mało)
                wydaje mi sie ze w ecco nie bylosad
              • olka31mama Re: Factory Annopol 15.03.13, 17:57
                w ecco było sporo bucików dziecięcych, nawet ku mojemy zdzieniu więcej chlopięcych niż dziewczęcych
                • andzia84 Re: Factory Annopol 15.04.13, 14:41
                  był ktoś niedawno? warto się wybrać?
                  • olka31mama Re: Factory Annopol 15.04.13, 18:24
                    byłam na początku kwietnia po świętach i nic ciekawego przynajmniej dla mnie nie było, w smyku dla małych dzieciaczków sporo rzeczy, ale to jedynie chyba tam coś można w fajnej cenie kupić, poza tym nadal sporo sklepów nie pootwieranych np. adidas jeszcze nie otwarty, miał być jakiś outlet z zabawkami to na razie też go nie ma
                    • kk_1976 Re: Factory Annopol 15.04.13, 21:10
                      a jak tam mozna dojechac tramwajem z Brodna? blisko od przystanku? kk
                      • kanna Re: Factory Annopol 15.04.13, 21:55
                        Blisko, wysiadasz z tramwaju na przystanku na wiadukcie nad trasa toruńską (np. 1) i jest bezpośrednie zejście.
                        • kk_1976 Re: Factory Annopol 19.04.13, 22:39
                          czy zejscie od przystanku tramwajowego oznacza schody? bo wybieram sie z dzieckiem i wozkiem... kk
                          • kanna Re: Factory Annopol 20.04.13, 12:58
                            Uuu, nie wiem, widziałam z daleka
    • zajcak Re: Factory Annopol 19.04.13, 22:47
      A ja mam inne wrażenia i razem z lubym zrobiliśmy super zakupy. Ale fakt męskie, bo damskich i dziecięcych sklepów to nie za wiele tam jest, nie w dzień otwarcia i w poniedziałek, więc było spokojnie i luźno tongue_out

W jednym sklepie kupiliśmy "D' garnitur z dwoma parami spodni, koszule, krawat i buty smile Jeśli ktoś będzie szukał coś z tego przedziału to polecam Pako Lorente, bardzo fajna obsługa i ludzkie ceny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka