ceziko 18.03.13, 15:04 warto zaryzykować czy jeśli te z wyższej półki to tylko w sklepie stacjonarnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwellajna Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:10 Jako, że i tak zawsze można buty zwrócić / wymienić, nie widzę elementów ryzyka tutaj kupuję buty praktycznie tylko przez net, np. Tommy, Emu, Ugg. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:11 ja ryzykowałam - o ile kwota 450-500zł jest tą z wyższej półki ale... podjęłam taką decyzję, bo buty widziałam "na żywo", ale nie mierzyłam (bo rozmiaru mojego nie było) i cena z rabatami (i za subskrypcję) była połowę niższa niż w znanej siesi obuwniczej z markami nieco lepszymi... argumentem też był kolor (granatowy) ps. nie musiałam zwracać Odpowiedz Link Zgłoś
ceziko Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 16:15 to jak za 500zł nie są drogie to ile wydajecie na buty???! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 20:49 ceziko napisał(a): > to jak za 500zł nie są drogie to ile wydajecie na buty???!> ale jak ktos odpowie ci to zrobi sie watek o tym ile wydajemy na buty trzeba bylo uscislic i zapytac -czy buty powyzej *200 ,*300,*400,*500*-niepotrzebne skreslic-kupujecie przez net? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:34 ale jakiego ryzyka sie obawiasz? jak sklep sprawdzony to chyba cena nie ma znaczenia? jak nie beda pasowac to i tak trzeba odesłac czy drogie czy tanie... uggi kupiłam na amazonie-nie dosc ze drogie to jeszcze sklep zagraniczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:45 zależy co rozumiesz przez wyższą półkę. Jeśli, jak Dziewczyny piszą, TH, Ugg, Emu czy Guess to jak najbardziej. Swoją drogą to nie pamiętam kiedy kupiłam buty stacjonarnie Odpowiedz Link Zgłoś
blondynkapoznan Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 18:18 ja od dłuższego czasu tylko w necie.Buty w stacjonarce o 300zł droższe.A kupiłam bez mierzenia.Buty TH.Tak samo zimówki Ecco tez o ok 300zł taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 18:56 A co to znaczy z wyzszej polki tj. od jakiej ceny? Wg mnie im drozsze buty stacjonarnie tym tansze w necie tj. duze roznice w cenach w porownaniu do tanich butow, ktore prawie wszedzie sa w zblizonych cenach. Mnie nie stac na buty z wyzszej polki wiec takich nie kupuje ale buty ze sredniej polki np TH, Ecco, Clarks ostatnio kupuje przewaznie w Eobuwie. Ryzyko zerowe, na zwrot 30 dni wiec ewentualny koszt jak sie zle dobierze rozmiar to 15 zl. W marcu zamowilam juz 3 pary i wszystkie sa super Odpowiedz Link Zgłoś
kara_gitara Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 19:04 Jak poprzedniczki. Jimmy Choo etc nie kupuję, bo mnie nie stać, ale droższe marki popularne - jak najbardziej. Wiele sklepów ma zachęty w postaci darmowych przesyłek i zwrotów, inne - jak Schaffashoes - umożliwiają odbiór na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwodaj Re: drogie buty przez internet? 19.03.13, 02:16 dlaczego nie , tylko trzeba wiedziec gdzie kupowac, miec sklep sprawdzony , znac ich polise zwrotna. Sa sklepy z butami , nie wiem czy tez w Polsce, ktore akceptuja zwroty rok od zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: drogie buty przez internet? 19.03.13, 06:42 Jak okazyjna cena, to czemu nie? Nigdy nie miałam problemu z wymianą. Odpowiedz Link Zgłoś
ceziko Re: drogie buty przez internet? 25.03.13, 21:24 Dziękuje za obszerne wyjaśnienia. kupiłem w sklepie paradopary. ciekaw jestem Odpowiedz Link Zgłoś
ceziko Re: drogie buty przez internet? 03.04.13, 14:53 melduje, że buty dotarły. Dobry rozmiar, przesyłka na czas. pochwala się takie firmy Odpowiedz Link Zgłoś