Dodaj do ulubionych

drogie buty przez internet?

18.03.13, 15:04
warto zaryzykować czy jeśli te z wyższej półki to tylko w sklepie stacjonarnym?
Obserwuj wątek
    • dwellajna Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:10
      Jako, że i tak zawsze można buty zwrócić / wymienić, nie widzę elementów ryzyka tutaj tongue_out kupuję buty praktycznie tylko przez net, np. Tommy, Emu, Ugg.
    • krasulas Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:11
      ja ryzykowałam - o ile kwota 450-500zł jest tą z wyższej półkismile
      ale... podjęłam taką decyzję, bo buty widziałam "na żywo", ale nie mierzyłam (bo rozmiaru mojego nie było) i cena z rabatami (i za subskrypcję) była połowę niższa niż w znanej siesi obuwniczej z markami nieco lepszymi...
      argumentem też był kolor (granatowy)
      ps. nie musiałam zwracaćsmile
      • ceziko Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 16:15
        to jak za 500zł nie są drogie to ile wydajecie na buty???!
        • patatajowa Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 20:49
          ceziko napisał(a):

> to jak za 500zł nie są drogie to ile wydajecie na buty???!>
          ale jak ktos odpowie ci to zrobi sie watek o tym ile wydajemy na buty wink
          trzeba bylo uscislic i zapytac -czy buty powyzej *200 ,*300,*400,*500*-niepotrzebne skreslic-kupujecie przez net?
    • patatajowa Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:34
      ale jakiego ryzyka sie obawiasz? jak sklep sprawdzony to chyba cena nie ma znaczenia? jak nie beda pasowac to i tak trzeba odesłac czy drogie czy tanie... uggi kupiłam na amazonie-nie dosc ze drogie to jeszcze sklep zagraniczny..wink
    • leila78 Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 15:45
      zależy co rozumiesz przez wyższą półkę. Jeśli, jak Dziewczyny piszą, TH, Ugg, Emu czy Guess to jak najbardziej. Swoją drogą to nie pamiętam kiedy kupiłam buty stacjonarniesmile
      • blondynkapoznan Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 18:18
        ja od dłuższego czasu tylko w necie.Buty w stacjonarce o 300zł droższe.A kupiłam bez mierzenia.Buty TH.Tak samo zimówki Ecco tez o ok 300zł taniej.
        • mamaoskarka Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 18:56
          A co to znaczy z wyzszej polki tj. od jakiej ceny? Wg mnie im drozsze buty stacjonarnie tym tansze w necie tj. duze roznice w cenach w porownaniu do tanich butow, ktore prawie wszedzie sa w zblizonych cenach. Mnie nie stac na buty z wyzszej polki wiec takich nie kupuje ale buty ze sredniej polki wink np TH, Ecco, Clarks ostatnio kupuje przewaznie w Eobuwie. Ryzyko zerowe, na zwrot 30 dni wiec ewentualny koszt jak sie zle dobierze rozmiar to 15 zl. W marcu zamowilam juz 3 pary i wszystkie sa super smile
    • kara_gitara Re: drogie buty przez internet? 18.03.13, 19:04
      Jak poprzedniczki. Jimmy Choo etc nie kupuję, bo mnie nie stać, ale droższe marki popularne - jak najbardziej. Wiele sklepów ma zachęty w postaci darmowych przesyłek i zwrotów, inne - jak Schaffashoes - umożliwiają odbiór na miejscu.
      • paliwodaj Re: drogie buty przez internet? 19.03.13, 02:16
        dlaczego nie , tylko trzeba wiedziec gdzie kupowac, miec sklep sprawdzony , znac ich polise zwrotna. Sa sklepy z butami , nie wiem czy tez w Polsce, ktore akceptuja zwroty rok od zakupu.
    • koza_w_rajtuzach Re: drogie buty przez internet? 19.03.13, 06:42
      Jak okazyjna cena, to czemu nie? Nigdy nie miałam problemu z wymianą.
    • ceziko Re: drogie buty przez internet? 25.03.13, 21:24
      Dziękuje za obszerne wyjaśnienia. kupiłem w sklepie paradopary. ciekaw jestem
      • ceziko Re: drogie buty przez internet? 03.04.13, 14:53
        melduje, że buty dotarły. Dobry rozmiar, przesyłka na czas. pochwala się takie firmy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka