Dodaj do ulubionych

Garnki Home Delux International

21.03.13, 11:05
Witam
Bardzo proszę o informację - co sądzicie o garnkach Home Delux - homedelux.pl/
Firma sprzedaje na pokazach. Ceny obłędne ale niby dają duże rabaty. Generalnie sposób sprzedaży Zeptera i Philipiaka. Ale te mają renomę. A o Home Deluxe nigdzie niczego znaleźć nie mogę.
Będę wdzięczna za wszelkie info
isia
Obserwuj wątek
    • zosia1122 Re: Garnki Home Delux International 10.07.13, 20:40
      Mam problemy z tą firmą !!!...I bardzo bym prosiłą o pani e-mail lub telefon !!!! Zofia
    • zosia1122 Re: Garnki Home Delux International 11.07.13, 21:44
      Witam !! Mam problemy z tą firmą...mogłabym prosić pani kontakt lub e-mail ? Zofia
      • isia7777 Re: Garnki Home Delux International 11.07.13, 22:48
        Witam
        Oczywiście możemy się skontaktować - proszę podać jakieś swoje namiary - odezwę się.
        Jeśli zostały zachowane wszystkie terminy zwrotu nie powinno być problemów.
        Nie chcę się wypowiadać na temat garnków ale zostały przyjęte i umowa wraz z umową bankową zwrócona. Ale sprzedażą nie zajmowała się firma Home Delux tylko Potenza Di Lana i tylko z tą firmą rozmawiałam na temat zwrotu bo z nimi podpisywana była umowa.
        pozdrawiam
        i
        • 77sara Re: Garnki Home Delux International 12.02.14, 14:21
          Witam, mam problem z firmą Potenza di Lana.
          Rodzice zakupili na pokazie garnki firmy home delux , chcieli je zwrócić w ciągu 10 dni, tak jak jest w umowie i tak też zrobili, ale uznali, ze garnki są używane, porysowana patelka. wcale tak nie bylo.
          Bardzo proszę i kontakt i pomoc w tej sprawie. podaje maila rylik102@amorki.pl
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka