Dodaj do ulubionych

Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon

01.04.13, 10:37
Chcę kupić Młodemu Electro, potrzebuję "nasz"rozmiar 25-26 (C9) oraz 27-28 (C10), na A. jest jeszcze podział na 4,6,8 child, 4-9 toddler, 10-13 junior - i mam problem, gdyż nie znam tej rozmiarówki i na tą chwilę jej nie ogarniam. Może ktoś mnie oświecismile?

...Ad astra per aspera...
♥♥♥kompatybilni♥♥♥ Tobian♥♥♥Kajo♥♥♥
Obserwuj wątek
    • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 11:53
      Wlasnie zamawialam, wzielam bodajze junior 9, czyli 27, mam nadziejej ze nie ebde miala zonkasmile
      • calineczka793 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 12:19
        Ale jesteś pewna tego Juniora? Bo nie widzę w żadnym kolorze w opcjach wyboru 9 junior.
        • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 12:32
          chyba jednak toddler, juz sama nie pamietam czy bralam 9 czy 10
          a kupowalam te:
          www.amazon.co.uk/dp/B003ARTVNM/ref=pe_217191_31005151_M3_dp_1
          • gie-oska82 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 12:59
            dziewczyny a czym placicie na amazone??i oni wysylaja bez problemu do Pl??jaki jest koszt wysylki?? i jak bym chciala dla mlodego rozmiar 27 to to jest w tych electro 9 toddler?? i czy od tej ceny co tam wyskakuje mozna odjac te 20% znizki ktore ktos na innym watku o crocsach wstawil??sorrki za tyle pytan ale nigdy tam nic nie kupowalam..

czy crocs electro sa mniej wiecej takiej samej budowy jak klasyczne...i czy rozmiarowo odpowiadaja tym klasycznym??mlody teraz nosi wlasnie oryginalne crocsy w rozmiarze 8-9..

z gory dziekuje za wszystkie odpsmile
            • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:01
              Co do butow to nie odpowiem, bo pierwszy raz kupuje crocsy, jak beda zle to odsprzedam na all..ja placilam karta debetowa, ktora ma opcje platnosci jak karta kredytowa..jest wysylka do polski, mi wyszlo bodajze 5 funtow, ale wyslalm do kolezanki do anglii za free, ona mi wysle razem z innymi rzeczami, ale jak sie wiecej osob zbierze to sie oplaca do polski..a rabat się chyba wpisywalo, juz nie pamietam. A ta akcja jest jeszcze z tymi przecenami?
            • erty02 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:35
              gie-oska82 napisała:
              >
              > czy crocs electro sa mniej wiecej takiej samej budowy jak klasyczne...i czy roz
              > miarowo odpowiadaja tym klasycznym??mlody teraz nosi wlasnie oryginalne crocsy
              > w rozmiarze 8-9..
              >
              Model Electro jest szczuplejszy, zgrabniejszy od zwykłych Crocsów, idealny na wąskie stopy. Moje chłopaki mają tylko Electro więc rozmiarówki nie porównam z innymi Crocsami.

Część oferowanych Electro na Amazonie (na pewno te z informacją: sold by Amazon.co.uk) kwalifikuje się na darmową przesyłkę do Polski (FREE Super Saver Delivery) przy zakupach już od 25funtów. Po co płacić za wysyłkę.
    • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 12:59
      tak by the way..kupujesz z wysylka do pl czy uk? Bo jak do pl to moze bym cos dolorzyla do zamowienia, taniej wysylka by ci wyszla.
      • gie-oska82 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:19
        dzieki za odpsmile) wiesz co jeszcze nie wiem bo tez mam mozliwosc wyslania do kogos w Uk i za niecaly mc bym miala te crocsy w domu ale dumam czy brac z wysylka do Pl..do wieczora sie zastanawie i ewentualnie Ci napisze...nie ma problemu aby sie dorzucic do zamowieniasmile

Widze ze jestes z Wro..ja tez.. wiec jak cos to kolejne ciecie kosztow w ewentualnym Twoim zamowieniusmile

to ile Ci wyszla ostateczna cene za electro??

pozdrawiam
        • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:23
          to chyba zalezy ktore electro, bo rozne maja rozne ceny, wyszlo jakos niecałe 13 funtów i mi przeliczyło na prawie 67 zł z wysylka free do UK..jakbys nawet wysylala do UK to moge cos dorzucic, bo nie chce juz wysylac do tamtej kolezanki i nadwyrezac jej pomocysmile a widze fajne małe pumy na mlodszego synka..nie wiem tylko do kiedy jest ta promocja spring20..
          jak cos, to czekam na info od Ciebie, bo wlasnie szukalam kogos z Wrosmile
          • ewelajnawrocek a propos Twojej kolezanki z UK 01.04.13, 13:24
            czy Ta twoja kolezanka bedzie jechala do Polski autem? bo mam u tej swojej kolezanki wozek i mysle jakby go sciagnac do PL..oczywiscie za opłatasmile
          • calineczka793 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:28
            ewelajanwrocek a mogę się podłączyć do Twojego zamówienia?wink Ja właśnie też chcę te w rozm. 9, bo 10 toldder u tego sprzedającego nie ma i raczej nie było, bo 10 jest jest Junior, a te wydają mi się za dużesmile Młody nosi teraz crocband C8/9 są w sam raz oraz z carsami C10/11 za duże, ale chodzi.
            • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 13:31
              Tyle ze ja wlasnie nie bede robila juz zamowienia, bo kupilam, chce sie ewentualnie dorzucic u kogossmilesmile moze sie zbierze wieksza ilosc osobsmile
              w sumie to ja pewnie kupilam zły rozmiar tych crocsow, ale trudno..juz za pozno, jak za duze to kiedys dorosnie, jak za małe to mam jeszcze mlodszego synasmile ewentualnie puszcze na all
              • robin81 rozmiarowka Crocs na amazon 01.04.13, 17:15
                Bede wdzieczna za odpowiedz- jaki jest nastepny rozmiar po 12/13? 1UK?
    • sdec Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 17:25
      Mam kupiony roz. 13UK, ma max 20 cm, jest węższy od klasycznych (cayman) trochę węższy, na nóżce bardzo ładnie leży.
      • alexandraja Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 01.04.13, 18:06
        ja zakupilam dla syna wlasnie electro w rozmiarze C12 zmierzylam wkladke i jest rowno 20 cm, on ma rozmiar 29 -30 BUTOW wiec te wypadly troche wieksze ale chodzi w nich
    • calineczka793 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 08.04.13, 10:19
      Zamykając temat - dzisiaj przyszły Electro - całe szczęście trafiłam z rozmiarami i tak: 9 toldder to C9, a 10 junior to C10smileBaaardzo zgrabne są te Electro - jak młodzież wróci z przedszkola, to się okaże czy też wygodnie dla nichsmile
    • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 16.04.13, 18:56
      dotarły moje crocsy zamowione na amazon, rozmiar 9C electro, moim zdaniem beda dobre tylko na chude dziecko z wąską stopą, rozmiar ten 9C odpowiada 26/27, moj syn nosi wlasnie ten numer i sa na styk, nie wiem czy do wakacji nie beda za małe..
      • gie-oska82 Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 16.04.13, 19:08
        ewelajnawrocek a mozesz podac dlugosc wykladki tych crocsow?moje dopiero beda za tydzien u mnie..widzialam tylko je na zdjeciu i mi sie podobaja...jaki kolor wzielas?
        • ewelajnawrocek Re: Crocs Electro - rozmiarówka na Amazon 16.04.13, 19:26
          ok 16 cm, to jest jednak roz 26, wiec kupilam za małe;/ kolor nieb/pomar/ziel

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka