fed1 28.07.04, 08:00 dZIEWCZYNY MOŻE WECIE GDZIE W WARSZAWIE KUPIĘ ELEGANCKĄ SUKIENUSIE DLA MOJEJ TRZY MIESIĘCZNEJ MAJI?? (ROZMIAR 68) POZDRAWIAM ULA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkast Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 08:53 Nie wiem na jaką chccecz okazję kupić tę sukienkę. Możesz kupić coś ładnego w www.mininiebo.pl albo www.abrakadabra.sklep.pl w dziale chrzest są śliczne sukienki. Ja tam kupiłam sukienkę na chrzest ale może być też na inne okazje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 10:27 Moim zdaniem najldniejsze sukienki mają w H&M (polecam H&M w Wola Park lub Galerię Centrum) Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 29.07.04, 19:08 Moim zdaniem najldniejsze sukienki mają w H&M (polecam H&M w Wola Park lub > Galerię Centrum) I co piąta dziewczynka ma taka samą Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 30.07.04, 09:48 Myślę, że 3 mies dziewczynce będzie to obojętne, bo przeciez nie będzie startować w wyborze niemowlęcej małej miss. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 30.07.04, 18:33 Jestem przekonana, ze mojej córce tez jest obojętne w czym chodzi (pomimo, że jest duzo starsza), ale dla mnie nie jest to obojętne (o sukienkę pytała mama dziecka, a nie jej trzymiesięczna córcia). Dla mnie rzeczy z H&M to jest totalna masówka (oczywiście też tam kupuję) i jesi ktoś się pyta o ładną sukienkę, to myślałam, że szuka czegoś bardziej oryginalnego. Wiekszość warszawskich rodziców wie, jakie rzeczy sprzedają w H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 14:25 Moje preferencje to H&M, Cubus i KappAhl, no i jak ktoś ma więcej gotówki to ZARA i chociaż nie jestem z Warszawy, to wiem, że te sklepy są także w Warszawie w dużych galeriach handlowych, a Zara jest chyba przy Galerii Centrum. Aha zapomniała jest jeszcze Le Halle - też w galeriach handlowych. O dokładne namiary musisz pytać warszawianki. Sukienki w mininiebo są przepiękne, tylko te ceny , a w abrakadabra ten komplecik na chrzest (jeżeli na taką okazję szukasz) jest słodki. Odpowiedz Link Zgłoś