Dodaj do ulubionych

GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI??

28.07.04, 08:00
dZIEWCZYNY MOŻE WECIE GDZIE W WARSZAWIE KUPIĘ ELEGANCKĄ SUKIENUSIE DLA MOJEJ
TRZY MIESIĘCZNEJ MAJI?? (ROZMIAR 68)
POZDRAWIAM
ULA
Obserwuj wątek
    • agnieszkast Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 08:53
      Nie wiem na jaką chccecz okazję kupić tę sukienkę. Możesz kupić coś ładnego w
      www.mininiebo.pl albo www.abrakadabra.sklep.pl w dziale chrzest są śliczne
      sukienki. Ja tam kupiłam sukienkę na chrzest ale może być też na inne okazje.
      Pozdrawiam
      • agamamaoli Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 10:27
        Moim zdaniem najldniejsze sukienki mają w H&M (polecam H&M w Wola Park lub
        Galerię Centrum)
        • minkapinka Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 29.07.04, 19:08
          Moim zdaniem najldniejsze sukienki mają w H&M (polecam H&M w Wola Park lub
          > Galerię Centrum)
          I co piąta dziewczynka ma taka samą wink
          • pia_ Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 30.07.04, 09:48
            Myślę, że 3 mies dziewczynce będzie to obojętne, bo przeciez nie będzie
            startować w wyborze niemowlęcej małej miss.
            • minkapinka Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 30.07.04, 18:33
              Jestem przekonana, ze mojej córce tez jest obojętne w czym chodzi (pomimo, że
              jest duzo starsza), ale dla mnie nie jest to obojętne (o sukienkę pytała mama
              dziecka, a nie jej trzymiesięczna córcia). Dla mnie rzeczy z H&M to jest
              totalna masówka (oczywiście też tam kupuję) i jesi ktoś się pyta o ładną
              sukienkę, to myślałam, że szuka czegoś bardziej oryginalnego. Wiekszość
              warszawskich rodziców wie, jakie rzeczy sprzedają w H&M.
    • pia_ Re: GDZIE W WARSZAWIE ŁADNE SUKIENECZKI?? 28.07.04, 14:25
      Moje preferencje to H&M, Cubus i KappAhl, no i jak ktoś ma więcej gotówki to
      ZARA i chociaż nie jestem z Warszawy, to wiem, że te sklepy są także w
      Warszawie w dużych galeriach handlowych, a Zara jest chyba przy Galerii
      Centrum. Aha zapomniała jest jeszcze Le Halle - też w galeriach handlowych. O
      dokładne namiary musisz pytać warszawianki. Sukienki w mininiebo są przepiękne,
      tylko te ceny sad, a w abrakadabra ten komplecik na chrzest (jeżeli na taką
      okazję szukasz) jest słodki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka