Dodaj do ulubionych

Spodenki dresowe

28.07.04, 19:51
polećcie mi proszę konkretna firmę produkująca spodenki dreswoe dla
chłopców.Zależy mi na tym aby nie traciły kolorów i kształtu po kilku
praniach.Zależy mi na sklepach w Krakowie badz internetowych.
Iza
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Spodenki dresowe 29.07.04, 09:47
      W H&M są rewelacyjne spodenki dresowe dla chłopaków (tylko nie wiem czy w
      Krakowie mają swój sklep - zobacz na www.hm.com.pl), zobacz także do 5.10.15 -
      moja znajoma z Niemiec kupowała u nich spodenki dresowe dla 4-latka i jest
      zachwycona (zwłaszcza ceną i wzornictwem) i mają sklep internetowy. Ładne i
      trwałe sa także spodenki polskiej firmy Coccodrillo. Jeżeli dziecko jest
      starsze to zobacz na ubranka do Reserved. Z innych firm godne polecenia są
      Cubus (sprzedają osobno bluzy i spodenki dresowe po 29 zł i mają częste obniżki
      zwłaszcza w weekendy), KappAhl, C&A (ale to są już troszkę droższe spodenki,
      tylko, że śliczne i trwałe). Większość tych firm znajdziesz w Krakowie w dużych
      centrach bądź galeriach handlowych. Zobacz też na stronę www.ubranka.pl (to
      firma AVA i mają też swoje sklepy). Mam nadzieję, że pomogłam smile
    • pia_ Re: 5.10.15 29.07.04, 11:38
      www.5.10.15.com.pl
      mają w Krakowie sklep w C.H.Geant przy Bora-Komorowskiego. Niestety Awa nie ma
      sklepu w Krakowie.
      • iberka Re: 5.10.15 29.07.04, 18:43
        dziekuje Ci bardzosmile zaraz poszperam w sieci.Kuba zaczyna zlobkowanie i
        wiem,ze te cuszki,ktre ma to raczej na zlobek nie za bardzo praktycznesmile stad
        pomysl na dresikismile.H&M nie ma,C& A nie ma i KappAhl tez nie ma w Krakowiesad
        iza
        • pia_ Re: dresik 30.07.04, 09:43
          Moja córa (11 mies) zaczęła raczkować i w związku z tym wzrosło nam
          zapotrzebowanie na dresiki i to w ciemnych kolorach smile Przypomniałam sobie, że
          w poniedziałek byłam w Tesco na hali i widziałam fajowy dresik za 39 zł (bluza
          i spodenki w kolorze granatowym lub czerwonym z białym zarysem głowy chyba
          misia). Te dresiki są do rozmiaru 92 i jestem pewna, że w Krakowie w Teco tez
          będą. Oprócz tego w Tesco, Carrefourze, Geant, Auchan sprzedają luzem spodenki
          dresowe - jakość nie jest najwyższa (choć zdarzają się wyjątki), ale ceny są od
          7,99, więc nie żal potem je przeznaczyć na szmatki.
          • iberka Re: dresik 30.07.04, 21:14
            czescsmile
            widzialam wlasnie dzis te dresiki w tesco ale jakis dziwna ta tkanina byla w
            dodytku,taka jakby dzianinowa a nie bawelna.Kupilam na probe spodenki AWA za
            17 zl wiec cena nie najwyzsza.Rano bylam w komisie ,ktory byl polecony jako
            tani i w ogole super i co?otoz tam spodenki dresowe byly w cenie 15-16
            zl .Dobrze,ze nie kupialam,bo w takiej cenie mam nowesmile.Pozniej udalo mi sie
            jeszcze na "ciuszkach" kupic jedna pare wiec na start mamy 2wink
            iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka