15.04.25, 08:52
Chciałabym kupić jakiś fajny komplet dresowy na rower. Spodnie koniecznie ze sciagacznem na dole lub po prostu wąskie. Macie jakieś sprawdzone firmy, które nie zniszczą się po kilku praniach i kosztują najlepiej do 300 zł za komplet?
Obserwuj wątek
    • lajtova Re: Dresy 15.04.25, 08:55
      Lidl
      • mava12 Re: Dresy 15.04.25, 14:16
        lidl juz dawno sie pogorszył, jesli chodzi o ubrania sportowe.
        Kiedys troche tego nakupowałam ale ostatnio omijam szerokim łukiem
        Mają mocno sztuczne (no bo po taniości) tkaniny, w których sie pocisz - choc niby sa "oddychające".
        Osobiscie nie polecam.
        Lepiej wydać troche więcej ale mieć komfort.
        Ja sam korzystam z decathlonu, tam są rózne marki. Sama kupuję raczej te tańsze (bo po co przepłacać) i jestem duzo bardziej zadowolona, niz z lidla.
        • szarmszejk123 Re: Dresy 15.04.25, 14:20
          To prawda. Mam spodnie dresowe z Lidla sprzed kilku lat i jakość nieporównywalnie lepsza do tego, co teraz. Kilja m-cy temu kupiłam dresy i dwie pary legginsów, to dresy po dwóch praniach całe skulkowane a legginsy się prują na szwach.
          A kiedyś lubiłam te lidlowe ciuchy.
          • malaperspektywa Re: Dresy 15.04.25, 20:06
            Niestety potwierdzam. Mam te same doświadczenia. Odradzam lidla.
    • tojaba Re: Dresy 15.04.25, 11:27
      Italian Fashion model Panama
    • lauren6 Re: Dresy 15.04.25, 14:57
      W tańszej wersji Megi.
      W droższej Lelosi.
    • jkl13 Re: Dresy 15.04.25, 15:13
      4f
      • lilia-anna Re: Dresy 15.04.25, 17:56
        Popieram. Mamy (ja i syn) w sumie 3 bluzy i pewnie z 5 par dresowych spodni z 4f - no nie do zajeżdżenia są smile Dla porównania bluzy z hm - cale sfilcowane po podobnym czasie używania.
    • mayaalex Re: Dresy 16.04.25, 00:03
      A jaka jestes wysoka? ja dla siebie kupilam ostatnio dzieciece spodnie dresowe w uniqlo (te najwieksze, na 13 lat wink ale ja jestem niska, okolo 160cm wzrostu. Spodnie sa swietne bo sa waskie i nie wypychaja im sie kolana.
    • imponderabilia20 Re: Dresy 16.04.25, 11:03
      Ja jeżdżę w legginsach. Nie wyobrażam sobie w czymś szerszym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka