Dodaj do ulubionych

Rozmiary crocs dla dzieci

23.07.13, 18:22
Jak Wy kupujecie crocsy dla dzieci przez internet. Fajnie, jest wyprzedaż, tylko jak patrze na tabelę rozmiarów, to nie mam zielonego pojecia, jaki kupić rozmiar. Nie mam możliwości przymierzenia.
Moje dziecko ma długość stopy prawie 18 cm. To jaki rozmiar mam kupić? Befado ma 26 - na styk, Elefanten - 29 - na styk.
Może ktoś kupował na taką stopę?
Ja mam dla siebie crocsy 38 i taki rozmiar noszę, również innych butów.
Obserwuj wątek
    • hugo43 Re: Rozmiary crocs dla dzieci 23.07.13, 22:44
      moj syn ma stope rowne 18 cm i teraz ma w uzyciu model baya 10/11,juz na styk i ze scooby doo,chyba tez 10/11(sa w przedszkolu),mam wrazenie ze jest jeszcze troche luzu.mam jeszcze na zapas kupione electro 12 i 13 i sa duzo wieksze od tych co mamy,z pewnoscia 12 electro jest z 1,5 rozmiaru wieksza od 10/11 baya.czyli co model,to inna rozmiarowka.
      • olusiek81 Re: Rozmiary crocs dla dzieci 23.07.13, 23:18
        moj ma noge 19 cm i nosi crockbandy rozmiar 12-13 ma je w sam raz no moze troche za luzne , podobno rózne modele róznie wypadaja , wiec jak ja kupowałam to najpierw wybrałam rodzaj buta a potem szukalam informacji jak wypada , udało mi sie dobrac idealnie
      • magata.d Re: Rozmiary crocs dla dzieci 24.07.13, 12:25
        Czyli te z bohaterami z bajek są trochę większe od baya? Myślałam własnie o tych dwóch modelach. A czy te z bohaterami nie sa mniej przewiewne, jak się noszą?
        Myślałam też o modelu chameleons translucent clog.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka