Dodaj do ulubionych

Klasyktornister do 1klasy-bez licencyjnych wzorów?

12.08.13, 11:57
Hej!
Szukam tornistra do 1klasy dla chlopca. To co widze w sklepach i w necie jest troche kiczowate. Nie chce nikogo urazic (więc nie atakujcie mniesmile, ale osobiscie te kolory, te naćpane licencyjne wzorki nie przemawiają do mnie (do syna tez nie).
Gdzie znajdę, w rozsądnej cenie fajny tornister, klasyczny, prawidłowo zaprojektowany? Wiem, że są np francuskie produkty, ale po 300zlwink
np taki
www.studio-mody.com.pl/wp-content/uploads/2012/08/tornister.jpg
A może ktoś widział sztywny np. płócienny? Albo skóropodobny? Chętnie polskiej firmy?

Obserwuj wątek
    • kinder0610 Re: Klasyktornister do 1klasy-bez licencyjnych wz 12.08.13, 12:24
      faktycznie ciężko znaleźć taki z malą ilością ozdób. I jeszcze w cenie do 300 zł
      tu masz np.
      www.schulranzen-onlineshop.de/mcneill/schulranzen/mcneill-schulranzen-ergo-light-3000-leather-line-3tlg.-gelb?c=165
      www.schulranzen-onlineshop.de/images/articles/66a3559e8bc5d926e287feb8173dc222_5.jpg
      shop.waldmueller.it/4you-zaino-move-marine.html
      ten bardzie plecakowaty
      shop.waldmueller.it/4you-zaino-classic-marine.html
      niestety nie znalazłam w Polsce crying
    • koza_w_rajtuzach Re: Klasyktornister do 1klasy-bez licencyjnych wz 12.08.13, 12:30
      tu masz dość ciekawe propozycje www.nietylkodzieciaki.pl/2012/07/tornister.html
    • wierzba-13 Re: Klasyktornister do 1klasy-bez licencyjnych wz 12.08.13, 12:40
      Ja polecam do 1 klasy - HERLITZ SMART. Kupiłam go właśnie córce. Jest lekki, wyprofilowany i dobrze dopasowany w ramionach. Wielkość wsam raz od 1 klasy do 3. Oto przykładowy link: allegro.pl/tornister-plecak-szkolny-herlitz-smart-gratis-hit-i3433973073.html
      • lewana77 Koza:) i nie tylko 12.08.13, 12:52
        no wlasnie znam ten link i bardzo mi sie podobaja!!!
        Własnie namierzylam jeden ten na dole z chlopcem i dziewczynką i bulterieremsmile Firma Gabol.

Za bardzo przystępną cenęsmile)
        Jeśli ktoś chętny to dajcie znac. U mnie w Wawie go nie ma, ale jest w Krakowie, własnie ogarniam to logistycznie i organizuje przerzutkęwink) (nie mają jeszcze czynnego sklepu on line)
        • schere plecaki Gabol 12.08.13, 12:56
          są w dużej ilości w sklepie kleks, skoro wspominasz o W-wie.
          • lewana77 Re: plecaki Gabol 12.08.13, 12:57
            wiem, ale nie mają tego modelu , dzwoniłamsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka