Dodaj do ulubionych

co to za zabawka? auto

16.08.13, 21:41
Dziewczyny jest może pośród Was mama chłopczyka i będzie wiedziała o co pytam. Rok temu kupiłam na prezent dla maluszka duże czerwone auto, wydaje mi się,że firmy fisher price, auto interaktywne, miało oczy smile, taka trochę ciężarówka, na niej było w komplecie jakieś małe autko i można było dokupić inne małe autka. Jakoś to małe autko było wyrzucane czy coś, zjeżdżało samo z tej ciężarówki. Ta ciężarówka duża było chyba czerwono- żółta.Niebawem wybieram się na urodzinki do rocznego chłopca i chciałabym kupić znowu to auto, bo wydaje mi się,że była to fajna zabawka. Jestem mamą dziewczynki i nie orientuje się w męskich zabawkach wink Ewentualnie jakbyście mogły mi polecić inna zabawkę dla chłopczyka, na roczek,ale chciałabym by nie była taka typowo niemowlęca. Wolałabym by posłużyła solenizantowi dłużej. Cena tak 150 -200 zł. Wydaje mi się ,że tamto auto równiez było w podobnej cenie.
Obserwuj wątek
    • eesti_2005 Re: co to za zabawka? auto 16.08.13, 21:58
      Może laweta FP www.google.pl/search?q=laweta%20fisher&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=7oMOUoDyF8rStAbW3oE4&biw=1024&bih=482&sei=IIQOUr2vNoXDswaJ34HACw ?
    • sinceramente Re: co to za zabawka? auto 16.08.13, 22:06
      Ja myślę, że to był Maniek z Carsów, ale z jakiej firmy to już nie wiem, bo są różne.
      Tu jest z Mattel.
      • gosiapal Re: co to za zabawka? auto 17.08.13, 09:14
        też myślę, ze to Maniek z Zyg Zakiem.
        Do tego faktycznie mozna dokupić inne auta z bajki.

tak wygląda Maniek smile
        allegro.pl/tir-maniek-zygzak-auta-marian-cars-autka-zygzak-i3465002960.html
    • agnjeshka Re: co to za zabawka? auto 17.08.13, 00:18
      Może gadająca ciężarówka ZIG FP? U mojego prawie 3-latka nadal w użyciu - zmienia się tylko zastosowanie wink
    • barbie09.07 Re: co to za zabawka? auto 17.08.13, 10:48
      Bardzo Wam dziękuję! To jest faktycznie ta cięzarówka-laweta z linku Eesti smile Wiem już co wpisać by znaleźć ją sieci big_grin Z kolorami faktycznie mi się pokręciło .
      Maniek również bardzo fajny,, no ale dla starszych dzieci jednak. A dla roczniaka Zig idealny smile Agnjesha utwierdziła mnie w tym przekonaniu wink
      Dziękuję Wam wszystkim , jesteście niezawodne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka