crakersowa 25.08.13, 13:05 Czy ktos posiada emu w rozmiarze 24, ile wynosi realnie dlugosc wkladki, sprzedawcy podają od 13-16 cm Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pamparampaam Re: EMU rozmiar 24 26.08.13, 11:56 butsklep.pl/7607/buty_emu_australia_little_creatures_parrot_blue 13cm - oni zawsze podają rzeczywistą długość wkładki przed ubiciem tego futra. Sama ostatnio kupowałam Emu i pani przez telefon mi doradziła, żebym wzięła o rozmiar mniejsze niż zazwyczaj noszę. Radzę jeszcze do nich zadzwonić to dla pewności zmierzą but. Odpowiedz Link Zgłoś
anka8811 Re: EMU rozmiar 24 26.08.13, 17:04 niezgodze się z wymiarami podanymi przez wyżej linkowany sklep w ubiegłym roku kupiłam emu córce w rozm 24 i okazało się że sporo za duże a córka miała stopę ok 15 cm więc na bank mają więcej niż 15 cm w mivo kids można zadzwonić i pani zmierzy bo w jednym modelu rozm 24 buty wkładka miała 16 cm .do tego trzeba brać mniejsze butki bo futerko się poddaje pod ciężarem i robią się za lużne Odpowiedz Link Zgłoś
anka8811 Re: EMU rozmiar 24 26.08.13, 17:08 www.mivokids.pl/product-pol-4823-Wallaby-Hi-Kids-Chestnut-Orzechowe-Zamszowe-Kozaki-Dzieciece-K10101.html link z bucikami gdzie poniżej jest tabelka i zmierzone buty przez pani która pracuje myślę że najbardziej wiarygodna ale też wszystkoi zależy od modelu jutro będę miała swoje w rozm 24 to zmierzę Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: EMU rozmiar 24 26.08.13, 20:04 W takim razie będę wdzieczna jesli jutro podasz wymiary. Ja chcialabym kupic walby, moja córka ma 14 cm stope i nie wiem wlasnie, stacjonarnie nie ma gdzie przymierzyc. Napisz jaki model wybralas, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
celestia311 Re: EMU rozmiar 24 26.08.13, 22:32 Wymiary podane w aukcjach nijak mają się do rzeczywistości. Wiem, bo zanim zakupiłam córce Emu, prosiłam o wymiary wielu sprzedających i różniły się bardzo. Wiele osób mierzyło mi je najdokładniej jak się da i wyciągnęłam średnią. Potem mierzyłam też córce w Bartku, prowadzą Emu. Pomimo to, nie mogłam się zdecydować które kupić, czy mniejsze czy większe. Mniejsze były idealne na styk, oczywiście panie sprzedające polecały większe, bo dziecku noga rośnie, ale to bzdura. Zdecydowałam, że kupie te na styk i nie pomyliłam się. Butki nic, a nic się nie odkształciły, nadal wyglądają idealnie, żadnej jak to często się widzi "rozdeptanej" pięty, z powodu za dużych butów. Nasze najlepsze kozaczki, bardzo polecam. W tym sezonie też na pewno kupimy . W Bartku pewnie niedługo się pojawią to możesz córce zmierzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
anka8811 Re: EMU rozmiar 24 27.08.13, 20:16 Ja też kupiłam walby rozm 24 i dzisiaj dotarły i okazuje się że mają 16 ,5 cm w środku moja córka ma stopke 16 cm i są idealne Odpowiedz Link Zgłoś
crakersowa Re: EMU rozmiar 24 28.08.13, 12:00 Dziekuję za informacje, w takim razie dla nas zaduze, córka ma stope 14 cm Odpowiedz Link Zgłoś
anna_bellanna Re: EMU rozmiar 24 28.08.13, 14:54 Wymieniony sklep butsklep.pl zmierzy buty. Wystarczy zadzwonić i poprosić. Mają też sklep w Warszawie i można na miejscu przymierzyć. A z Emu zawsze jest problem. Wszystko zależy od modelu i trzeba brać pod uwagę, że futro się ubija i mogą zrobić się nawet o centymetr większe. Wiem, bo sama noszę. Odpowiedz Link Zgłoś