Dodaj do ulubionych

deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty?

27.08.13, 15:08
Witam serdecznie i bardzo proszę o radę tych, którzy widzieli te plecaki na żywo. Który będzie lepszy dla syna zaczynającego gimnazjum. Dodam, że syn musi codziennie nosić wszystkie książki(nie mają szafek) oraz strój na wf. Niestety mieszkamy w małej miejscowości i musimy zakupić plecak przez internet a czasu małosmile Dziękuję za każdą wskazówkę.
Obserwuj wątek
    • gosjana Re: deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty? 27.08.13, 18:19

forum.gazeta.pl/forum/w,583,146241831,146241831,Plecak_do_IV_klasy_Deuter_Giga.html
      • ula2_24 Re: deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty? 27.08.13, 18:34
        No tak, zapomniałam napisać, że czytałam tamten wątek przynajmniej dwa razy, a i tak nie wiem który kupić. Syn chce giganta bo większy, ale nie wiem czy nie będzie wyglądał z nim śmiesznie. Jakimś wielkim chłopem nie jest i dlatego mam problem. Ech te wybory. A może gdzieś w Poznaniu można je zobaczyć?
        • erty02 Re: deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty? 27.08.13, 18:46
          dr google mówi, że w Poznaniu zobaczysz te plecaki w Taterniku
          www.taternik-sklep.pl/webpage/sklep-stacjonarny.html
    • iwek33 Re: deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty? 28.08.13, 09:39
      Mój gimnazjalista będzie miał GIGA ( poprzedniego roku miał jeszcze mniejszy model: Harvard). Do Harvarda pakował się bez trudu- wszystko, łącznie ze strojem, butami sportowymi, teraz na próbę spakował się do GIGA - też bez trudu włazi wszystko- to duuże plecaki.
      • ula2_24 Re: deuter giga czy gigant dla gimnazjalisty? 28.08.13, 13:55
        Hej, dzięki za konkretną odpowiedź, ale wczoraj zamówiłam już giganta. Nie mogłam dłużej czekać, miałam obawy czy zdążymy przed początkiem roku szkolnego. No nic, zobaczymy jak przyjdzie, najwyżej będziemy wymieniać na giga. Chociaż mam nadzieję, że będzie ok.
    • iwek33 Re: do ula2_24 28.08.13, 14:03
      Gdybyś mogła pstryknąć fotkę ubranego Giganta na plecach gimnazjalisty i podała wzrost syna, byłabym wdzięczna- może w przyszłości zdecydujemy się na Giganta ( wiem, że ma osobną wkładkę na laptopa, którą można wyjmować) - fajnie byłoby zobaczyć, jak ten plecak wygląda ubrany smile
      Pozdrawiam
      • ula2_24 Re: do ula2_24 28.08.13, 18:08
        Jak tylko dostaniemy plecak zrobię zdjęcia i wstawię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka