filemonka30 Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 11.09.13, 10:25 czy we wszystkich sklepach?weszłam na stronę tesco i nic nie widzę o tej akcji, a przydała by się zniżka, muszę wyprawkę kupić do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 11.09.13, 10:53 na stronie jest gazetka, jak na nią klikniesz to wyświetlą się Tesca we wszystkich miastach, klikasz na swoje, u mnie jest i w małym, i w dużym Tesco. na ostatniej promocji kupiłam właśnie do przedszkola piórnik i fajne kredki Bic'a, zestawy z Astry, także teraz też poluję www.tesco.pl/promocje/gazetki/29-oferta-tygodnia/zPPPPq Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 11.09.13, 15:33 Chyba tylko na wybrane artykuły. Strasznie zakamuflowana ta promocja. Odpowiedz Link Zgłoś
mamama56 Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 08:33 Dajcie znać czy to na wszystkie czy tylko na wybrane. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola05t Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 08:53 Super, dzięki za info! Jeszcze trochę rzeczy nam się przyda, jak kolorowe bloki do rysowania i techniczne, farby plakatowe, brokatowa plastelina i pastele olejne. W sumie niezłe wymagania jak na podstawówkę... Mam nadzieję, że te wszystkie rzeczy jeszcze dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 10:56 mariola05t napisała: i pastele ole > jne. W sumie niezłe wymagania jak na podstawówkę... M Pastele olejne brzmią groźnie ale IMHO to są po prostu najfajniejsze kredki świecowe (ze wzgl. na intensywne kolory). Mojej 4-latce też takie kupuję. I właśnie w tesco przy poprzednich -50 zrobiłam zapas na ten rok Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 11:59 Szkoda zachodu... U mnie rzeczy wyłozone sa przy wejsciu, na wyspie promocyjnej, oczywiscie wchodzi rabat na wybrane rzeczy, ale nawet trudno zauwazyc na ktore, bo oznakowanie jest beznadziejne. Nic nie kupiłam. Poczekam na przecene na wiosne. Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 12:04 Zgadzam się - oznakowanie beznadziejne, nic nie kupiłam tylko sie nałaziłam. Co wybrałam miało ceny wyższe niż normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 12:07 Powinnam napisac ze oznakowania raczej brak Licza chyba na to, ze klient da sie nabrac na to, ze wszystko z 'wyspy' -50% i nie zauwazy braku rabatu przy kasie... Odpowiedz Link Zgłoś
lifecolor Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 12:11 Miła pani poinformowała mnie, że to ceny PO przecenie licząc, że klient nie pojęcia o cenach PRZED. A przy okazji blok do pasteli w jakiejs przyzwoitej cenie i stacjonarnie gdzie kupię? Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 12:39 małe Tesco- Pentele po 7, kredki w metalowych opakowaniach- 2,5, plecaki reebok, umbro- 25 pln, piórnik z wyposażeniem- 4,99, jak dla mnie ceny ok, z tego co widziałam jeszcze to: bloki rysunkowe, ołówki, piórniki metalowe na biurko, generalnie prawie wszystko przecenione, ale trzeba uważać bo np zestaw, który kosztował 12,99 teraz przy minus 50 kosztuje 7,99. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: -50% na artykuły szkolne - Tesco 12.09.13, 19:26 w moim tesco śmiech na sali - wczoraj bambino kosztowaly 19,99zł, a dziś niby po obniżce 50% też 19,99zł tyle że cenówka była na żółtym papierze. Odpowiedz Link Zgłoś
afroddytta Tesco Górczewska? 12.09.13, 15:10 A może ktoś coś wie? Ja planuję dojechać ale pewnie po 22ej więc nie wiem czy warto? Będę wdzięczna też za info czy chusteczki Huggies są dostępne w promocji Ewentualnie też interesuje mnie jak tam na Połczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś